Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

KWAN YIN Volle Manen

Onze Goddelijke LeMUria Moeder Kwan Yin
@Sterrenpoort

Iedere LeMUriaanse Piramide Moeder Tempel heeft haar eigen  Patroon met een eigen specifieke Toon, Trilling & Genezingsfrequentie. Deze trillen door ieders 12 DNA strengen, chakra’s en meridianen heen, gekoppeld aan de Moeder Drakenleylijnen van LeMUria, dwars door, rond en over Moeder Aarde heen! Allen staan werkelijk op magische wijze in verbinding met elkaar via een Wereld Wijd Drakenstelsel, ook wel de LeMUria Lemniscaat Drakenstroom genoemd. Zie afbeelding 3.

Iedere maand tijdens Volle Manen, Poortdagen, belangrijke planeten- en  sterren standen, op speciale feestdagen vinden er soms extra krachtige Activaties plaats vanonder uit Kristaldomeinen rondom de Uluru Rock, de Tasmanzee of de meren rond Tongariro in Nieuw-Zeeland. Ook elders op Moeder Aarde liggen er van deze krachtige domeinen, allen verspreid volgens een bepaald Kosmisch Patroon. Je zou je voor kunnen stellen dat dit patroon gekoppeld is aan de Kubus van Metatron, maar dan nog verfijnder.


www.barbaramiller.nl 

Op Volle Maandagen vinden er via mijn  Sterrenpoort belangrijke LeMUriaanse Activaties plaats. Dit gebeurt ééndrachtig in samenwerking met de Draken, mijn Ancient Skulls verbinding o.l.v.  Kwan Yin, Merlijn & de Meesters van Shamballa.
Iedere Volle Maan zullen de LeMUria OerPoorten met hogere YIN frequenties doorspoeld en geactiveerd worden.

Drakenenergie staat voor het binnenbrengen van de Herscheppende energiestromen die van oorsprong al het leven van Moeder Aarde hebben bepaald. Rondom de Tasmanzee ligt zo’n Moeder Oerpoort waar het eerste leven Moeder Aarde bereikte. Ook in de regio Oegstgeest-Leiden, ligt zo’n belangrijke sterrenpoort, een toegangspoort waar vanuit 12 verschillende Sterrenstelsels  blauwdrukken van al het leven worden geïnitieerd. Zo zijn schelpen een van de oudste levensvormen op Moeder Aarde.

Kwan Yin, Moederdraken en Dolfijnen helpen om de ontvangen Blauwdrukken om te zetten in helende frequenties t.b.v. de Lichtwerkensgroep van de Sterrenpoort tijdens de Afstand Groepshealing Meditaties. Zij activeren hiermee het leven dat via de Nederlandse bronnen, beken, rivieren in de Noordzee en uiteindelijk via de wereldzeeën uitkomt, die allen met elkaar in verbinding staan. LeMUria is Coming Home!

De Gouden Oer Poorten zijn Kwan Yin Drakenenergie Yin-Yang hoofdpoorten. Zij liggen verspreid rondom Moeder Aarde en worden ook weer omringd door kleinere poorten, maar worden altijd aangevuurd vanuit de Uluru Rock die in werkelijkheid diende als het Baarmoederlijke OerEi verbonden met de MoederBron.
Via de wateren en het onder aarde Bronnenstelsel, ontstond er allereerst een SchelpenBewustzijn in de kristal heldere poelen.
Dit vruchtbare bronwater verspreidde het leven zich. Na miljoenen jaren ontstonden er krijtrotsen en mergelgrotten etc. Overal ter wereld komen hier steeds meer fossiele resten van boven, vele geheimen in zich meedragend.

Afb. 2 De Uluru Rock dienend als OerMoeder Baarkanaal

Via de Uluru Rock en wijde omgeving stroomt het Vruchtbare Moederlicht uit het Kosmische Oer-EI de Moeder Kwan Yin rots uit. Zie afbeelding hierboven.
Dit Baarmoederlijke ei lijkt eigenlijk wel wat op een reusachtig Shiva Lingam. Via de mirakelse kracht van moeder natuur stroomt dit via de  ‘Vuur-Water-Aarde-Lucht Lemniscaat Stroom’, richting alle hoofd Mary-dianen. Met dit Moeder BronZon Vuur verspreidt dit zich via Tonen, Lichtfrequenties in Hologrammen. Dit zijn de verschillende OerTonen die zich laten zien in geometrische mozaïeken en patronen. Via de oerwater-, vuur- & kristalwegen verplaatst zich dit om Moeder Aarde opnieuw te bevruchten, zoals het ook ten tijde van de aanleg van LeMUria geschiedde.

De 4 hoofd Drakenpoorten joegen deze energie alsmaar voort en waren van oorsprong dus zó gestationeerd dat ze alle continenten konden bereiken. De 4 hoofd vortexen waren van oorsprong soms wel tot 1000 km in doorsnede en liggen rond de volgende 4 gebieden: 

  1. Lucht-vortex: activatie vindt plaats 21 maart
    Piramides van Gizeh Egypte – Karmelberg & Tempelberg Jeruzalem  – Mount Sinaï Egypte (ook wel Mount Horeb of Gabal Musa)
  2. Vuur-vortex: activatie vindt plaats 21 juni
    Haleakala Vulkaan Krater op Hawaii
  3. Water-vortex: activatie vindt plaats 21 september
    Tongariro – Lake Rotopouna – Taupo – Mount Cook
    Nieuw-Zeeland
  4. Aarde-vortex: activatie vindt plaats 21 dec
    Tafelberg Zuid-Afrika – Mount Kalimanjaro Tanzania

Afb 3 Wereld Wijd Drakenstelsel, ook wel de
LeMUria Lemniscaat Drakenstroom genoemd

Door deze Moeder Aarde Lemniscaat cirkelen 2 drakenringen. Zie afbeelding hierboven. Rechts: een rechts omdraaiende Yin Regenboogstroom via de vuur en waterelement vortexen.
Links: een links omdraaiende Yang Quetzalcoatl via de aarde en luchtelement vortexen.
De Cross your Heart Kruispunten liggen in de regio’s Bali op Indonesië en Machu Picchu in Peru.

Op deze Draak-Drakin LeMUria Lemniscaat liggen van oorsprong ook de acupunctuurpunten van de 12 hoofd chakra’s op Moeder Aarde. Iedere Poort vertegenwoordigd een Meridiaan uitgelijnd en energie schenkend aan het menselijk lichaam. Door de seizoenswisselingen veranderen de lucht- en waterstromen van de Elementen, met als gevolg andere weersomstandigheden, waardoor er telkens een andere  chakra de BovenToon viert!

Geregeld reis ik tijdens meditatie & half-slaap naar de LeMUriaanse HoofdPoorten op Moeder Aarde. Waarna ik ieder die via een healing in mijn Sterrenpoort ontvangt en/of meedoet op Afstand met mijn LeMUriaanse Groepshealing Meditaties, Moeder Aarde en zichzelf helpt dieper te bezielen via de Kwan Yin Drakinnen Frequenties.

Je zal vanuit mijn LeMUria Sterrenpoort, een Yin-Yang, ofwel een krachtige VerBroederings en VerZusterings-Activatie ontvangen, waardoor er via jouw Bewustzijn,  maar ook door het Bewustzijn van Moeder Aarde, een krachtige effectieve impuls gegeven zal worden langs alle acupunctuurpunten op de LeMUria Mary-dianen.

Dit zal via jouw 12 Yin-Yang Meridianen, die afgestemd staan op de 12 Zodiac en/of Dierenriem tekens en de Mary-dianen, via de LeMUria Kwantum Tijdsklok, helende snaren en/of chakraatjes aanmaken.  Dit zal gebeuren naar  gelang jouw bewustzijn dit aangeeft om jouw zielsfrequenties beter uit te kunnen kristalliseren met jouw Lichaam & Hogere Zelf.
Deze zullen met name jouw Lever-Nier-Milt & Galblaas meridianen een flinke gezondheidsbooster aan levensenergie gaan geven.

Ieder element komt ook tot uitdrukking in jou. Zie welk  draken element in jouw sterrenbeeld een belangrijke rol speelt Op Weg naar Genezing:

Lucht: Waterman, Tweelingen en Weegschaal
Vuur: Ram, Leeuw en Boogschutter
Water: Vissen, Kreeft, Schorpioen
Aarde: Stier, Maagd en Steenbok

Wens jij ondersteuning? Voel jij je een LeMUriaan, maar ondervind je tegenwerking in familie, relatie, werk of van vrienden?
Maak dan eens een afspraak in de Sterrenpoort, want dan kan ik jouw Ziel helpen zich te ontdoen van kwalijke hinderlijke tegenkrachten krachtige Gouden LeMUria Tonen en Lichtfrequenties!

BLIJF ALSJEBLIEFT ALTIJD OPEN STAAN VOOR WONDEREN
HOE DIE ZICH OOK VOOR JOU AAN ZULLEN DIENEN!

DROOM JE LEVEN!

Geraadpleegde Bronnen:

www.sterrenpoort.com

52.1943264.472996
Mobiele versie afsluiten