12 dec: Allerlaatste LeMUriaanse Volle Maan GroepsHealing Meditatie

Net terug uit Egypte, heb ik besloten dat de Sterrenpoort met ingang van januari 2020 gaat stoppen met de Volle Maan Groep Healing Meditaties op Afstand.

Het was een fantastische ervaring om met zoveel enthousiaste deelnemers, maandelijks tijdens Volle Maan, Moeder Aarde te steunen bij de wedergeboorte van LeMUria.
Mijn taak zit er nu bijna op! Met elkaar hebben wij de afgelopen jaren, vanuit
de SchelpenBron in het Uluru Rock Domein, via het bronstelsel  en de waterwegen, de Draken lemniscaatstroom o.l.v. Moeder Kwan Yin en haar drakinnen, vanuit de Moeder Tempels in LeMUria uitgelijnd. Met inbegrip van de kracht van de Zon, Maan en Sterrenstelsels zijn er Tonen en Moederfrequenties terug ingestroomd via ons Hogere Zelf in Moeder Aarde om haar Matriarchale invloeden te bekrachtigen.
De Sterrenpoort is gereed voor haar nieuwe opdracht!

Op 12 dec 2019 van 20-21 uur kunnen jullie daarom voor de allerlaatste keer gratis deelnemen aan mijn LeMUriaanse Groep AfstandsHealing Meditatie van de Hathors, via de Sterrenpoort t.b.v. haar wedergeboorte op Moeder Aarde.

Opgave is mogelijk tot en met 10 dec 2019.

De Mantra die iedere deelnemer tijdens de Volle Maan meditatie mag meezingen uit volle borst en hiermee ook de laatste ingewijde LeMUriaanse Mantra zal worden, is ‘I am the Light of my Soul’. Zing haar zo vaak als je wenst al vooraf, zodat haar sound en tekst overal makkelijk oproepbaar is.

Mantra ‘I am the Light of my Soul’

I am the light of my Soul – Ik ben het Licht van mijn Ziel
I am Bountiful – Ik ben overvloedig
I am Beautiful – Ik ben prachtig
I am Bliss, I am, I am – Ik Ben Zalig, ik Ben, Ik Ben


In 2020 stop ik met het leiden van de LeMUriaanse Volle Maan Groep Afstandshealingen. Wel blijf ik jullie natuurlijk inspireren op dit Blog en hoop dat je voortaan op iedere Volle Maan tijd vrij maakt om te mediteren, want het zijn ultieme Poortdagen om je Spirituele Bewustwording & Moeder Aarde te voeden.

Alle Deelnemers van het afgelopen jaar
dank ik
hartelijk namens
Moeder Aarde, LeMUria & de Hathors
voor haar/zijn Volle Maan bijdrage.

www.sterrenpoort.com