MP3: Geleide LENTE-EQUINOX Bron Meditatie vanuit ULURU ROCK om 20 uur

Lieve mensen,

Daar ben ik weer. Vandaag om jullie te vragen om op zaterdag 21 maart tussen 20-21 uur mee te doen aan mijn HELENDE LeMUria LICHTCIRKEL Meditatie voor allen die besmet of drager zijn van het Corona Virus, waar dan ook op Moeder Aarde. Om hen met de door ons te ontvangen ‘LeMUria Regenboog Tonen’ een hart onder de riem te steken! Doe mee dan ontvang je vast en zeker zelf ook een mooi Gouden Lente Equinox Geschenk van de Hathorgodinnen!

Met elkaar gaan we de grootste VURIGE LICHTCIRKEL tot stand brengen om het Alles Genezende Gouden MoederLicht van Liefde, via ons allen heen te verspreiden op en door Moeder Aarde heen.

Gebruik hiervoor op 21 maart, poortdag 4-4, volle maan 8-4 rond 20 uur onderstaande MP3 geluidsname aan. Dan luisteren en bidden we samen als één Gemeenschap van Moederliefde.
Duur 1.04.21 uur

Uiteraard kan  je de opname op ieder meditatief nog eens beluisteren, want met elkaar zullen we op deze wijze de LIEFDES VLAM van MOEDER LEMURIA op het allerhoogste niveau ontsteken, verspreiden en voor eeuwig laten branden in al die harten die dit heilig Moedervuur vuur nodig heeft!

Mijn gebeden, die ik voorlees op deze MP3 opname, kun je altijd nog eens zelf lezen. Ze zijn namelijk terug te vinden boven aan de website onder het kopje HELENDE GEBEDEN.

De muziek van mijn opname staat als speelwijze in mijn STERRENPOORT Spotify account onder de Titel ‘LichtCirkel 21 maart 2020′. Hieronder een korte impressie van 30 sec per nr. Ik raad je aan om zelf ook een gratis Spotify account aan te maken als je liever de hele nummers wenst te beluisteren.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl