Nieuw: ‘Aboriginal’ LeMUria Aura SPRAY: Anti Angst – Stress – Laster – Wifi 5G straling : 30 ml

Tijdens de drie Volle Manen van april, mei en juni 2020 is er weer een nieuwe authentieke ‘LeMUria Bron Aura Spray’ ingestraald. Dit keer een authentieke ‘Aboriginal’ LeMUria SPRAY: Anti Angst – Stress – Laster – Wifi 5G straling’ tijdens de Zonnewende van 20-21 juni. De inhoud van de flesjes is nu volledig afgerond én klaar voor de verkoop. Klik HIER om rechtstreeks naar mijn Webshop te gaan.

Ook deze Uluru ‘Aboriginal’ Spray zal alles wat jouw Aura nadert, constructief elimineren, mits dagelijks, het liefst voor je in bed gaat liggen, 1 x boven je hoofd Sprayt. Vaker mag ook! Er vormt zich dan als het ware een Gouden Krans in en rond de Aura.

Zij zal bescherming bieden tegen het binnendringen van stoorvelden, zoals van:

  1. Stress, Angst en Boosheid uit je omgeving
  2. Lasterpraat op jou gericht, al is het aan de andere kant van de aardbol
  3. 4 & 5 G zend apparaten en masten
  4. Netwerken van Wifi in huis door TV, mobiel PC, Bluetooth etc.

Hiertegen, maar ook tegen schijnwerkelijkheden, zal deze authentieke ‘LeMUria Uluru Aboriginal Aura Spray’, de gebruiker weerbaarder maken. Dus ook tegen 4 & 5G WIFI netwerken.

De Gouden LeMUria ULURU Spray legt als het ware een ‘Krans van Goud-Zon Licht’ om je Aura heen.

  • Gebruik de Spray: Minstens 1 x per dag sprayen boven hoofd met gesloten ogen. Liefst ook vlak vóór het slapen gaan, nog zittend op de rand van je bed.
  • De Spray is ook leverbaar in flesjes van 100 ml
  • Het flesje Aura Spray wordt in de Sterrenpoort vanuit de Kristallijnen LeMUria Hathor Tempels op MA-AT door Kwan Yin & de 5 Dhyani Boeddha Godinnen ingestraald en tegelijkertijd ingeklonken door de Aboriginal Grandmothers van het Uluru Rock Domein down-under.
  • Deze Bron Spray is alleen te koop via deze Hathor Webshop!
  • Bij de flesjes hoort dit keer géén MP3 begeleiding.
  • De Uluru Aboriginal Aura Sprays worden dit keer niet persoonlijk ingestraald en zijn dus ook goed te gebruiken voor een heel gezin en tijdens het geven Groepsbijeenkomsten.

Het gebruik  van mijn Aura Spray komt nooit in de plaats van een bezoek aan een reguliere arts of specialist

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl