Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

YouTube ‘LeMUria Kwan Yin Healing vanuit de Sterrenpoort’

Lieve Abonnee en lezer van mijn blog ‘LeMUria & de Hathors Inspireren jou!’

In samenwerking met mijn LeMUria Spirit Team Geest, heb ik op 8 juni in de Sterrenpoort onderstaande audio-opname gemaakt om er in de avonduren een Video van te knutselen, door gebruik te maken van afbeeldingen, welke de Video tevens een informatieve Boodschap meegeeft. Op 24-6 vindt alweer de derde LeMUriaanse ‘6-6’ SterrenPoortdag plaats van onze ‘Vrije Moeder Wil-uitlijning’ in samenhang met het Christus-Christina-Eenheidsveld in juni 2020. HELP JIJ OOK MEE door tussen 20-21 uur onderstaande LeMUria Kwan Yin Video te bekijken én hopelijk daarna nog vele keren met mij?

  1. Allereerst is deze Video bestemd om samen Moeder Aarde te ondersteunen op LeMUria Volle Maan & Poortdagen, maar mag natuurlijk ook vaker. Moeder Aarde zal ook jou hierdoor extra ondersteuning bieden. Als je kijkt, stem je dan eerst even af op het Hart van Moeder Aarde én het Hart van Centrale Bron. Beschik je over een van mijn LeMUria Uluru Aura Sprays? Geef jezelf dan enkele minuten vooraf 1 Spray boven je kruin, alvorens te gaan luisteren.
  2. Wil je tegelijkertijd op Afstand een ‘Hathor Maria Bron Healing op de LeMUria Krachtdagen van 20-21 uur ontvangen (zie AGENDA bovenaan website) van de Goddelijke Moeder? Dan dien je hiervoor vóóraf wel eerst even een ‘Healing Ticket’ te bestellen voor € 5 in mijn webshop: KLIK HIER (5 juli Volle Maan – 7 juli LeMUria Poortdag – 25 juli: Dag Tussen de Tijd)

‘LeMUria Kwan Yin Healing Video’
Voor Moede -Aarde LeMUria Healing op Afstand door Kwan Yin en haar LeMUria Drakinnen vanuit de Sterrenpoort in Oegstgeest

Naar aanleiding van Video:

Zoals ik bovenaan schreef heb ik deze opname gemaakt op 8 juni 2020. Op de video zie je de draakjes nog onbezield in een kring staan. Na de opname kwam alles in stroomversnelling en arriveerden er TweelingZielen Drakenparen om zich in mijn net Gewijde LeMUria Drakinnen te nestelen.


Drakinnen inwijding rondom Kwan Yin
@Maria van der Geest@Sterrenpoort

Wie hier een Tweeling ‘Draak-Drakin’ van bestelt, zal voor eeuwig in de annalen van Moeder Aarde bijgeschreven worden én door Kwan Yin krachtig onderteund worden in haar eigen Healingproces! Bekijk eerst alle paren in mijn WEBSHOP vóór je 1 paar bestelt. Op iedere foto staat een nr, graag deze onthouden en vermelden als opmerking aan het einde van het bestelproces of na betaling even doormailen via contactformulier onderaan dit bericht:

HOPI GEBED

De tekst die ik bij de start van de Video voorlas (Hopi Gebed voor de Vrede en een Soevereine Hopi Onafhankelijke Natie – James Kootshongsie 1916 – 1996 Jimmie Koots) is de volgende

Hopi Gebed voor de Vrede

Grote Geest en alle ongezienen, vandaag bidden wij om advies.

Nederig vragen we ons en onze medemensen om toevlucht te zoeken tot de vredelievende paden in het leven, ten aanzien van de ongecontroleerde arglistigheid van het mensdom.

Help ons allen om lief te hebben en elkaar niet te haten.

We vragen u om gezien te mogen worden in een beeld van Liefde en Vrede.

Laat ons gezien worden in schoonheid, de kleuren van de regenboog.

We respecteren onze moeder de planeet met onze liefdevolle zorg want vanuit haar borst ontvangen we ons voedsel.

Laat ons niet luisteren naar de twee-harten, de vernietigers van de geest, de gokkers en zelfgeproclameerde leiders, wiens lust voor macht en rijkdom ons in verwarring en donkerheid zal leiden.

Zoek altijd belichaming van de schoonheid van de wereld, niet van geweld noch het strijdperk.

Het is onze plicht om altijd voor harmonie tussen mens en aarde te bidden, zodat de aarde opnieuw in bloei zal staan.

Laat ons het zinnebeeld van liefde en goodwill tonen voor al wat leeft in ieder land.

Bid voor het Huis van Glas, want daarbinnen bevinden zich de zielen die helder en puur als ijs en bergstromen zijn.

Bidt voor de grote leiders der naties in het Huis van Mica die op hun eigen rustige wijze de aarde in balans houden.

We bidden tot de Grote Geest dat op een dag onze moeder de aarde gezuiverd mag zijn op een gezonde en vredevolle manier. Laten wij zingen voor de kracht en wijsheid voor alle naties en voor het goed van alle volkeren.

Onze hoop is nog niet vergaan, zuivering moet de gezondheid van onze moeder de aarde herstellen voor blijvende vrede en geluk.

@James Kootshongsie 1916 – 1996 Jimmie Koots

Het Hopi Gebed staat tevens op mijn nieuwe website www.moedermaria.nl en is uit daar makkelijk uit te printen om zelf te gebruiken.

Mobiele versie afsluiten