Moederrivier Maas opent haar Gouden Poorten van LeMUria

Op weg naar de Volle Maan van 12 december 2019,  richt ik de volle aandacht op mijn geboorte rivier de Maas, waar vanaf den beginne het OerMoederwater stroomt, want eerst was hier één grote Oerzee! Het is daarom een hele oude plek waar miljoenen jaren geleden al leven aanwezig was. Hier langs de Maas ligt een krachtige uitlijning en interactie met de Zon, Maan en Sterrenstelsels. Net als bij de heilige Ganges, Nijl, Jordaan, Eufraat en Tigris etc.

Onder Zuid-Limburg liggen krachtige drijvende magnetische velden exact uitgelijnd op de Uluru Rock downunder, waar vandaan er druppelsgewijs nieuw organisch leven aangetrokken wordt en opborrelt uit een magisch ingewikkeld bronnenstelsel om vervolgens met het water meegevoerd te worden naar de Noordzee en de verderop gelegen Atlantische Oceaan.

Dit leven komt voort uit het gouden schelpen bronnenstelsel en wordt getransporteerd via de LeMUria Lemniscaat drakenstroom over heel Moeder Aarde en staat Hermetisch in verbinding met een wereldwijd kristallijn grotten en bronnenstelsel netwerk.


Wereld Wijd Drakenstelsel, ook wel de
LeMUria Lemniscaat Drakenstroom genoemd

Dankzij de oude wijze inheemse stammen die langs hun Moederrivier de Mosa (later Maas genoemd) trokken en dorpsgemeenschappen stichtten, zoals de Kelten en Druïden, komend vanuit Gallië (Frankrijk en België), werden er geregeld tijdens volle maan en de seizoenswisselingen natuurceremonies gehouden bij bronnen en langs het water om de kracht van de Zon, Maan en andere sterrenlichamen te eren. De natuurelementen werden aangeroepen in het voorjaar en dank gezegd voor de rijke oogsten in het najaar, waarbij de rivier de Maas een hele belangrijke rol speelde tussen Hemel & Moeder Aarde. Zij bood het vee, de bomen en plantenwereld haar water aan , waarop rijke bloeiende oogsten volgden. Tijdens de ceremonies werd er gezongen, ondergedompeld, geofferd en gedanst, waardoor hoge gouden trillingen werden aangetrokken uit de BronZon, welke de natuur voorzag van haar krachtige scheppende kwaliteiten in al haar ritmische schoonheid en balans.

Je kan het landschap van Limburg in Nederland, Duitsland en België, beschouwen als het eerste LeMUriaanse OerMoeder ZonneRijk op Noordelijk halfrond.

De LeMUrianen waren Scheppende Gouden Zonnezielen die als Kinderen van het Licht beschikten over de OerKracht om het Goude van de Gouden Kosmische Zonnestralen te vermeerderen om hieruit nieuw leven te scheppen. Na de ondergang van het oude Atlantis en LeMUria zijn we via omwegen terecht gekomen op het vaste land van Europa, waar we nog wel over dezelfde talenten beschikten, maar ons er niet meer van bewust waren, laat staan van onze Gouden BronZon Alcyone afkomst. We bleven het Gouden Zonlicht aanroepen. Dat lag in onze gen-bank opgeslagen immers, waardoor we via overleveringen deze streek in Limburg en omstreken, in het toenmalige woestijnachtige landschap nog steeds beschouwden als hét Moederland en we door alle generaties heen de Moeder Godin hier bleven vereren, waardoor onder andere de Maria hier nog steeds hoogtij viert.

Met alle deelnemers van de Volle Maan Groepshealing op 12-12-2019, gaan we net zo als een maand geleden, op afstand een magische Lichtcirkel vormen tussen Hemel en Aarde. Exact als langs de Nijl, liggen er langs de Maas, Waal, Rijn en andere Nederlandse rivieren, ZonnePoorten te wachten om heropend en geactiveerd te worden.

Met onze Scheppende Kracht om van het Gouden Licht meer te kunnen makende, gaan we krachtig vanuit het Draak-drakinnen leylijnen kruispunt in Mook, alle Poorten langs de Nederlandse & Belgische rivieren proberen te openen in één keer.

Vanaf de Maas zal dit worden aangestuurd, in verbinding met de OerMoeders en een Cirkel Wijze Kristallen Hathor skulls, etherisch aanwezig in het Limburgse landschap rond Mook & Middelaar. 

2019 was hét jaar waarin we met elkaar bereikt hebben dat de grote ommekeer tot stand kon worden gebracht op Moeder Aarde.
Het Gouddiamanten Licht kan eindelijk vanuit de ZonBron, gesteund door het blauwe Licht van onze 7 Plejadische Zusters, sinds de Poortdag 11-11 & Volle Maan 12-11 vanuit de Gouden Shamballa Lichtsteden van LeMUria terug instromen op Moeder Aarde. Dit zijn onze eigen bezielende frequenties, beter gezegd van alle Oud LeMUrianen. Hier heb ik de laatste 12 jaar naar toe gewerkt met een speciaal Spirit team. Ik gaf Kristal healingen in mijn praktijk als via afstandshealing, aan slachtoffers en daders van de ondergang van LeMUria.  Velen kwamen doordat hun Gouden Ziel hen naar mij toe bracht, omdat ze via de Taal van het MoederLicht mijn Oproep die ik naar hun ziel had laten uitgaan, beantwoordden om de Opkomst van het Gouden LeMUria voor te helpen bereiden.

De laatste gratis Groep AfstandsHealing & Meditatie op 12-12-2019

Deze zal ik leiden vanaf mijn geboorteplaats in Mook aan de Maas, waar ik op 28-11-1955 het daglicht zag op een binnenvaartschip, afgemeerd tegenover het Antonius Abt kerkje.

Wil je (weer) mee doen op 12 dec en ben je nog niet aangemeld? Klik dan HIER om je via het opgave formulier op te geven.

Herinner jij nog wat ik eerder schreef in het artikel over de Kwan Yin Volle manen? Zo niet? Klik dan HIER en lees dit artikel nog eens, want nu is het Moment suprême aangebroken, dat de Moederrivier de Maas en talloze andere stromende rivieren en drakenlijnen in Nederland en België, vanuit de Kosmos, massaal ingestraald, ingespoten en doortrilt wordt met het Licht van de Gouddiamanten Moeder Boeddha Geest!

Drie Mariakapellen in Mook, op loopafstand van de Maas, waar ik geregeld naar toe geleid werd voor voorbereidende activaties


Waarom in Mook aan de Maas?

Mook en omgeving is een belangrijk Lichtportaal, gelegen op een Gouden Mary/Maria Drakinnen leylijn. Zij start vanuit de diepte van de Moeder Aarde in de Atlantische Oceaan en loopt via de Megalithische steenkring van Stonehenge door naar Extersteine in het Duitse Teuterbergerwoud. Deze energielijn wordt doorlopend onderhouden en gevoed:

  1. Vanuit de (Ha)Tor Avalon Vortex rondom de heuvel in Glastonbury, waar ook een Michaël dorheen kruist.
  2. De Nehelennia badplaats Domburg.
  3. Vortex bij de Slotte Bos Toren in Oosterhout.
  4. Vele kerkenlijnen en kapellen in Noord-Brabant, waaronder de Lambertus, Petrus, St Jan in ‘s-Hertogenbosch.
  5. Honderden aan Maria gewijde kerken, kapellen, Lourdesgrotten, O.L.V.rouw gebouwen, tel ik in Limburg, waaronder Mook (Kapel ‘Onze Lieve Vrouw van de Dwaallichtjes’ en Mariakapelletje Op de Biesselt).  Klik HIER voor een overzicht van kerken en kapellen in Limburg.

Allen staan wij in Nederland en België met haar Moederenergie via ons rijke waterlandje in verbinding met LeMUria en worden we grotendeel door deze belangrijke drakinnen leylijn gevoed via onze rijke oogsten en gewassen. In ‘s-Hertogenbosch ligt een belangrijk kruispunt van leylijnen die alle kanten van ons land doorspoelt.
Op 3 plekken in het oude Den Bosch is dit goed voelbaar en nog te zien. Bijvoorbeeld de gouden draak/drakin in fontein op rotonde vlakbij het station, de Sint Janskathedraal en de waterput met Mariabeeld midden op de grote Markt. Kortom een heel netwerk vertegenwoordigde haar bloedzuivere kolkende gouden energieën. Nu we weer langzaam de kracht van de Oermoeder toe durven laten, we weer meer in ons zelf durven geloven waardoor we authentieker worden, zal ook de dragende Maria waterleylijn van de Maas en omgeving, bijdragen aan de ontmanteling van tegenwerkende krachten uit de binnenaarde. Het Kristalzuivere eenheidsbewustzijn van het Christus-Christina netwerk zal met nadruk vanuit het zuiden omhoog komen, zodat mede onze Belgische buren vanuit het Uluru Rock Domein een langdurige booster van Gouddiamanten Sterren regenbooglicht kunnen gaan ervaren.

Foto’s van twee Activatie Aardehealingdagen in ‘s-Hertogenbosch met Sandra Minnee –  mei 2016 met hotelovernachting in Hotel Centraal aan de Markt, uitkijkend op het belangrijkste Drakinnenpunt in Nederland van het (water)Puthuis met er naast een Mariabeeld

 

De Maas – Scheppende LeMUria Moederrivier in West-Europa

Bron van de Maas ligt in Frankrijk bij Pouilly

De Maas, ontspringt in Frankrijk, stromend door de Belgische Ardennen, stoomt zij bij Eijsden ons land binnen. Vanaf den beginnen is zij een belangrijke toevoerskanaal van scheppende yin energie geweest. In de buurt van veel oude ceremonie plekken in Limburg zijn nu Mariakapellen of kerken gebouwd. De grootste is de Onze Lieve Vrouwe Basiliek in Maastricht.

