M.i.v. 22 sept de nieuwe Kwan Yin Spray ‘DRAGON’+ 5 NatuurWezen Sprays in Webshop

VOORAF: Aanstaande maandagavond, op 21 september tussen 20-21 uur leid ik weer een Seizoenswisseling GroepsAfstandsHealing, waarvoor ik graag alle Lichtwerkers uitnodig om mee te doen op Afstand. Bestel alvast een Seizoenswisseling Healing Ticket in mijn webshop om hiermee mijn LeMUria Aardehealingwerk te onderschrijven en ondersteunen. Hiervoor ontvang je Activaties die jou meer in balans zullen houden en je dagelijkse leven zullen ondesteunen.

Je kan de MP3 beluisteren die ik enkele berichten terug had geplaatst t.b.v. de Kristal Activatie met Aartsengel MIchaël(a) of een van mijn nieuwe MP3’s in mijn webshop met nr 22 en 23, waarin je weer info ontvangt van de laatste ontwikkelingen.

6 Nieuwe gewijde LeMUria Crystal Aura Sprays

Wie zich ná 21 september 2020, thuis voor het slapen gaan, in de allerhoogste Gouden LeMUria Trilling van haar eigen Hoger NatuurWezen Ziel Zelf wil onderdompelen, heb ik de volgende ‘Holy LeMUria Crystal Aura Sprays’ mogen samenstellen:

  1. Kwan Yin ‘Dragon’
  2. Dolphin
  3. Water & Forest Elf
  4. Mermaid
  5. Unicorn
  6. Merlin(a)

Allen kunnen nu al in mijn LeMUria Hathor Webshop besteld worden. Ze bespoedigen allen de Chakra Balans en uitlijning met je Hogere NatuurWezen Ziel Zelf.

30 ml:    € 22
100 ml:  € 55

Al mijn Aura Sprays zijn Heilig, omdat ze dragers zijn van de oorspronkelijke LeMUria Moeder Bron Trillingen!

De Aura Sprays zijn bestemd om gebruikt te worden i.c.m. meditatie, kristallen, gebed, waarbij ik wel het advies geef om de Flesjes te beschermen tegen misbruik door kwaadwillenden, zij die de waarde en werking ervan niet willen inzien of voelen.

Veel mensen hoor ik geregeld over Elfjes, Nimfen Undynen, Salamanders, Sylven, Kabouters, Gnomen,Trollen en ga zo maar door. Dit zijn de ons nog altijd omringende Wezentjes en Natuur Deva’s die hebben weten stand te houden om onze natuur te helpen bij groei en bloei. Hier zijn we heel dankbaar voor, want dankzij hen bleven er mooie natuurgewassen, bloemen, kruiden en bomen op Moeder Aarde groeien om plant, dier en mens te voeden, zuurstof aan te maken en werd het water van enkele bronnen toch nog als helend ervaren.

Nu echter de Hogere Feeërieke Elfen Poorten van LeMUria zich openen, zal de natuur opbloeien. Juist de oude wijze LeMUria zielen, zullen baat hebben bij mijn Sprays, want door gebruik te maken van mijn Aura Sprays, trekken zij extreem veel Hogere LeMUria NatuurWezens naar zich toe. Zij komen dan via jouw Aardester chakra, vanonder uit de onlangs heropende Elfen Poorten in LeMUria uit de talloze Kristal Rijken in het Uluru Rock Domein, naar je toe, om van jou uit door zich over Moeder Aarde te verspreiden. Om jou én Moeder Aarde kracht te geven, uit te lijnen, vervelende demonisch aanvoelende negatieve aardewezens verwijderen om haar te helpen genezen van oude pijnen en de oorspronkelijke helende kwaliteiten van bloemen, kruiden, bomen, wateren en zeeën te herstellen en te verrijken.

De oorspronkelijke Aboriginals en Maori’s wisten dit onderhielden op magische wijze samen met nog veel meer inheemse oervolken, de verbindingen in stand.

Op 21 dec 2020 zal ik na de ABORIGINAL Spray, de authentieke frequenties van God ‘Maui’, als ‘MAORI’ Aura Spray
mogen aanbieden.

Wie ooit geleefd heeft tussen de Aboriginals of Maori’s zal een Booster aan extra Healing gaan ervaren. Ook in je werkomgeving of vooraf bij het leiden van Groepen, Meditaties, Coaching, Concerten etc.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl