Op Weg naar 3-EENHEID d.m.v. een nieuwe Holy ‘Bloody Mary’ transfusie! + MP3

VOORAF: Ik adviseer je om dit bericht niet in je mailbox te lezen, maar door te klikken, dit te lezen op mijn website op internet, i.v.m. de meegezonden Coderingen voor je Ziel!

Momenteel staan we gelukkig weer met beide voeten op de grond, ná de grote overgang over de Holy Rainbow Bridge t/m 11-11-2020.

Heb jij ook de veranderende Magie rondom je persoontje gevoeld? Fantastisch toch! De LeMUria Moeder Velden roepen onze zielen terug naar het Land van Ooit! Ooit waren we hier op Moeder Aarde ‘binnengevlogen’ via de Uluru Rock MoederPoort, om haar Vrouwelijke energie in de Blauwdruk van de Schelpen in Moeder Aarde te printen. Ook Moeder Maria, Kwan Yin, Groene Tara en Isis hebben ooit deze Vrouwelijke energie binnen gebracht via deze MoederPoort. Tijdens de Kerst zullen we als Goddelijke geleide LeMUria LichtCirkel er voor klaar moeten zijn om samen met de Goddelijke Moeders opnieuw door de schoot van de LeMUria MARIAPOORT herboren te worden in LeMUria.

Hiervoor dien je een RE-UNION van de wit-zwarte kundalini slang te herbeleven, om jouw Christus-Christina-Kristal-EENHEID bewustzijn te kunnen ervaren. Net zo als op het onderstaande plaatje van de Caduceus én hiervoor hebben we hulp en eendrachtelijke krachten van jouw Natuurwezendelen har(d)t nodig!

Op weg naar 25 dec kunnen we nog 3x samen een LeMUria LichtCirkel vormen om hieraan te werken op Afstand én mede voor Moeder Aarde een heuse revival te laten plaatsvinden van de Vrouwelijke Energie – dé Energie van jouw HART!

GEEF JE ALVAST OP DOOR NU METEEN  JE HEALING TICKETS TE KOPEN VOOR DEZE DAGEN ÉN NOTEER ZE IN JE AGENDA:

  1. 30 november Volle Maan LichtCirkel i.c.m. MP3 29 – Openen van 3e Elfjes Poort in Himalaya – met de Afgezanten van Andromeda/Antares/Scorpio – Maori Ruru: Visie & Inwijding – Hoofdkwaliteit Liefde gesteund door het Kwan Yin Bergkristal Bewustzijn én de Vuurdrakin.
  2. 12 december LeMUria Poortdag LichtCirkel
  3. 21 december Seizoenswisseling: Overgang Donker naar Licht
  4. 25 december LeMUria Hoog Feestdag . Jouw geboorte als:
    Christus-Christiana Kristal LeMUria Elfen KIND!

We hebben nog maar 5 weken tot aan deze Holy Kerstdag.
BLIJF IN BALANS – LAAT JE DOOR NIETS VAN DE WIJS BRENGEN! Bel me anders als je lijkt meegezogen te worden door tragiek, boosheid of hoe het zich ook door jou heen uit! (06 5726 7011 en spreek je boodschap in als ik niet kan opnemen).

Het is zó belangrijk dat we NU SAMEN ALLES OP ALLES zetten om de rust in ons zelf te bewaren. Om de witte en zwarte stralen door ons heen op een evenwichtige manier samen te laten smelten. In de diepte van ons bestaan kan er zich tegelijkertijd van alles voorvallen, het zal daar zeker nog een tijdje rommelen! Ook doordat er downunder, op weg naar 21 december,  zich van alles afspeelt rondom de ‘Innerlijke Baarmoeder’ van ons LeMUria Uluru Rock Domein, waaraan wij met z’n allen in verbinding staan!

Hier geef ik weer als TIP om tijdens de donkerste dagen van het jaar, jezelf zóveel mogelijk te visualiseren in het Zon- & Maanlicht  én dat je het Licht door je hele chakralijn heen ziet stromen, om het vervolgens van je af te stralen alle richtingen op!

Ik weet dat het leven momenteel ook voor de Lichtwerker soms alles behalve makkelijk is, omdat we richting 21 dec én Kerstmis, regelmatig opgehaald worden door onze Hogere Draak-Elf, Schep-Elf, , Kristal-Elf, Bos-Elf, Water-Elf, Bloem-Elf of Boom-Elf, om diep in de genen af te dalen, of meegenomen te worden naar de  MiddenRijken van Moeder Aarde, om daar in onze genderbanken  herstelwerk uit te voeren om met de Kerst volledig onbezoedeld, zuiver door de Maria Ré-UNION Licht Poort herboren op Moeder Aarde terug te keren!

Vaak treden we ‘s nachts uit en worden we meegenomen, maar je kan soms ook overdag plots heel slaperig worden of als je mediteert ff volledig van de wereld zijn. Soms kan dit, als je weer terug komt in je lichaam, even leiden tot een verkrampt gevoel van bitterheid of je overspoelt voelen door een minder prettig gevoel. Dan heb je ongemerkt iets meegenomen wat je nog ff los moet laten!

WEET DAT DIT MAKKELIJKER OP TE BEUREN IS DOOR:

  • HET ZINGEN VAN HELENDE LEMURIA MANTRA’S
  • HET HARDOP LEZEN OF LUISTEREN NAAR MIJN GEHEILIGDE WOORDEN EN GEBEDEN
  • HET GEREGELD LUISTEREN NAAR MIJN LEMURIA HEALING MP3’S.
  • EEN FLINKE WANDELING IN DE NATUUR
  • MIJN VANUIT DE LEMURIA MOEDERBRON GE-HOLY-SEERDE KRISTALLEN BIJ JE TE DRAGEN, NAAST JE BED TE ZETTEN OF TIJDENS MEDITATIE TUSSEN JE BENEN TE PLAATSEN

Mogelijkerwijs denk je dat dit weer een reclame boodschap van mij is! Het zij dan zo! MAAR WEET DAT DIT MIJN GEWIJDE LEVENSOPDRACHT IS OM ZOVEEL MOGELIJK MENSEN ‘UIT DE PUT’ OMHOOG TE HALEN EN ZE TERUG TE BRENGEN TOT EENHEID MET HUN HEILIGE ZIEL & GEEST!

Ik adviseer je daarom dringend om de komende weken mijn TIPS meteen toe te passen als je jouw stemming voelt dalen!

Doe het vooral meteen als de eerste neerslachtige tekeningen zich aandien én doe het vooral op jouw manier, waar jij je het prettigst bij voelt. Ook ik doe dit nog geregeld hoor! Alles heb ik namelijk zelf doorleefd vóórdat ik het mag verspreiden onder mijn Cliënten/Abonnees/Volgers/Lezers!
Zodra er zich bij mij een akelig gevoel aandient, ga ik zingen, mooie teksten lezen, bidden (ik ken er al veel uit mijn hoofd inmiddels ?), of een ferme bos- of langs het water wandeling maken mét natuurlijk enkele kristallen in mijn broek en jaszakken!?……én in gedachte een hele lieve beschermende grote Kwan Yin Drakin achter mij of een OerschelpElf, Eenhoorn en natuuuuuurlijk talloze andere lachende twinkelende kristalwezentjes om mij heen. Ik kan zeggen lieve lezer: HIER KNAP JE METEEN VAN OP HOOR!

Ook als ik wandel, zing ik regelmatig Mantra’s en visualiseer ik dat er uit mij, een geweldige hoeveelheid LeMUria Bronlicht vanonder door mijn voeten opstijgt én dat ik dit uitstraal vanuit mijn Gouden Hart naar alle grassprietjes, bomen, struiken, bloemen en ga zo maar door, tot aan de horizon….en dan laat ik het om Moeder Aarde heen cirkelen en vang ik hetgeen de natuur aan mij wil geven, op in mijn kruin én omlaag Moeder Aarde in! HOPSAKEE én ik voel dan de Liefde, de Warmte, de Hulp van al die schitterende HOLY-stisch op mij inwerkende Natuurwezentjes. Is het niet prachtig dat we op zo’n eenvoudige wijze kunnen bijdragen aan het herstel van Moeder Aarde?

Ik schreef in mijn vorige bericht al: De ontwikkeling van de Holy Nature in samenwerking met de LeMUria Drakinnen, Elfjes en overige Natuurwezens, zijn nodig om onze Kristalrijken, Waterwegen, Lucht, Rotsformaties, Bomen, Planten, Kruiden, Mossen, Schelpendieren etc te Verlichten en af te stemmen op de alles helende pure LeMUria krachten vanuit ons Aller Vader & Moeder LeMUria ZonBron. Lieve LeMUrianen in Soul, Hart & Nieren: ‘Leef zo gezond mogelijk, drink veel gekristalliseerd water of Bronwater én draag de KristalRijken een warm hart toe door Vaak jouw LeMUria Venus Hart, Goud-Roze als een Zonnetje te laten stralen, zodat we met elkaar iedereen bereiken én de Kristallen Matrixen van weleer weer volgezogen worden met het Moederlijke Gouden Zon- & Maanlicht!

En wie weet schieten dan ook jouw Witte en Zwarte straal onder je voeten uit de KERN omhoog! Je mannelijke kundalini straal staat voor energie Inbrengen om het met jouw Vrouwelijke straal te bekrachtigen en er vorm aan te geven, waarna het jouw Scheppingskracht gaat geven in het midden van jouw Matrix.

Zo werd ook de allereerste Ontstaans-Geboorte-Spiraal gevormd vanuit onze gezamenlijke Scheppingskrachten, om vorm aan de elementen en het leven te gaan geven in de MAterie.

We staan nu op het punt om met ons gezamenlijke Kundalini Vuur, door het afleggen van onze tegenwerkende slangenhuiden. We zijn dit leven onbevlekt ooit ontvangen op Moede Aarde mét de meegebrachte Coderingen om definitief onze tegenkrachten los te laten. Dit is een geniaal OMZET PROCES en heeft nog nooit plaats gevonden om de smeltkroes van vele gezindten en rassen afkomstig van alle Sterrenstelsels weer met elkaar te doen Herenigen in de SMELTKROES VAN ONS D.N.A.!

DIT ZAL DOOR ONZE INNERLIJKE VERBINDING MET MARIA-ISIS-KWAN YIN-GROENE TARA-MARIA MAGDALENA en vele andere ooit op Moeder Aarde geleefde Moedergodinnen volbracht gaan worden, want we staan aan de rand om de oude zwarte slang alle Macht te ontnemen door deze om te buigen tot de Almachtige Kracht van de HOLY-stische wit-zwarte glanzende slang.

Wij gingen als Oud-LeMUrianen terug in de Tijd werken om dit grote project uit te voeren. Velen van ons leefden ooit levens in het oude Egyptische Rijk van de Farao van de Zon – Pharao betekent Slang + Zon. Als jouw Slang jouw Zon weer ontmoet kan er een enorme explosieve Kracht door jou heen binnen stromen. Dit is dan Verheffing van de LeMUria Slang, waarmee de Kracht van het meest Zuivere LeMUria Harten BronZonlicht jou met Eenheidsbewustzijn overspoelt!

Als je dus in aanloop naar Kerst toe een Vuurkracht door je heen ervaart, weet dan dat de HOLY-stische zwarte LeMUria Slang door een van jou nog bestaande blokkades heen aan het branden is…….op weg naar éénwording met jouw Witte slang; ALLES OMVORMEND TOT JOUW LEMURIA EENHEID.

Tot slot adviseer ik je om onderstaande LeMUria Healing MP3 regelmatig in alle rust te beluisteren, die ik op voordracht van Moeder Maria tijdens een LeMUria Healingsessie op 17-11-2020 in de Sterrenpoort mocht opnemen.

Dit is niet zo maar een opname, zij dient ter ondersteuning van hen die vooraf een of meerdere Healing Tickets hebben gekocht in aanloop naar Kerstmis.

Dit jaar een Kerst waarin de wedergeboorte van een Nieuwe Bloedgroep ‘BLOODY MARY’ ge-HOLY-ficeerd zal worden. Een bloedgroep die oorspronkelijk toebehoorde aan de Heilige Licht Familie, maar door de verspreiding en versmelting over heel Moeder Aarde van de mannelijke en vrouwelijke discipelen ná het sterven van Jezus aan het Heilige Kruis, met oude rassen afkomstig van de Sterrenstelsels, waarvan het D.N.A. werd verruïneerd door menige gebeurtenis in een ver ‘fout’ verleden.

De bloedgroep van Christus was AB.
Die bloedgroep werd teruggevonden op de lijkwade van Turijn.
Wat interessant is, is het feit dat diezelfde bloedgroep ook teruggevonden werd op het Sudarium van Oviedo (de hoofddoek die op het aangezicht van Christus lag) en het eucharistisch mirakel van Lanciano.

Nu is het zover dat alle oude wortelverbindingen in het Bewustzijn van de Uluru Rock weer samen zullen komen om als smeltkroes samen te gaan smelten.
Wie Verlicht raakt door deze Holy-in-One gebeurtenis, ergens tussen 21-25 december 2020, zal
in haar/zijn genderbank, de meest Heilige oorspronkelijke LeMUria bloedgroep ontvangen. Hier kan je best af en toe een traantje voor moeten laten én je mogelijk ook héél moe kunnen voelen, want het is niet zó maar een gebeurtenis in de geschiedenis van Moeder Aarde t.b.v. al haar oorspronkelijke LeMUria bewoners! Het zal georkestreerd en geregistreerd worden:
Zoals het op Voorspraak
voorbestemd was vanaf Den Beginne!

MU IN HET NU AAN DE SLAG!

  • Vergeet niet eerst je Healing Ticket(s) te bestellen, anders gebeurd er vrijwel niets!
  • Zet je mobiel én alles wat storen kan van te voren uit!
  • Steek een (gewijde LeMUria) Kaars aan. ZIE mijn Webshop
  • Adem rustig een paar keer diep in en uit!
  • Plaats je beide voeten stevig op de grond!
  • Roep je Hoger LeMUria Zelf Elf aan en Roep tevens jouw geliefde Spirits op om je bij te staan in deze fenomenale voorbereiding OP WEG om jouw Christus-Christina 3-EENHEID LeMUria Schelp-Elf (lees: LeMUria Innerlijke Kind) van je oorspronkelijke LEMURIA IK BEN DIE IK BEN herboren te laten worden tijdens de Kerst
  • Luister aandachtig met oordopjes of koptelefoon én al je kristallen skulls om je heen verzameld zo vaak als jij nodig vindt, naar mijn Gewijde LeMUria MP3:

17-11-20 MP3 Door Moeder Maria word je voorbereid op een Holy 3-EENHEID gebeurtenis tijdens de Kerst. Duur 33.53 min


TIPS:

  1. Ter ondersteuning in dit Holy Transfusie Bezielings Proces kan ik al mijn ge-Holy-ficeerde Aura Sprays, maar vooral ook de Gewijde Edelsteen Rollers, waarvan ik voor deze Volle Maan met name nr 3 aanraad, omdat zij het meest stralende Allesomvattende Bewustzijn van Kwan Yin bevat. Lees voor meer uitleg hieromtrent mede de info in mijn LeMUria Healing Webshop.
  2. Daarnaast heb ik aan mijn Webshop toegevoegd de
    ‘Categorie 0) Nieuw in Collectie!’, waarin ik mijn allernieuwste Healing producten van de laatste maand zal plaatsen. Er staan bijzondere stenen in zoals:
    Stukken Versteend Hout uit Australië welke al jaren onder mijn Healingtafel liggen om de verbinding met de Uluru Rock genderbanken vast te houden!
    Stukken Koraal
    LeMUria Draken of Eljes Eieren, waaruit nieuwe schattige LeMUria draakjes of Elfenwezentjes geboren zullen worden in de toekomst. Misschien iets voor jou om ook zo’n Holy LeMUria Ei onder je Hoede te nemen?
    Nou ja, neem gewoon even een kijkje bij mijn Aanwinsten!

Nog geen Abonnee van dit Blog? Vul dan even (op pc of tablet) jouw e-mailadres in om vooral niets te missen de komende maanden!

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl