LeMUriaanse Visualisatie Meditatie om beter te leren gronden

Mijn Sterrenpoort Skull Trio OMEGA van Versteend Hout wil iedereen ter inspiratie via onderstaande meditatie op Youtube, krachtig reinigen en aarden, verankeren – ofwel gronden via haar op LeMUria afgestemd staande krachtveld onder de Uluru Rock.

Voor de afbeelding van mijn Youtube-opname, heb ik een foto gemaakt van mijn Versteend Hout skull ‘Uhr ALL’ als woordvoerster van het Versteend Hout Trio in beeld. Zij staat als skull fysiek achter in mijn tuin in Oegstgeest en is continue afgestemd op haar Domicilie Bewustzijn  in de Kristallijnen wereld down-under Uluru Rock in Australië. Terwijl de andere twee van het Trio OMEGA: Justice en Boomerang,  op mijn zolder, uitgelijnd staan en gericht staan op de Zon, Maan & het Sterrenbewustzijn van LeMUria in Moeder Aarde.

Het zijn Oerkrachten en flinke skulls van 46-32-26 kg!
Je begrijpt dat in mijn praktijk een opmerkelijk  LeMUriaans grondingsveld van Versteend Hout is gecreëerd voor Moeder Aarde, en dat mijn Zielenwezen en Sterrenpoort een gigantische intermediair is tussen op de LeMUriaanse Binnenaarde Sterrenhemel & de Sterrenhemel van het Multiversum!

Als je na het beluisteren, zelf ook over een geïnitieerde LeMUriaanse Hathor skull wil gaan beschikken?
Neem dan eens een kijkje in de webshop op mijn website www.sterrenpoort.com . Voel dan vanuit je hart of er een skull naar voren treedt die jou graag zou willen gaan inspireren en op weg zal helpen naar LeMUriaanse heelheid en eenheid!

Al mijn skulls in mijn webshops, beschikken ook over een krachtige LeMUriaanse Kristalwijsheid.

Onlangs ben ik ook op dit blog ook een LeMuria Webshop gestart, maar is nog in bewerking.


Geniet zo vaak als je zelf wenst van de energie die je ontvangt tijdens deze visualisatie oefening in bovenstaande YouTube opname.  

www.sterrenpoort.com