AGENDA 2019 – OPROEP AAN ALLE OUD LEMURIANEN

Het is mijn ZielenRoep, mijn Passionele Hartenwens om LeMUria op Moeder Aarde herboren te laten worden.

Dit geschied volgens een uitgekiend Goddelijk gecodeerd LeMUriaans Herstelproces om zó alle ooit verguisde en vernederde LeMUrianen te helpen hun eigen Hartsfrequenties (lees: Zielenlied) terug te mogen ontvangen.

Herken jij jezelf in de woorden in onderstaande alinea? Lees dan verderop in dit bericht hoe ik jou, op een relatief goedkope wijze, via LeMUriaanse Afstand Kwantumhealing van herstelcoderingen kan voorzien. (Maak bij ernstige problematiek ook eens een afspraak voor een privésessie in mijn Sterrenpoort in Oegstgeest).

Vanuit mijn Sterrenpoort praktijk geef ik regelmatig op afstand LeMUriaanse Kwantumhealing. Mijn Zielendoel is om Moeder Aarde en alle Oud LeMUrianen of Atlantiërs te helpen bij het ontmantelen van millennia oude Oertrauma’s.  Dit doe ik door voor hen in de plaats op en neer te ‘reizen’ naar de MoederBron in LeMUria. Nog steeds weten zij vaak niet waarom ze in hemelsnaam op deze planeet moeten leven, waarom ze terugkerend last hebben van angst-paniek-pijn of een terugkerend slecht zelfbeeld en hierdoor niet kunnen bereiken wat ze wensen. Vaak worden deze mensen nauwelijks gezien of gewaardeerd door hun naaste omgeving en leven ze als een buitenbeentje in hun familie, vrienden en/of werkkring.

Ná mijzelf als Oud LeMUriaan eerst zelf te hebben geheeld van al mijn Oertrauma’s die ten grondslag lagen aan het sluiten van deze Sterrenpoort tussen Hemel & Moeder Aarde, kan ik jou nu als levende LeMUria Moeder Godin, jou helpen je LeMUriaanse afkomst te gaan herinneren via mijn rechtstreekse LeMUriaanse Bronverbinding. Dit was een belangrijke toegangspoort tot LeMUria voor alle levende wezens afkomstig van 12 sterrenstelsels en te maken hadden met de ondergang van Oud LeMUria én het latere Atlantis.

Dit doe ik in samenwerking met ons aller OerMoeder LeMUria & de Hathors, in contact met het oeroude Bewustzijn van bijvoorbeeld Kristallen, Bomen, Rotsen, Drakenwezens, Dolfijnen, Walvissen, Schildpadden, Dinosauriërs, Eenhoorns, Schelpen, Sterrenvolkeren en Planeten etc. etc. etc.

Hierdoor ontvang ik regelmatig Zonnecodes, waarmee ik in staat ben om negatieve coderingen uit jouw  voorouderlijke bloedlijnen te ontmantelen, deze te muteren met rehabiliteits- en transgendercoderingen, waardoor het immuunsysteem en jouw zelfhelende vermogen herstelt door een ware LeMUriaanse Booster uit de Zonne Tempels ontvangen.

Dit leidt tot diepere HerScheppende Healing & Bezieling  vanuit de MoederTempels onder Egypte rechtstreeks vanuit e Moederbron LeMUria via Licht, Klank & Kleur zullen, ook op afstand, via mijn Kwantumheling ontvangen worden.

Waardoor meer Rust, beter gevoel van Eigenwaarde, meer ZelfLiefde, tenslotte zullen leiden tot Balans,  Bezieling, en het bovenhalen van meervoudige Talenten.

 HET AANBOD VOOR 2019 LUIDT OP DIT MOMENT

Dat ik vanuit de Sterrenpoort afgestemd sta op de LeMUria Kwantum healing Tempels in het Uluru Rock Domein, en hier vandaan zal leiden:

  • 5 LeMUria Groeps Afstand Kwantum Healingen 
  • 12 Volle Maan Meditaties op Afstand
  • Zaterdag 11 mei 2019 een Aardehealingdag in de provincie Gelderland

Voor meer uitleg lees dan verder:

€13: LeMUriaans geïnitieerde Kwan Yin beeldjes 40 x 20mm

LeMUriaanse Groeps Afstand Kwantum Healingen 

  € 33 per keer! 

Op 21 mrt – 21 juni – 21 sept – 21 + 30 dec van 20-21 uur

Op deze data geef ik tijdens de grote seizoenswisselingen LeMUriaanse Groeps Afstand Kwantum Healingen. Gevolgd op
30 dec, voor een afrondende bundeling van alle energieën van 2019

Men ontvangt voor € 33:

A) Krachtige Healing vanuit de Moeder Kwan Yin Piramide Tempels in LeMUria. 

B) Zal aansluitend 3 maanden langonder mijn Hoede genomen worden in mijn Kwantumveld, waardoor je extra bescherming en regelmatig downloads zal ontvangen t.b.v. haar/zijn Welzijn en/of Spirituele Groei.

C) Voorafgaand aan de Groeps Afstand Kwantum Healing ontvangt iedere deelnemer een MP3 opname in de mailbox,die via de pc/laptop te downloaden en te beluisteren is en ter ondersteuning van de komende 3 maanden zal dienen. 

Deze dient als een spirituele Transformator en neemt mentale, emotionele en spirituele negativiteit (gif) weg en creëert ruimte in jou, zodat aangeboren spiritueel Licht zich dieper kan verankeren en omgezet kan worden tot manifeste activiteiten.

D) Na afloop van de Groepshealing stuur ik een verslagje van mijn ervaringen, ervaringen die bij iedereen heel anders kunnen zijn, doordat we vanuit verschillende dimensies meedoen. 

E) Tijdens de Kwan Yin Volle Drakenmanen zal ik je geholpen door mijn Kristallen Schedel & HathorTeam, via mijn Sterrenpoort extra fijn besnaren en beter helpen te wortelen en uit te lijnen.

Dit zou zo maar in 2019 al kunnen leiden tot een wonderlijke trans-gender transformatie (= transformatie binnen jouw geslachtslijn) die jouw (licht)lichaam  herstelt van opgelopen schades door de vele levens heen!!!!

Opgave & betaling uiterlijk tot een week voor de geplande data, en zelfs het liefst ruim van te voren, want dan vangt jouw energetische voorbereiding meteen aan.

Aanmelden & betaling: door een mail te sturen met daarin je naam, adres, datum of alle data tegelijk van deelname te vermelden naar: Maria@sterrenpoort.com én je Betaling te regelen door € 33 over te maken op: NL27 ABNA 0836 2524 97 ten name van M.J.A. van der Geest-Derksen. BIC: ABNANL 2A Onder vermelding van de datum/data van deelname.

Volle Maan Meditaties: DEELNAME GRATIS 

Opgeven is niet nodig!

In 2019 zal ik tijdens iedere Volle Maan van 20-21 uur op Afstand een LeMUriaanse Meditatie leiden vanuit de Sterrenpoort. Hierbij kan je onze Goddelijke Moeder Kwan Yin met haar Drakenwezens bijstaan met het heractiveren en krachtiger maken van de LeMUriaanse Drakenstroom op Moeder Aarde. 

Voor meer info lees ook mijn eerdere artikelen:

2019 Kwan Yin Volle Manen Drakenjaar! 

én een overzichtelijk schema met data:

IN 2019 STAAN DE VOLLE MANEN IN HET TEKEN VAN DE MOEDER KWAN YIN DRAKEN

In 2019 kunnen we vanuit mijn DrieEenheid verbinding, met Kwan Yin weer de verhoogde DrakenTonen gaan binnenleiden. Het dienen als Lichtkanaal voor deze opgewaardeerde DrakenTonen vanuit LeMUria, zal leiden tot een opwaartse geneeskrachtige frequentie-verhoginging, waardoor jouw eigen Klank en Zielenlied, maar ook die van Moeder Aarde, het immuunsysteem een BOOSTER zal geven. Dit zal bij iedereen een andere impuls geven. Het allerbelangrijkste is dat je er met een OPEN MIND in stapt. Weet dat jouw bijdrage belangrijk kan zijn, omdat jij misschien wel nét over die ene Oercode beschikt die ik als bewaker van de LeMUriaanse Transgender CODERINGEN nodig heb , mag én kan activeren.

Speciaal heb je deze Oercode dan met hand en tand bewaakt, en er vele levens het leven voor moeten loslaten, om die ene Oercode te bewaren TOT je opgeroepen zou worden door Moeder Aarde.
De tijd is NU aangebroken dat je deze veilig aan mij kan overhandigen op etherisch niveau, waardoor ik je zal kunnen gaan Helpen. Dit doe ik dan door jouw spirituele, emotionele, psychische lichamen via Kwantumhealing op Afstand van onder uit LeMUria energetisch in te laten Tonen. 

Voel je verwarring, heb je raad nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op en stel het liefst je vraag via de mail, want ik heb weinig tijd om de telefoon op te nemen. 
OF geef je meteen op als je voelt dat jouw Ziel & Hogere Zelfje nu al overtuigd zijn!

**************************************************************

Schelpengalerij Kasteel Rosendael – Gelderland

AARDEHEALING DAGTRIP  – GELDERLAND

geleid door de LeMUriaanse Drakenwezens
o.l.v. Moeder MARIA & KWAN YIN

zaterdag 11 mei 2019

2 locaties gaan we bezoeken in de provincie Gelderland dit keer!
Nadere gegevens zullen alle deelnemers hierover
ontvangen in week vooraf.

Van de deelnemers wordt een positieve en actieve instelling verwacht.
We zullen met een zak schelpen, (ga dus op zoek als je mee gaat!) een bezoek gaan brengen aan Kasteel Rosendael. Hier gaan we na een korte koffie/thee stop in de Oranjerie, op weg naar de Schelpengalerij en een onder/naast een hele kleine waterval gelegen kleine Schelpgrot. Vervolgens maken we een korte wandeling over de Koningsberg achter het Kasteel waar we met onze eigen Schelpen (en nadere instructies volgen nog, de helende condities en Goddelijke Scheppende vermogens van het Schelpen-Bewustzijn zullen mogen Oproepen en verder binnen mogen leiden, vanuit de Uluru – LeMUria Moedegodinnen Tempels.

De Moeder Drakenleylijnen, ofwel Marydianen, zullen hiermee een kentering ondergaan in het Moeder Aardebewustzijn en zullen we weer geassisteerd worden door vele Natuurwezentjes én gezamenlijk een ceremonie verrichten.
…….het vervolg blijft nog even een verrassing, want het is een geheime locatie, waar normaal alleen groepen ontvangen tegen betaling van een groot bedrag!
Door de uiterst vriendelijke medewerking van de eigenares krijgen wij NU een Unieke kans aangeboden om ook op dit Spirituele Landgoed, vol met SYMBOLIEK een Zangceremonie te doen en de bijzondere kracht van Kunt!
 
Voor iedere deelnemer, maar in het bijzonder ook voor Moeder Aarde, zal dit een verdere opening geven in het Kwan Yin LeMUria Bewustzijn.
Het zijn vooral gezellige, maar wel lange dagen, waarin we door LIEFDE & LICHT omringd worden.

We rijden met meerdere auto’s. Wil jij ook mee gaan? Dan vraag ik je om rechtstreeks met je eigen auto naar Kasteel Rosendael te gaan, alwaar we verzamelen, want mijn auto is inmiddels volgeboekt.

Wie zich al opgegeven heeft en met mij mee rijdt: Graag
Aanwezig uiterlijk rond 8.45 uur zijn. We vertrekken rond 9 uur.
Sterrenpoort Adres: Rosa Spierlaan 14, Oegstgeest Z.H.

Na afloop sluiten we gezamenlijk op een gezellige wijze de dag af
door nog ergens onderweg een hapje te eten, waarna ieder huiswaarts keert.

Deelname kost € 66 – gaarne meteen te betalen nádat ik een bevestiging van deelname heb toegezonden.
+ Bijkomende kosten (voor de niet mee-rijders in mijn auto) zullen zijn:
entré en restaurantbezoekjes

Aanmelden & betaling: door een mail te sturen met daarin je naam, adres, mobielnr én ‘Aanmelding AardeHealing 11 mei’ naar: Maria@sterrenpoort.com 
Bankrekeningnr: 

NL27 ABNA 0836 2524 97 ten name van M.J.A. van der Geest-Derksen. BIC: ABNANL 2A Onder vermelding van 11 mei 2019

*******************************************************************

Zondag 14 juli van 13 – 15 uur

MANTRA LEMURIA SONGHEALING

Geleid vanuit de Uluru Rock Moeder Tempels door
Moeder Kwan Yin en de Grootmoeders

We zullen samen de LeMUriaanse Healing Mantra’s gaan zingen die de eerste 6 Volle Manen in 2019 in trilling zijn verhoogd,  afgewisseld door luisterliedjes. Dit doen we ter ondersteuning van iedere deelnemer, en bouwen zo verder aan de toekomst van Moeder Aarde

Voor meer info, klik HIER


www.sterrenpoort.com