Nieuwsbrief: Belangrijke verandering! Vergeet dit niet te lezen

Beste ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’ Abonnees,

Vanaf heden kost iedere deelname aan mijn ‘LeMUria Lichtkring AfstandsHealingen’ t.b.v. de hergeboorte van LeMUria € 5.
Met ingang van 1-1-2021 verminder ik het aantal data en komt er een totaal nieuw tarief.
Gratis deelname is dus niet meer mogelijk.

Sorry, het wordt me ingegeven door mijn Hoger Zelf, want ik steek hier wekelijks giga veel tijd in. Ik mag je eerlijk vertellen dat je nergens zóveel Activaties en Initiaties ontvangt voor zo weinig geld!

Wil je mijn INFO hieromtrent nog eens nalezen en alle data op een rij zien staan voor de laatste maanden van 2020. Klik dan HIER en noteer a.u.b. alle data in je agenda om ze zo veel mogelijk vrij te plannen voor dit MAGI-strale doel!
Je zal er gigantisch door groeien in Bewustzijn!

Er staat voor ons nog van alles in de wacht, maar er staat ons ook nog van alles te wachten. Weet dat je door mij en mijn Spirit Team op een geweldige wijze energetisch beschermd en gesteund zal worden als je geregeld deelneemt!

In de maanden 10-11-12-1, dus 1-maanden, zullen er weer extra LeMUria downloads via de Sterrenpoort binnenstromen, waarmee je reusachtig zal kunnen oogsten, als jij je aanmeldt via het kopen van mijn Hathor Healing Tickets!

Maria@sterrenpoort.com

Foto bovenaan bericht is te koop in mijn webshop:
Piramide fuchsiet robijn