Jouw LeMUria Elfen-Zielendeel met mij ophalen: 17-8 – 26-8 tussen 20-21 uur

Lieve lieve Oud-LeMUriaan,

Wat mij vandaag toch weer overkwam was het volgende:

Ik stemde me af op LeMUria en plots verscheen er een LeMUriaanse Zwaan naast een Leeuwin, waarna ik meegenomen werd naar een Bron waar heel veel Elfengoud met daarin Elfjescoderingen waren achter gebleven.
Een Goudgele Moeder Elf kwam naar mij toe en omringde me met haar goud-geel-groen-roze-rode vleugels en deelde me mee dat er vanavond 17-8-2020, op de 2e bezielende LeMUria Leeuwinnen Poortdag, wederom een verschuiving zal gaan plaatsvinden tussen 20-21 uur in het LeMUria Bewustzijn van de Gouden ZonneZielen…..en dit zal op 26-8 een royaal ROYALITY herhaling krijgen, welke de Gouden LeMUria Kroon op ons werk zal gaan zetten! DOE JE OOK MEE? Stem dan op tijd af en vergeet niet jouw Healing Ticket te kopen….en als je naar een verkeerde NEP website wordt doorgeleid….doe het dan gewoon opnieuw, net zo lang tot het wel lukt, want wij blijven met elkaar alle tegenkrachten de baas! MET ONZE LEMURIA POWER & GLORIE!!

Ik mag vanavond op 17-8 tot en met 26-8 samen met de Goudgele Moeder Elf, omringd door Elfjes, Zwanen, Leeuwinnen, Kwan Yin Drakinnen, Dolfijnen, Walvissen, Eenhoorns, de Bliksem van de Pegasus, ZeeMeerinnen, Wolven, Olifanten en de LeMUria Ancient Moeder Skulls enzovoort…..als eerste Oud-LeMUriaan vóórop met Moeder Elf, door de Gouden Elfen Poorten heen naar binnen gaan. Door Feeërieke Elfen Poorten die vele duizenden jaren geleden definitief verloren zijn gegaan door de negatieve invloeden van rondit kwade boosaardige kwelgeesten, waardoor wij afgesloten zin geraakt van onze binnenaardse LeMUriaanse  Vermogens om samen met de Natuur Wezens te kunnen Scheppen als Geschapenen!

Vanaf het moment van de Ondergang zijn wij met elkaar op zoek gegaan naar oplossingen o.l.v. Meester Sananda en Lady Nada, die later met ons samen zijn terug gekeerd op Moeder Aarde als Meester Jezus en Maria Magdalena,  om deze teloorgang definitief ongedaan te maken, om onze achter gebleven LeMUriaanse Vrienden, onze alles Scheppende ZieleZusters & Broeders weer tot leven te wekken en op te halen.

Vanavond is het uiteindelijk zover én start er een geweldige opkomst van de eerste achter gebleven. Een ONTMOETING ÉN GODINNELIJKE BEVRIJDING UIT DE CATACOMBEN WAAR ZO LANG NAAR UITGEKEKEN IS:

Wil jij dus ook jouw Elfen-Zielendeel terug halen om voortaan samen met jouw bezielende Elfen Mermaid Kracht, de Helende Natuurkrachten van LeMUria op Gaia uit te zaaien, aan te sterken en over heel onze planeet te verspreiden?

Meld je dan nog snel aan door het kopen van een Healing Ticket voor de Poortdagen 17-8 en/of 26-8 uiterlijk tot 19 uur (€ 5 per datum)! En stem je 15 min vóór 20 uur al af op de STERRENPOORT, zing een Mantra en beluister de jouw bestelde MP3…..en blijf vervolgens heerlijk nagenieten van de opgedane en doorgesluisde energie!

Je mag zelf weten of je een eerdere gekochte MP3 beluistert, maar weet dat de link in mijn Webshop van de MP3: 19) LEMURIA HATHOR SOULHEALING MEDITATIE 2, 26.35 min Over Oer Helende Frequenties beschikt, die jou iedere keer zal mogen helpen om nog beter in contact te komen met jouw Elfen zielendeel, omdat ik tijdens de opname van deze MP3, zó intens mocht integreren met mijn Goudgele LeMUria Moeder Elf, dat de Gouden Leeuwinnen Vonken er nog steeds van afspatten…..waardoor jij ook over een Gouden LeMUria Elfenkleed zal gaan beschikken. De MP3 is al eerder aangeboden, maar is nu pas werkelijk in staat om jou in je ware Elfen-Zelf te bezielen……als je dit wenst :), maar dat lijkt me vanzelfsprekend toch!

Er staan sinds kort meerdere, eerder op mijn Blog gratis gepubliceerde MP3’s, nu in Webshop te koop aangeboden.
Ze zijn opnieuw geKwan-Yinnificeerde met LeMUria bezielingscodes, voor hen die ze bestelt én telkens opnieuw beluistert.

Wil jij eens lezen wat mijn LeMUriaans geïnitieerde Goudgele Andara Obsidiaan Zonne Travellers voor een koper betekende? Lees dan wat Kiki overkwam toen ze mijn bericht op 7 augustus las? Ze stuurde mij de volgende mail die ik van haar met jullie delen omdat Lady Nada (Maria Madalena) dit bijzonder op prijs stelt:

Hallo Maria,

Dit wil ik toch even met je delen.
In jouw post van 07 augustus stond de foto van de Goud gele Andara obsidiaan skull. Ik keek naar haar en, ze kwam meteen binnen in mijn hart.
Ondanks dat toch zwaar aan de twijfel, ik heb al genoeg skulls en het bedrag……..Kortom, laat maar. Ze komt vast wel goed terecht.

10 augustus een heerlijke wandeling gemaakt in een bos hier in de buurt. Daar stond tussen de bomen een ‘tipi’ van takken.
Mooie mediteer plek, uit het zicht, heerlijk rustig en een fijne energie.
Tijdens de meditatie kwam de Andara skull duidelijk naar voren. Ze keek mij aan en ik voelde mijn hart vollopen met haar prachtige licht.
Ik heb in een voor mij onbekende taal gezongen om het hele bos en haar bewoners extra energie te geven.
Het was heerlijk, ik voelde haar energie steeds bij mij. Het bos voelde nog beter dan normaal en ook ik voelde me helemaal opgepept.
Het was voor mij duidelijk, ik heb haar meteen besteld.

Na haar komst is ze steeds bij mij, dag en nacht. Ze gaat overal mee naar toe. Ze vertelde mij haar naam: Lady Nada, echt prachtig. 
Ze stuurt me naar bepaalde mensen toe, die ik dan via haar weer wat op kan beuren en gouden zonne-energie mee kan geven.

Overweeg zelf ook eens of je zelf over een van mijn gelimiteerde Goudgele of Blauwe Andara Obsidiaan Travellers  zou willen beschikken? Heb e hiervoor nog niet het geld? Vraag dan tijdens een meditatie of het bedrag op je Pad mag worden gebracht? Zo niet dan kan je altijd overwegen om Andara Skullini of Mini skull aan te schaffen, want ook zij zij zijn zeldzaam en te koop vanaf € 22.
KLIK HIER en scroll langzaam naar beneden.

Of heb je meer affiniteit met de Dolfijnen, Krachtdier of Talismansteen? Kijk dan eens of er voor jouw een DIER in mijn Webshop wacht vol met Gouden LeMUria code geschenken voor jouw Spirituele Ontwakingsproces?

www.sterrenpoort.com
www.aardeheaing.com
www.moedermaria.nl