‘Adi Shakti’ 3x achtereen dé Volle Maan Mantra in juni t/m aug 2019

EVEN VOORAF

  1. Wie op afstand geregeld scheppende initiaties aangereikt wil krijgen vanuit de Oer Moeder Bron van LeMUria en Moeder Aarde 3 maanden lang van dienst wil zijn, kan zich nog opgeven voor de LeMUriaanse KWARTAAL Afstands Groeps Kwantum Healing op 21 juni. Dit kost slechts € 33. Hiervoor ontvang je vooraf een geleide MP3 meditatie en neem ik je tot 21 september 2019 onder mijn Sterrenpoort Hoede. Klik HIER voor aanmelding en betaling in één!
  2. Daarnaast kan je gratis deelnemen om maandelijks eenmalig een scheppende initiatie te ontvangen op de 3 Volle Manen van 17 juni, 16 juli en 15 aug van 20 – 21 uur. Alleen aanmelden als je nog niet betalend mee doet aan de kwartaalsessies op Afstand: Maria@sterrenpoort.com

Tijdens iedere Volle Maan dienen we  als afgezanten van LeMUria als Oer LeMUriaans Kanaal om de krachtige Liefdes Tonen te ontvangen. Echter in de 3 maanden op en tussen 17 juni-16 juli-15 aug zal dit keer mijn geliefde Moeder Shakti aan het roer staan met haar Vrolijke Gouden en Zilveren Shakti Tempelcodes vanuit LeMUria. Door haar gouden fijnbesnaarde trillingen zullen zij via jouw nierbekken je watersysteem bevruchten met scheppende coderingen. Deze zullen eerst de Triling in jou waterhishouding verhogen, waarna ze zullen doorgalmen via de Nederlandse en Belgische Oer Moeder Bronrivieren richting de Noordzee en over heel Moeder Aarde heen spoelen, alsook uitwaaieren via de Sterrenpoort naar jouw eigen Sterrenbeeld van afkomst!

‘Adi Shakti’ dé helende Mantra van 3 Volle Manen en maanden!

De helende Liefdesklanken van de Mantra: ‘Adi Shakti’  zijn reeds in mijn Sterrenpoort vorig jaar tijdens een zondagse Songhealing bijeenkomst ingewijd tot LeMUria Mantra. Nu zal zij voor de zomerperiode van 3 Volle Manen op 17 juni-16 juli-15 aug 2019 mogen dienen om de helende Moedergodinnen energie van Moeder Shakti te begeleiden en via onze Lichtwerkgroep over Moeder Aarde te verstrooien.

Mantra tekst

Adi Shakti, Adi Shakti, Adi Shakti, Namo Namo
Sarab Shakti, Sarab Shakti, Sarab Shakti, Namo Namo
Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Pritham Bhagvati, Namo Namo
Kundalini Mata Shakti, Mata Shakti, Namo Namo

Vertaling
Ik buig (toon respect) voor de OerMoeder kracht.
Ik buig (toon respect) voor de allesomvattende kracht en energie.
Ik buig (toon respect) voor datgene waardoor God Schept.
Ik buig (toon respect) voor de creatiekracht van de Kundalini, de Goddelijke Moederkracht.

Hier onder volgt eerst mijn Helende MP3 opname met de Mantra
ADI SHAKTI‘, waarbij ik gebruik heb gemaakt van de prachtige cd Feeling Good Today! van Snatam Kaur, hier en daar ingeklonken met de helende frequenties van mijn stem, klankschalen, klankstaven en kristalpiramides. Vergeet niet het geluid van te voren al harder te zetten, want de opname wordt vrij zacht opgestart.
Start een Volle Maan Meditatie met het beluisteren van deze MP3
:

Uitleg ‘Adi Shakti’

‘Adi Shakti’ betekent dus letterlijk ‘De Eerste’ of ‘Oer Moederkracht’.
Deze vrouwelijk energie is de belichaming van creativiteit, balans en voltooiing. Zij is een inspirator en stimulator van innerlijke Vrede, Geneeskracht, Genade, Vrouwen Power in het bijzonder, die Moeder Shakti via jou (lees: onze Lichtgroep!) naar alle vrouwelijke Oud LeMUrianen op Moeder Aarde zal uitstralen, om haar kracht aan door te geven. Het wordt namelijk tijd dat wij Vrouwen ons laten horen! Dat wij Vrouwen het voortouw gaan nemen door met onze creatiekracht te manifesteren op wat voor wijze dan ook! Hier bedoel ik niet mee dat iedere vrouw nu plots een eigen praktijk moet opstarten. Absoluut niet. Het dient in het dagelijkse leven meer en meer uitgedragen te worden. Zonder schroom, zonder bang te zijn voor wat dan ook! Bevalt het hen niet? Dan zoeken ze maar een andere vrouw, woon of werkplek op!

Iedereen beschikt over talenten. Iedereen zal ook aangeraakt gaan worden door de Leeuwenkracht, waardoor moed en Vrouwen Power zullen toe gaan nemen.

Shakti is in de Indiase mythologie de vertegenwoordigster van de vrouwelijke energie. Zij is een van de Hindoegoden en wordt vereerd als Moedergodin. De meer mannelijke Hindoegoden kunnen enkel  dankzij haar hun helende krachten uittralen. Zonder de Vrouwelijke Shakti energie betekenen ze heel weinig.
Ieder mens beschikt over portie een eigen ‘shakti’ levensenergie, die eerst dient te worden opgewekt om vervolgens ten gunste van de totale leefgemeenschap aangewend te worden.

Mannen waren hier eeuwenlang zogenaamd uitblinkers in! Waarom? Omdat ergens achter elke ‘belangrijke egocentrisch’ ingestelde man een nog veel grotere vrouw stond, maar zij werd onderdrukt en mocht nauwelijks op de voorgrond treden, omdat anders de man niet op de voorgrond kon treden. Dit lukte door discriminatie, door onderdrukking of kleinering, door ontucht en nog vele andere ontkrachtende manieren. Woorden als Narcisten en Gaslighting worden nu steeds vaker genoemd. Veel vrouwen leiden hier nog dagelijks onder en worden nog steeds klein gehouden en leven op de achtergrond van hun man of worde achtergesteld op het werk, ontvangen minder salaris. Zo mogen veel vrouwen bijvoorbeeld nog steeds niet over hun eigen geld beschikken, dienen zich te houden aan de heersende wetten van de man. Zo wel binnen menig gezin als bij menige werkgever lopen er nog voldoende vrouwen rond die zich niet gezien voelen of zich nog niet durven te laten zien! Ze zijn anders bang voor represaille maatregelen en houden zich kleiner dan wenselijk is om de zogenaamde vrede te bewaren! Bedreigingen zijn hier soms nog dagelijkse methoden.

De gevolgen hiervan zitten zo verweven in ons D.N.A. en bloed, dat veel vrouwen bang zijn, zich niet goed genoeg voelen of twijfelen over hun eigen zienswijze en kunnen. Sommige vrouwen passen hun gedrag doorlopend aan en verheerlijken hun mannen soms in overdreven mate, omdat ze anders vrezen afgewezen of verlaten te worden.

WEET DAT DIT NU MAAR EENS EEN HALT TOE GEROEPEN MOET GAAN WORDEN. WIJ VROUWEN MOETEN HIERVOOR EEN STAP VOORWAARTS DURVEN ZETTEN, WAARDOOR DE MANNEN EEN TOONTJE LAGER ZULLEN MOETEN GAAN ZINGEN. Niet omdat we meer zijn, maar wel omdat we zeker niet minder zijn dan wie dan ook én alleen wij over de scheppende energie door kunnen geven!

We hoeven tegen niemand meer op te kijken, want uiteindelijk zal Moeder Aarde weer worden zoals het was ten tijde van het Rijk MU = LeMUria. Een Moeder Zon- & Maan Rijk waar de wetten van het totale Universum weerklonken en alles in evenwicht was, zonder dominantie, zonder dwangarbeid, zonder migraine aanvallen, zonder Narcistische en Autistische gedragingen.
Wie of wat je ook bent? Iedereen heeft evenveel recht van spreken en handelen vanuit de meegenomen talenten. Vergeet dit nooit!

De vrouwelijke energie (Shakti) wordt dus gezien als de drijvende kracht achter alle actie en existentie in de Kosmos. De Kosmos zelf is Brahman: de ultieme, onveranderlijke werkelijkheid, die uit het zuiver zijn en bewustzijn bestaat. Brahman vormt de goddelijke basis van de wereldzieldie via de dynamiek van de OerMoeder Shakti vorm geeft aan het mannelijke zaad door manifest te worden.

De Vrouw is in feite Shakti!

Er leven nog maar heel weinig vrouwen(laat staan mannen!) op Moeder Aarde die dit werkelijk beseffen, want de Vrouw is dé ScheppingsBron, want via haar maandelijkse bloed stonde afgestemd op de Volle maan, kwamen eitjes tot bevruchting en vormde zo dé barende Levenszee van alle LeMUriaanse Moederwateren, waaruit het leven zich ontsproten heeft én LeMUria nu ook weer aan het Licht komt!

Door afgestemd op mij, de ‘Adi Shakti’ Mantra regelmatig te shanten, zal diens denken en handelen meer in overeenstemming gaan brengen met de Power en Glorie (schoonheid) van de oorspronkelijke Moeder Shakti Bron. 

Ik balanceer je op afstand via mijn doorlopende verbinding met de Oer Moeder Bron, waardoor je gratis alleen tijdens de Volle Maan Groeps Meditatie OF gedurende een kwartaal (na betaling van € 33) geregeld, scheppende initiaties aangereikt zal krijgen.

Ik groet je vanuit de Oer Moeder Bron LeMUria

OM MANI PADME HUM

www.sterrenpoort.com