Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Presentatie van mijn LeMUria – Hathor Logo!

Op 21 juli glijden we astronomisch gezien de Leeuwinnenmaand in met op 26 juli 2019 de start van een nieuw Maya-jaar! Het zal wederom een jaar worden, waarin de kracht van de Moedergodin zich verder zal uitbreiden en LeMUria zich meer en meer kenbaar zal maken via het dagelijkse leven op Moeder Aarde. Om mijn werk nog duidelijker zichtbaar te maken presenteer ik graag mijn kersvers ontworpen LOGO voor ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’.

Tevens zal zij prijken in mijn Logobalk bovenaan
mijn eigen Sterrenpoort website. Neem gerust even een kijkje!


Rogier-Art heeft op een Artistieke wijze uitdrukking gegeven aan mijn gevoelens door bovenstaand logo ontwerp vorm te geven

Het Logo heb ik zelf mogen ontwerpen, maar wel geïnspireerd vanuit LeMUria. Het is een gouden Hathor Kelkkroon geworden met daarin een op LeMUria afgestemd Hemelsblauw Alpha & Omega energieveld.
Deze Griekse letters brengen tot uitdrukking dat vanaf het Begin tot aan het Einde der Tijden, LeMUria gevoed en gevuld zal worden met het Christus-Christina Licht, met daarin een stralende ZonBron.

Onvoorwaardelijk gesteund door hun ouders, familie en een grote groep Lichtwezens, hebben Meester Jezus & Maria Magdalena 2000 jaar geleden de Wedergeboorte reeds gestalte gegeven, waarna veel Lichtwerkers in alle duistere geslachtslijnen op Moeder Aarde, de Oer Moeder Lichtjes hebben geplant, waarbij velen om het leven zijn gekomen.

Eindelijk is het zover dat dit Godinnen Licht nu Royaal, ook in al deze duistere geslachtslijnen. binnen kan stromen om uiteindelijk meer balans teweeg te zullen brengen. LeMUria zal dagelijks aan kracht gaan winnen, maar dit kan alleen verlopen, via nog maar enkele op Moeder Aarde geopende en tegelijk op LeMUria afgestemd staande Sterrenpoorten.

 Wie zich op mij afstemt op Volle Maan dagen van 20-21 uur zal via mij een belangrijk LeMUria Portaal vormen, waardoor er nog meer Sterrenlicht zal binnenstromen vanuit de Schelpen Baarmoeder onder de Uluru Rock.

Mee doen op AFSTAND aan mijn geleide LeMUriaanse Healing Meditatie is GRATIS!

Aanstaande dinsdag, 16 juli, is het weer Volle Maan. Wie mee wil doen kan zich nog opgeven door een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com

Vergeet niet om tijdens deze Healing Meditaties gebruik te maken van mijn gewijde LeMUriaanse Mantra’s. Met name in de zomer
van de Adi Shakti Mantra. In dit artikel staat ook een aanbevolen  MP3 met geleide Meditatie.

www.sterrenpoort.com

Mobiele versie afsluiten