MP3 voor 22 juli 2020: Ons geschenk aan Maria Magdalena voor Moeder Aarde

Lieve vrienden,

Vandaag, 21-7-2020, tijdens een kleine ceremonie hier in  mijn Sterrenpoort, ter eer en glorie van het instromen in het nieuwe Dierenriemteken van de Gouden LeMUria Leeuw, ontving ik de uitnodiging om als Geschenk een ‘verjaardags-MP3’ op te gaan nemen voor Maria Magdalena’s Naamdag, die ook op 22 juli in Moeder Tempels van LeMUria gevierd wordt!

Het creatieproces werd geleid vanuit de MoederBron door Kwan Yin. Zij diende als spreekbuis van de Divine Mother, om zoals gezegd Maria Magdalena in het Zonnetje te zetten.

Toen ik ging spreken bleek al snel dat het tevens een belangrijke Activatie MP3 voor Moeder Aarde ging geworden, want Maria Magdalena staat jaar en dag klaar voor Moeder Aarde én om jou te helpen bij het openen van het Hart en verbinding te maken met je Ziel en Hogere Zelf.
Maria Magdalena zorgt ook in dit leven dat jij je als de tijd daarvoor rijp is, je als Kanaal leert openen, om haar onvoorwaardelijke liefdesintenties naar Moeder Aarde te sluizen!
De Maria Magdalena Code omvat namelijk een hele belangrijke energetische Blauwdruk vanuit de Schelpen MoederBron,  downunder de Uluru Rock in LeMUria, om via het Christus – Christina Eenheidsbewustzijn,  de Scheppingscoderingen met Klanken door te geven.

Om haar hierbij een steun in de rug te zijn, kunnen we haar geen groter plezier doen dan een vrij toegankelijk MP3 op het internet te plaatsen, als een ‘GESCHENK NAMENS ALLEN DIE DEZE MP3 HELEMAAL TOT EN MET HET EINDE BELUISTEREN’.

Deze MP3 is niet een gewone privé Hathor Bron Healing MP3. Beluister haar op een moment dat het jou schikt. Beluister mijn MP3’s a.u.b. altijd via een koptelefoon of ear-phones.

MP3: Ons Geschenk uit LeMUria aan Maria Magdalena voor Moeder Aarde – duur 28.50 min

 

Lees ook nog eens eerdere berichten op deze website, als men nog niet bekend is met mijn LeMUria werk. Het liefst op een pc of tablet, omdat men dan een beter overzicht hebt.


Tuatara – Nieuw Zeeland

In een eerder stadium van dit jaar heb ik de Maori Volle Manen Kalender gepresenteerd met daarin de krachtdieren die ons extra helpen i.c.m. de rivieren of wateren die maandelijks geactiveerd worden in Nederland (België).

Voor deze extra krachtige Zonne Leeuw(innen)maand zijn dit:

  1. Maori teken: De Tuatara (regeneratie)
  2. Drakin: Blauwe Moeder Vuur Drakin
  3. Wateren: Waddenzee & Noordzee

Doe je voor het eerst mee? Lees dan ook nog eens:
Agenda LeMUria LichtCirkel boven aan deze website


Foto boven artikel: ‘Mijn Gewijde Opaliet Hathor Engelen’ 6 cm hoog: te koop in mijn webshop
5) ‘Hathor Engelen’: Opaliet engelen – € 33

Lees ook nog eens mijn eerdere bericht over ‘Het LeMUriaanse Opaal en Opaliet’

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl