2e Volle Maan Mantra ‘Medicijn Boeddha’ op 19 febr 2019

Medicine Buddha Mantra met uitleg.

Tijdens de Volle Maan van 19 februari 2019 is de Mantra ‘Medicijn Boeddha’ aan de beurt om haar helende Klanken en Frequenties van binnen uit jou te laten éénworden met al je cellen, organen, lymfklierstelsel, botten, bloedbanen etc.

Door mee te doen aan mijn Volle Manen Meditatie op Afstand en de Mantra regelmatig, het liefst dagelijks te chanten, zal de Blauwe Medicijn Boeddha in jou het zelfhelende vermogen en immuunsysteem drastisch verhogen.

TAYATA OM BEKANDZE BEKANDZE
MAHA BEKANDZE BEKANDZE
RADZA SAMUDGATE SOHA

Hieronder plaats ik een opname van de ‘Medicine Buddha Mantra’ van Deva Premal & Miten van CD 21 days Mantra Meditation Journey.

De Medicijn Boeddha Mantra is ook letterlijk een grote ontgifter van al jouw lichamen! Zij is heel geschikt om te zingen als je klaar bent met werken of na familiebezoek, om je te ontdoen van tegenkrachten, opgelopen negatieve energieën die daar nog onder en tussen de mensen letterlijk leefden, alsook om jezelf te genezen van in je fysieke lichaam nog opgeslagen gifstoffen die je dagelijks continue opdoet door elektrosmog, televisie, computer, mobiel of medicijngebruik etc! Maak dus van al haar Trillingsfrequenties dagelijks gebruik.

TAYATA OM BEKANDZE BEKANDZE
MAHA BEKANDZE BEKANDZE
RADZA SAMUDGATE SOHA

Betekenis vanuit het Sanskriet:
Ik wek de Medicijn Boeddha in mij
DoorAlle Pijn, Ziektes en Tegenkrachten te verwijderen
En mij Spiritueel te laten ontwaken

Het veelvuldig gebruikte woord BEKANDZE betekent namelijk TRANSFORMEER AL MIJN ZIEKTEN EN VERLOS ME ERVAN.

Letterlijk vertaald betekent Bekandze: ‘ontgift mij’ van alle illusies en beperkingen – de illusie die in de dualiteit is ontstaan, zodat de schijnwereld waarin ik leef eindelijk oplost en verdwijnt om LeMUria herboren te laten worden door mij heen!

www.sterrenpoort.com