De Mosasaurus, een zeeroofdier dat 66 miljoen jaar geleden leefde, gevonden in kalksteengroeve bij de cementfabriek ENCI in Maastricht

Het bewijs is overduidelijk geleverd dat er al 66 miljoen jaar geleden hier een Oerzee was waar nu de Maas stroomt in Maastricht. Hier zwommen talloze zeeroofdieren als de Mosasauriërs (Mosa is latijn voor Maas). In het natuurhistorisch Museum in Maastricht kan je zien welke er zijn gevonden in de versteende en verkalkte mergelgrotten in het zuiden van ons land. Dat het hele Maas gebied altijd al een vruchtbaar gebied is geweest blijkt uit de vele vondsten van mammoetbeenderen langs de rivier, de Maas- en Rijndelta op de bodem van de Noordzee. Deze vondsten tonen aan dat hier altijd levende wezens langs de rivieroevers leefden vanaf het allerprilste begin dat er leven was op Moeder Aarde, want naast kiezels liggen in de versteende kalkgronden, vele lagen Trilobieten en Schelpendieren langs de Moederrivier de Maas. Deze zijn aangevoerd uit de Belgische Ardennen of Scandinavië zegt men. Een pleisterplaats als in het Pleistoceen in het oude LeMUria landschap, hebben de oerwezens van ons bestaan zich gevoed met de gewassen die daar groeiden. Zo zijn er in de Noordzee ook talloze kaken en beenderen opgevist van dieren die terug gaan tot de laatste ijstijd van 28.000 geleden. O.a. de kaak van een Sabeltandtijger, weer een bewijs dat er ook in Nederland al lang dierlijk leven voorkwam dat tot nu toe alleen in Siberië leefde 300.000 jaar geleden.

 
Magische Tovenaar Merlijn/Merlina

Mijn werk zit er nog lang niet op. In 2020 ga ik vrolijk door met o.a. het geven van Afstandshealingen aan Groepen ten behoeve van de terugkeer van LeMUria, maar alleen met het grote verschil dat men zich niet meer op hoeft te geven.

Misschien wil je mijn werk een keer van dichtbij meemaken? Dit zou zo maar kunnen als je vaker meedoet op afstand. Wie weet ontmoet ik je dan een keer om jouw Gouden Hartecode, in je dragend sinds het Oud LeMUriaanse Moederrijk, door mij te laten ontsleutelen, want ik beschik over een speciale zeldzame manier van ontsleutelen. Deze LeMUrianen zullen zich door mijn werk aangetrokken voelen in 2020. 

Als Essenen onder leiding van Meester Jezus & Maria Magdalena hebben wij reeds vóór de ondergang van het Oude LeMUria afgesproken, om als enige overlevenden van het LeMUria Regenboogbrug terug te helpen opbouwen. Hiervoor droegen we allen ‘Sleutelkristallen’ in ons Gouden hart. We hebben deze met hand en tand verdedigd en menig keer ons leven er voor moeten geven om te voorkomen dat ze in verkeerde handen terecht zouden komen. NU is het Gouden uur van de geboorte van de Blauwdrukken van LeMUria aangebroken. Wie zo’n belangrijke sleutelcode bij zich draagt zal zeker bij mijn langs komen en om de beurt Opgeroepen worden door het allerzuiverste Gouddiamanten Maan en Zonlicht uit de ZonBron.

Eind 2019, als we op 31 december voor de 4e keer de 3-3-3 Sterrenpoort zijn gepasseerd van 3, 12,21 en 30 december, dan zal er mogelijk ook in jouw Hart een belletje luiden en aangeraakt worden.

Én Zo Is Het!

Ik wens je een prachtige liefdevolle Kersttijd, jaarwisseling en herstart toe, waarin jouw eigen authentieke kristalkracht omhoog zal komen. Vergeet niet om nog eens terug te kijken op dit blog naar oudere artikelen die jou mogelijk ook nu nog kunnen inspireren en de ogen verder zullen doen openen.

Op 30 december vindt er nog een Alles Bundelende Eindejaars GroepsHealing Meditatie plaats van 20-21 uur, waarover ik na mijn thuiskomst uit Limburg iedereen nog nader zal informeren via dit Blog. Dus houdt het in de gaten OF meld je aan in de linkerkolom bovenaan als gratis Abonnee.

www.sterrenpoort.com

Bronnen:
www.nemokennislink.nl/publicaties/nederlandse-fossiele-mensenkaak-blijkt-9500-jaar-oud/
https://nhmmaastricht.nl/home.html
www.geologievannederland.nl/fossielen/vindplaatsen/noordzee