Bezieling door Saint ‘Brigid uit Kildare’ via LeMUria Kaars – Inwijding – Skull of Draak

Lieve Volger van mijn Blog ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!

Toen ik de stickers van mijn eerste 3 Gewijde LeMUria Kaarsen zelf opnieuw aan het uitdenken was, omdat de oorspronkelijke in vlammen waren opgegaan in het bedrijf waar ik ze eerst liet maken, trad plotseling de OerMoeder van het Heilige Vuur, Brigid uit Kildare  naar voren. Zij verwees me naar haar rol tijdens mijn Aardehealingreis naar Ierland in de zomer van 2018, waarbij ik een belangrijke Inwijding ontving op de Vuurplaats naast de St Brigid Cathedral in Kildare én even later naast de Heilige Bron, op een geheime plek gelegen net buiten het dorp.

Ze attendeerde mij op beide Berichten op dit Blog, die ik voorafgaande aan mijn LeMUria Healing Reis, wijdde aan:

Op een indringende wijze trad Brigid ten slotte 3x naar voren deze week tijdens mijn werkzaamheden om haar helende krachten en intenties als een Goddelijke Moeder onder een groter publiek van LeMUria bekender te maken. Hiervoor kwam ze met de volgende 3 bezielende voorstellen:

I) Haar eerste voorstel was om ook maar meteen een etiket te ontwerpen voor een door haar Gewijde LeMUria Kaars 4, waar zij samen als Goddelijke ‘Moeder Drie Eenheid’ met Groene Tare en Maria Magdalena CENTRAAL op staat.
Deze ‘LeMUria Kaars 4’ is inmiddels voor € 13 te bestellen in mijn  Webshop Categorie 03. Na bestelling ontvang je per e- mail in de bevestiging een link van het Gebed ‘Lieve Saint Brigid’ die je kunt uitprinten om voor te lezen tijdens het branden van deze Kaars, waarna het Holy LeMUria Bewustzijn van de Goddelijke Moeder Brigid je zullen omhullen en bijstaan.


Voorbeeld etiket LeMUria Kaars 4
Groene Tara – Heilige Saint Brigid – Maria

Waar komt het woord Noveen vandaan?

Het woord noveen is een afgeleide van het Latijnse woord novena = negen. Je kunt er voor kiezen deze kaars af en toe te branden, maar eigenlijk is het de bedoeling dat je deze Brigid kaars 9 aan een gesloten dagen op een altaartje laat branden, waarbij je staande bij het altaar iedere dag meerdere keren, het gewijde gebed ‘Lieve Saint Brigid’ met daarbij jouw eigen intenties (het liefst) hardop of in gedachten uitspreekt tot haar!

Een Noveenkaars samen met een Noveengebed gaat al terug tot vóór de Heilige Pinksterdagen in het jaar 33, toen Moeder Maria en Maria Magdalena bijeen kwamen met de 12 mannelijke Apostelen van Jezus & de 12 vrouwelijke discipelen rondom Maria Magdalena. Zij lazen 9 dagen achter elkaar hun Gebeden voor, om de Inwijding van de Apostelen tot Vurig Sprekende Meesters, voor te bereiden. Hierdoor daalde er om de Groep Apostelen heen, een Holy Inwijdingsveld neer, waarin Jezus duidelijk zichtbaar werd en hun na een inwijdingsritueel toesprak, waarna de Heilige Vuurgeest in hen afdaalden om hen voortaan als Ingewijden te laten spreken met vurige tongen.

Ter ondersteuning van de Tempel Inwijdingen in de Sterrenpoort zal dit ook plaats mogen vinden, maar zal de Begeestering afhankelijk zijn van de Inwijdingsgraad & Toewijding van de Ingewijde.

Een geschonken Brigidbeeld door een rijke Amerikaan en staat in een Kloosterterrein net buiten Kildare

 II) Het 2e voorstel was om, als de Corona maatregelen het weer toelaten, door de Moedergodin Brigid geleidde Bezielende  ‘LeMUria Tempel Inwijdingen’ in de Sterrenpoort te gaan geven, samen met Moeder Maria, want St Brigid van Kildare, kan gezien worden als de Moeder Maria van Ierland.

III) Het 3e voorstel was om enkele skulls en draken door haar te laten wijden. Dit zijn:

  1. 6 Kristallen Schedels: Spiderweb – Lijn Jaspis of Hekstensteen genoemd.
    Prijs € 88 (2 staan er al te koop in Webshop Categorie 01)
    Allen meten: 7 x 4.8 x 4.7 cm (lxbrxh)  en wegen rond  220 gram
    Chakra’s: 3e. 4e, 5e
    Allen zijn uitstekende verzorgende Moeder skulls die je fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel ondersteuning bieden tijdens moeilijke tijden.

    Spinnenweb Jaspis werd ook door Heksen en Sjamanen gebruikt om de oorzaak van onevenwichtigheden in vorige levens op te sporen en te genezen.
    Spinnenweb Jaspis  helpt je om een gevoel van Vrede te krijgen door storende gedachten los te laten en nog veel meer.

2)  Mijn  vanWit Seleniet Drakinnen, in hars gegoten’.  Prijs € 111 –
Wegen allen ruim 300 gram
Maat: 11x7x6,5 cm (lxbrxh)
Chakra’s: ALLEN

Deze Moeder LeMUria – Brigid Moeder drakinnen zijn allen bijzonder fijn besnaard en rijk bevleugeld.

Ze zullen met haar liefdevolle temperament je omhullen met hun Vleugels, wat jou dieper zal Bezielen en jouw vuurkracht op een beminnelijke wijze zal vergroten, waarmee jij jouw Regenboog uitstraling naar andere wezens toe op Moeder Aarde op een magnifieke manier stimuleren.

 Saint Brigid, die beschouwd wordt als een incarnatie van de Goddelijke Moeder LeMUria en in Ierland als Moeder Maria, zal je als Draken Hoeder,  beschermen en een ware warme bontgenoot van je worden. Een Bezielende steun en toeverlaat om jouw Creatieve LeMUria Geestkracht te laten groeien.

Deze LeMUria Moederdrakin van Seleniet, is doordat ze met Kunsthars overgoten is, een geweldig seleniet LeMUria Drakin om mee te nemen in de natuur of op reis. Zij is een niet veel voorkomend verschijnsel en doordat ik haar samen met de Vuurgeest van Saint Brigid, Moeder LeMUria & Maria in een Cirkel rondom mijn Gewijde Witte Drakin heb ingewijd, zal zij de meest geweldige uitstraling bezitten, die mogelijk is bij een Draak! VOEL MAAR WAT ER GEBEURT ALS JE HAAR BLIK EEN POOSJE VASTHOUDT!

Tijdens mijn LeMUria Aardehealingreis 5-15 juli 2018, brachten we een belangrijk bezoek aan de St. Brigid’s Cathedral & Round Tower in Kildare, waarvan haar importantie voor mij op gelijke hoogte staat met die van de welbekende Rosslyn Chapel in Schotland bij Edinburgh.

In en rondom deze bijzonder oude kerk, bij 2 Brigid Bronnen en ‘n vrouwen klooster buiten Kildare, heb ik met Sandra Minnee tijdens een , ceremonies gehouden om het Heilige Moeder LeMUria Vuur te heractiveren. Dit verspreidde zich razendsnel via drakenlijnen, vuur en waterwegen naar krachtplaatsen als Uisneach en Tara Hill, naar Glastonbury en omgeving om via, rivier, zee en oceaan, ergens aansluiting te vinden in de LeMUria Draak-Drakinstroom Lemniscaat, die over heel Moeder Aarde rond stroomt langs vele chakra’s en krachtplaatsen.

LeMUria Draak-Drakinstroom Lemniscaat verbindt alle element vortexen en heilige wateren op Moeder Aarde, waarbij alles vanuit de MoederBron van het Uluru Rock Domein, wordt bevrucht. Ook de Zon-Maan Sterrenpoort Oegstgeest/Leiden is zo’n belangrijke LeMUria Poort, waar doorheen het nieuwe leven van Planten, Dolfijnen, Walvissen etc. binnenstroomde. 

Mijn bezoek aan Kildare

In de Brigitta Tempel van Kildare werd hiervoor dag en nacht eeuwenlang een vuur brandend gehouden door 19 maagdelijke priesteressen. Het getal 19 verwijst naar de cycli van zon en maan ten overstaan van de aarde. Elke 18,67 jaar bevinden beide zich opnieuw op dezelfde plaats in relatie met elkaar. Toen het christendom Ierland overspoelde werd de Tempel van Kildare een klooster en de priesteressen werden onder zachte dwang aangemaand nonnen te worden. Het heilige vuur van Kildare werd nog tot de twaalfde eeuw door de nonnen verzorgd, tot het gebruik door de kerk verboden werd omwille van haar heidense karakter. In de jaren zestig besloot het Vaticaan dat er onvoldoende bewijzen waren voor haar heiligheid en zelfs voor de historische gronden van haar bestaan. Brigitta werd ontheiligd. Ondanks dit leeft Brigitta nog steeds voort in onze harten. In ons land zijn er ook tot op vandaag verschillende Brigid – Brigida – Brigitta kapellen die nog druk bezocht worden en waar de heidense gebruiken voortleven. In het Limburgse dorpje Noorbeek is er een Brigida-Bron, die bezocht wordt om oogkwalen en veeziekten te bestrijden.

Onze LeMUria Aardehealing reis was immers een voorbereiding om de Moeder BronVuurGeest op 21 dec 2020 vanonder uit de Uluru Rock (de Zonnevlecht van Moeder Aarde), als een krachtige Scheppende Moedergodin op Moeder Aarde terug te laten keren, Hiermee is het magische Christus-Christina Eenheidsveld van LeMUria wedergekeerd. Voor de Lichtwerkers die hier voor al levenslang én ook dit leven voor hebben moeten afzien, een verademing, als ze in de verhoogde Trilling kunnen blijven. Ben je nog niet zo ver dat het Christus-Christinalicht door jouw aderen kan stromen om je te verrijken? Dan raak je mogelijk nog regelmatig uit balans. Dan kan je overwegen eens een LeMUria Afstandshealing en daarna een Tempel Inwijding te boeken en gebruik te maken van mijn LeMUria Healing Producten die ik via dit Blog iedereen aanreik.

Eerdaags plaats ik op www.aardehealing.com mijn foto’s van deze reis naar Ierland. Tijdens het aandachtig bekijken van mijn foto’s zal je aangeraakt worden door de uitermate HOLY-serende Frequenties uit het oorspronkelijke LeMUriaanse Avalon – Ierland!

Dalai Lama is ook in Kildare geweest en kocht hier ook het St Brigid Cross

Wil jij door Saint Brigid – de Moeder Maria van Ierland, zelf inwijd worden, lees dan vooral ook nog eens goed mijn eerder geschreven Blogberichten over Brigid, Brigid en over Uisneach

Ik beveel ook oud cliënten aan om voor deze LeMUria Tempel Inwijdingen nog eens naar mijn vernieuwde Sterrenpoort in Oegstgeest te komen, waarbij je op krachtige wijze een bijdrage zal leveren voor de Eenheid op Moeder Aarde in afstemming op ons LeMUria Uluru Rock Domein, in verbinding met de Grootmoeders aldaar.

Ieder die bij mij een LeMUria Tempel inwijding zal ondergaan, zal meer magie beleven, doordat het LeMUriaanse Christus – Christina energieveld, welke Meester Jezus en Maria Magdalena op Moeder Aarde terugbrachten,  in februari nu bezegeld is met de Silvery Moon straal via de LeMUria Sterrenpoort in Oegstgeest (lees: Uluru-geest) t.b.v. al het leven.

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl