Aardehealing Verslag 11 mei 2019

De Aardehealing stond voor de allereerste keer, de hele dag volledig op de LeMUria Tempels afgestemd en werd o.a. geleid door Kwan Yin & haar Drakinnen vanuit het Uluru Rock Domein.
Deze zonnige dag bestond uit 3 delen, waarvoor ik de volgende 3 bestemmingen van te voren had ontvangen:

  1. Kasteel Rosendael met haar prachtige Schelpenbronnen, watervalletjes en Sprengen die allen in verbinding staan met het stroomgebied van de IJssel, die op haar beurt weer voortvloeien uit het water van de rivier de Rijn.
  2. (Neder)Rijn ter hoogte van de Onze Lieve Vrouwe kerk in Renkum, waar een 14e-eeuws eikenhouten beeldje van Maria met Kind staat. Renkum was tot 1966 een Bedevaartsplaats.
  3. De Tempelhof, een zeldzaam mooie energieplek in Winssen, gelegen tussen Maas en Waal. Hier hebben Huub en Adelheid Kortekaas hun levenswerk laten uitgroeien tot een waarachtig Paradijselijk oord, waarbij alle zintuigen gestreeld en diep aangeraakt werden. Zelf noemen ze de Tempelhof een Totaal-kunstwerk.

Bekijk vooraf eerst even onderstaande korte introductie (4.28 min) over de Tempelhof, want op deze slotbestemming vond de climax plaats waarbij we een Heilig Hologram uit de MoederBron ontvingen van het Shiva Lingam Bewustzijn via de Ganges t.b.v. het Nederlandse Bron- en Rivierengebied.

 

 Hoe verliep de dag?


Kasteel Rosendael in Rozendaal (bij Velp)

Rond de klok van 11 uur verzamelden we bij onze eerste bestemming Kasteel Rosendael in Rozendaal bij Velp, waar we in verbinding kwamen met het Oermoeder Schelpenbewustzijn via de verschillende Schelpengalerijen, de Schelpenkoepel en de kleine zeldzame Schelpengrot onder een waterval, uitkijkend op het kasteel. In deze Schelpengrot waren schelpen verwerkt vanuit de hele wereld. Ook zijn in dit park de stroomgoden en -godinnen van de rivieren de Rijn en de IJssel, nog altijd voelbaar aanwezig. Naast 2 grote mannelijke beelden van Neptunus & Hercules, worden de Hathor godinnen Venus & Aphrodite hier geëerd bij de Schelpengalerijen. Zij waren met name krachtig voelbaar in de schelpengrot onder de waterval, en verderop bij de sprengen (dit zijn kleine waterstromen) die gevoed worden door de Bronbeek en de Sonsbeek via de Sint Jansbeek in Arnhem, welke op haar beurt weer in contact staan met de Rijn en de IJssel.

Klik op een foto om haar te vergroten

Fotogalerij: Eerste bestemming – Activatie van SchelpenBronnen
Kasteel Rosendael – gemaakt door deelnemers.


Na een kennismakingsrondje in restaurant de Oranjerie, lazen we als LeMUriaanse Lichtcirkel hardop de Proclamatie voor aan de waterkant naast een schitterende ‘Gaia Tree’!

Een korte grondingsmeditatie volgde, waarbij de Oranje Uluru Rock zich samen met de Gaia Tree en mijn Skulls ALPHA & OMEGA zich centraal nestelden in onze LeMUriaanse Lichtkring. Hierdoor werden we eerst nog dieper en dieper gegrond, om vervolgens onze Groep door middel van visualisatie uit te laten dijen, zodat we OM Moeder Aarde een Lichtkring vormden, afgestemd op meerdere planeten en de ‘Gordel van Smaragd’ (= natuur van Indonesië).

Al zingend trokken we ons ‘spoor’! Na meerdere schelpengrotten bezocht te hebben, spreidden we ons ceremoniekleed uit achter in het park, uitkijkend op een schelpenbron naast een boom, gelegen tussen de sprengen.

Naast de Spreng (links) voerden wij onze Opdracht uit tijdens een Mei ceremonie!

Allen hadden zich thuis voorbereid op deze dag. Ieder stond voor één kleurenstraal en chakra, afgestemd op die van Moeder Aarde, maar ook op een Rivier(bron), welke vandaag via het Schelpenbewustzijn nieuw Bezield leven ingeblazen werd.

Hiervoor legden we een chakrakleed neer met daarop en omheen onze meegebrachte schelpen, skulls en dierbare attributen. Er werd gezongen, verteld, gedichten voorgelezen, een mandala tekening uitgelegd en hardop gebeden, met als afronding een Mei water ceremonie, waarbij iedereen in haar linkerhand een tulp hield, tegelijkertijd haar rechterhand in een kom water stak én in stilte haar eigen wens uitsprak t.b.v. Moeder Aarde. Het water kwam uit de spreng die in verbinding stond met de Bronnen van Bronbeek en Sonsbeek in Arnhem en op haar beurt in contact staan met de Rijn. Dit gezegende water werd hierna symbolisch terug gegeven aan de natuur.

Toelichting: Mei water ceremonies waren namelijk een oeroud gebruik in grote delen van Nederland. Hiermee waste men het dreigende kwaad van zich af. Alleen vrouwen mochten dit doen, want via de vrouw ligt de ingang om HOOP binnen te halen en hiermee het kwaad te verdrijven voor een heel jaar, waarop voorspoed volgde. Men noemde dit ook wel een Rijn-Rheinwassing! Door ijver en volharding diende deze ceremonie jaar na jaar gedaan te worden.

Men schreef aan het Mei water én het St Janswater altijd een bijzondere kracht toe, zoals men deze nu nog in de Over Betuwe en elders aan de Meiregen toekent. Ook het zonder hoofddeksel lopen door de Meiregen, zou een beter en voorspoediger gezondheid opleveren!

Deze rituelen worden op aangepaste wijze in Nederland en de ons omringende landen jaarlijks nog altijd gehouden. Voorbeelden zijn de nieuwjaarsduiken, dauwtrappen op Hemelvaartsdag en vele festiviteiten om Watergeesten te verdrijven uit rivieren en meren in Gelderland, waar de waterbullebak, de koning van de zwarte poel als een grote watergeest in kolken en poelen menigmaal voorkwam.


Schelpenmuur, waar de Waterstroom natuurwezens en godinnen ons ontvingen met een heus waterballet door de Bedriegertjes!

Op de tweede bestemming verlegden we onze Activatie van de Bronnen en Sprengen naar de Nederlandse Rivieren, door de energie van het Schelpenbewustzijn mee te nemen als Lichtcirkel. We hielden wederom een krachtige ceremonie en gebruikten onze zojuist geactiveerde Kristallen stemmen hiervoor, die volledig afgestemd stonden op onze uitgelijnde chakra’s met de Zon, Maan, Venus, Planeten en Sterrenstelsels aan de rivieroever van de (Neder)Rijn in Renkum, op loopafstand van de Onze Lieve Vrouwe kerk en tot 1960 gold als een belangrijke bedevaartsplaats.
Dit was belangrijk in aanloop naar Pinksteren, wanneer een Heilige Vlam vanuit de Kosmos zal neerdalen. Het Pinkstervuur werkte al op voorhand in op onze vrouwen lichtgroep, want het vrouwelijk aspect vanuit LeMUria zal in de mensheid enorm bekrachtigd gaan worden en met name via onze waterhuishouding en de aardse rivieren, zuiverende en bezielende tonen en frequenties verspreiden.

Het inwijdingsgebed was dit keer gericht aan
Moeder Venus & Aphrodité:

Vooraf legden we een wit laken neer, met daarop getekend de Kwan Yin Lemniscaat Drakinnen waterstroom rond Moeder Aarde, waarop ik ook de 4 grote Elementen Vortexen en 12 HoofdChakra’s had aangegeven. We verbonden ons eerst met de wind, de  zon, het water van de Rijn en Moeder Aarde vooraf door het zingen van aardeheling songs.

Nederland is het afvoerterrein van Europa. Voortdurend voeren rivieren zand, grind en ander erosiemateriaal aan uit berggebieden. Nederland is zo laag op laag ontstaan in feite als een enorme rivierdelta. In het verleden was het meermaals één grote riviervlakte, waar doorheen woeste rivieren voortdurend hun bedding verlegden en overal zand- en grindbanken weg sleten om haar elders weer op te bouwen. Tegenwoordig is het rivierengebied beperkter van omvang en worden de rivieren de Maas, Rijn en IJssel in bedwang gehouden door kribben en dijken.


Op een ceremoniekleed had ik getekend vooraf de LeMUriaanse Lemniscaat Drakinnen waterstroom die rond heel Moeder Aarde loopt met als verbindende vortexen in Balie en Machu Picchu in Peru . Hierop liggen ook alle LeMUriaanse hoofdvortexen (z o ook de Uluru Rock)die Hemel & Moeder Aarde verbinden door Poorten die mede via de getijden eb en vloed én de jaargetijden van stroomrichting vaak veranderen.

De Rijn en de Maas golden altijd al als de belangrijkste toevoerrivieren van  gletsjer- en regenwater in ons land. De Romeinen waren gelegerd en leefden langs deze rivier, in navolging van de Kelten, Druïden en Batavieren. In de tijd dat het oude Britannica nog aan het vaste land verbonden was, leefden hier hele kuddes wilde dieren waaronder mammoeten.  Bij baggerwerkzaamheden zijn vele beenderen aan het licht gekomen, zo ook langs de Rijn, Waal, Lek, IJssel.

Van 14 – 16 augustus 2015 mocht ik, afgestemd op LeMUria en de Spirituele wereld, samen al met Sandra Minnee een 3 daagse Aardehealingstocht maken langs de Maas in Nederland. Hierbij werd de Maas als eerste rivier voorbereid tot dé Moeder Rivier der Nederlandse wateren. Hiervoor wierpen we in alle plaatsen die we aandeden, aan LeMUria gewijde Hathor Kristallen en Drakenogen in de Maas.

Nu bijna 4 jaar later hoefden we haar op 11 mei 2019 op afstand alleen maar aan te roepen.  Dit deed ik door zelf als eerste een korte tekst over de Maas voor te lezen, waarna  meerdere deelnemers korte beschrijvingen over de Rijn, Waal, Utrechtse en Gelderse IJssel, Lek, Schelde en de Vecht voorlazen, gevolgd door het zingen van de gewijde Mantra HARI OM – SHIVA OM  met als betekenis: Laat ons stromen als een LeMUriaanse bronrivier, die zich laat leiden door de bezielende klanken en kleuren van Moeder Kwan Yin en haar LeMUriaanse drakinnen.


(Neder)Rijn bij Renkum

Onze taak voor wat betreft de LeMUriaanse activatie van de Nederlandse rivieren was hiermee in gang gezet, maar nog niet afgerond, want dit zou plaats gaan vinden in de Tempelhof in Winssen, waar we tijdens ons bezoek nog een belangrijke ontmoeting zouden hebben met het echtpaar Huub & Aleida Kortekaas, die opgroeiden in het Land van Maas & Waal bij Winssen.

De Tempelhof als derde bestemming was aan mij vooraf door Moeder Kwan Yin & de Hathors al omschreven als eenBarende Tuin’ vol met scheppingskracht van de Moedergodin LeMUria, waardoor ik vooraf het echtpaar Kortekaas had benaderd met het verzoek om in hun Tempelhof ‘De Wereld mijn Tuin’ met een vrouwen Lichtwerkgroep een zangceremonie te komen doen. Deze zou in het teken staan van het verder laten ontwaken van het Schelpenbewustzijn en de terugkeer van de Moedergodinnen energie op Moeder Aarde.

Na een kort gesprek kreeg ik meteen groen licht, waarna de echte voorbereiding pas écht van start ging, want ik weet altijd pas vlak van te voren Wat, Waar en Hoe een Aardehealingdag ongeveer vorm zal gaan krijgen. Op de dag zelf doen zich dan menigmaal verrassingen voor, doordat de Spirituele Wereld nu eenmaal anders met mensen communiceert dan mensen dit met elkaar doen. Dit maakt het juist altijd weer zo leuk en bijzonder, maar soms ook best spannend voor mij, omdat het mijn levensmissie is geworden om de Transformatie die op Moeder Aarde plaatsvindt, voor vele oud LeMUrianen vorm en inhoud te geven via woord, klank en gebaar.

De Tempelhof is een fenomenale energieplek waar Hemel & Aarde werkelijk voelbaar in elkaar overlopen. Wij werden rond 15.30 uur heel gastvrij ontvangen. Na een korte rondleiding door hun atelier en het bekijken van  twee korte introductie films, liepen we al ‘chantend’ langs de voor ons heilige waterweg, die de vorm heeft van een T . Voor mij stelt de letter T altijd VERBINDING voor. In dit geval een Chakra Rivier, welke de Verbinding in stand houdt tussen de Moeder LeMUria Bron via de Rivier des Hemels met het TweestromenLand van Maas & de Waal. Je zou het kunnen vergelijken met het Tweestromenland van de Eufraat & Tigris, waar Adam & Eva leefden in Paradijselijke Hof van Eeden!

Al zingend en chantend liepen we stroomopwaarts langs het water en kwamen alsmaar dieper in trilling met alle elementen en de heilige Geometrie vormen van de Quatum Art Tuin. Een warm paradijselijk gevoel overstroomde ons en zo werden we totaal ondergedompeld en opgenomen door de energie van dit ‘Hof van LeMUria’.

Bij drie levendige op Wellende Bloem Bronnen, hielden we vandaag onze derde inwijdende LeMUriaanse Kwantum Healing Ceremonie, waarbij Shiva & Radha, Kwan Yin & haar drakinnen, onze Lichtcirkel compleet maakten en wij doorlopend vanuit de LeMUria OerMoeder Zee des Levens, haar Scheppende Bezielende Lichtcoderingen ontvingen en uitstraalden.

Dit is mooi te zien in de vorm van Lichtstromen en Bollen op de wonderschone foto’s die gemaakt zijn door onze Lichtgroep nadat we in de Tempel rondom de Gouden Bloem ‘Hari Om – Shiva Om’ en vele andere Mantra’s en Songs hadden gechant.

Bovenstaande foto’s werden gemaakt door deelnemers. Zie hoe de energie in bollen en banen geleid werd.
Klik op foto om haar eventueel uit te vergroten


Onderstaande filmpjes mocht ik van Wilma Lankhorst www.wilmatakesabreak.nl hier plaatsen, waarin zij de drie op Wellende Bloem Bronnen zo mooi in beeld heeft gebracht. Dank hier voor!

Vervolg derde ceremonie aan de Gouden Chakra Rivier

Eerst ‘hoorde’ ik heilige LeMUria Bron-klanken vanuit de Kosmos antwoorden op onze samenzang en via ons gebundelde Lichtkanaal Moeder Aarde in klinken, waarna zij via de Gouden OerSchelp onder de Uluru Rock opgevangen en meteen weer omhoog gekaatst werden. Via onze Gouden Hartchakra’s werden nu de LeMUriaanse Bron-klanken uitgestraald en verweven met het water dat stroomde vanuit de Gouden Tempel Bloemen des Levens in de Chakra Rivier van de Tempelhof.

Gouden Moedergodinnen Vlammen gevuld met Klanken, Kleuren, Geuren van de Taal der Liefde, klonken omhoog uit het Schelpenbewustzijn en de LeMUria Kwan Yin Tempels en overstraalden de Tempelhof, van waaruit een volledige HerBronning zal gaan plaatsvinden in het ‘MoederLand van Maas & Waal’ tot Kerstmis aan toe. Is dit niet mirakels mooi?!

De Moedergodinnen Kwan Yin, Shiva & Radha stonden samen met de Drakinnen aan het Roer van deze ceremonie, om via onze persoonlijke chakralijn, in te werken op de drie  borrelende Tempelhof Bronnen met Lichtklanken.
In de Kleuren-Chakra-lijn die wij in afstemming op het water van de Charkra Rivier hier vormden, sprongen nog negen extra Godinnelijke Geometrische Bloemmotieven  open. Deze leek op in een Gouden Stralenkrans met 12 Sterren. Ieder van ons ontving zo’n Ster en zo vormden we met elkaar één lijn met de Aardester Bloemmotieven van de heilige Shiva, Radha en onze geliefde Moedergodinnen van de 13 stralen van LeMUria: Dana-Maat-Damara-Ixchel-Abundantia-Aphrodite-Vesta-Moeder Maria-Bastet-Sulis-Brigit-Maria Magdalena en Moeder LeMUria Hathor en dit alles onder leiding van onze goddelijke Moeder Kwan Yin met haar 13 LeMUriaanse Drakinnen.

Toen wij tot slot de ‘opdracht’ kregen om ter afsluiting gezamenlijk te luisteren naar het AVE VORUM CORPUS, ontvingen allen een bezielende initiatie, als een heilig sacrament vanuit het OER Shiva Lingam EI vanuit de LeMUria Schelpenbron. Via onze Lichtcirkel werd ook haar bezielde Gouden Sterrenzaad verspreid vanuit dit Hof van LeMUria, via de ondergrondse bronnen en wateren over heel Moeder Aarde, vanuit het Land van Maas & Waal en al die andere rivieren die vandaag geheiligd werden.

Sinds 11 mei 2019 is dus de stroom met paradijscodes opgang gebracht, op weg naar ieder kristal, plant, dier en mens om haar unieke potentie te ontvangen en te ontplooien, zodat het vrouwelijke aspect zich krachtiger staande zal houden en zich met vereende krachten zal leren uiten, zoals God & Godin vanaf Den Beginne alle LeMUrianen heeft geschapen. Dit om vanuit bezieling, weer een leefgemeenschap van gerechtigheid en gelijkheid op te bouwen, waarbij men leert zich uit te spreken vanuit de Taal van het Licht. De Taal van Licht & Liefde zoals men die in LeMUria sprak, een Taal zonder woorden, maar gezonden van Hart tot Hart, een beeldtaal die KLONK ALS EEN KLOK of wel KLONK ALS EEN BEL!

Jouw Heilige Broncode terug ontvangen?

Misschien heb jij ook wel eens Bel geluiden gehoord, terwijl de deurbel of mobiel niet werkelijk had geklonken, vergeet dan niet dat jij ook een LeMUriaanse Tijd Code draagster bent vanaf het eerste uur om LeMUria te helpen ontwaken en tot leven te brengen op Moeder Aarde. Ik raad je aan om deze Codering, via mijn ontwikkelde LeMUriaanse Healingmethodes, een keer te komen laten ontsleutelen t.b.v. Moeder Aarde. Hiervoor in de plaats ontvang je jouw waarachtige heilige LeMuriaanse Broncode terug, want dit is mijn werk waarvoor ik vanuit de Toekomst ben terug gekomen naar Moeder Aarde!

Kleine impressie van de waterceremonie in de Tempelhof in Winssen, sindsdien door Moeder LeMUria: ‘t Hof van LeMUria! genoemd
Bovenstaande foto’s werden gemaakt door de deelnemers.
Klik op foto om haar te vergroten

Ter afsluiting wil ik nog graag vermelden dat De Tempelhof als Totaal-kunstwerk sinds 2018 opgenomen is als Rijks Cultureel Erfgoed Monumentaal Interieur. Af en toe wordt hier een Open Dag georganiseerd. Schrijf je nu in op hun nieuwsbrief. Dan loop je geen data mis! www.huubenadelheid-kortekaas.nl/nl/projecten/de-tempelhof/

Foto bovenaan bericht is genomen in de Tempelhof@sterrenpoort


Gratis aanmelden voor Volle Maan Healing Meditatie kan door een mail te sturen naar maria@sterrenpoort.com

Wil je mijn Berichten op de voet blijven volgen? In de linkerkolom bovenaan kan men zich gratis aanmelden voor dit Blog, waarin ik ook het nieuws van mijn praktijk de Sterrenpoort plaats.

 www.sterrenpoort.com