Chintamani / Cintamani – Meest Heilige Meteoriet Steen van Moeder Aarde

VOORAF: Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel bovenaan dit bericht, om ‘t rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve Lezer,

De Chintamani of ook wel Cintamani steen is al duizenden jaren een heilige steen die als Scheppend EI vanaf het Sterrenstelsel Sirus door onze dampkring heen brandde. Zij viel als een Heilige Regenboog Nevel neer op Moeder Aarde in miljoenen stukjes.

Dankzij de overleveringen van verschillende uitheemse volken, waaronder zich ook heilige Meesters bevonden, werd zij meteen herkend als de alles veranderende Maagdelijke steen die het oorspronkelijke Verlichte heilige Moederlicht Vlam in zich droeg voor de Grote Transitie van Moeder Aarde. Vele Hoge Priesters en latere leiders van legers of regeringen zochten overal naar deze steen. Enkele overleveringen heb ik kunnen vinden over Chintamani of ook wel Cintamani steen:

  • In de Kâlachakra van het boeddhisme werd de Cintamani beschouwd als de wens vervullende brandende parel.
  • In hindoe teksten werd de Cintamani beschreven als ‘die voortvloeien uit zee tijdens het karnen van de Melkweg Oceaan’. Het woord ‘mani’ betekent hier ‘parel’ en ‘cinta’ betekent hier ‘verlangen of liefde’.
  • De Romeinse keizer Elagabalus (218-222 na Chr.) was vroeger priester in de Tempel van Elagabal in de Syrische stad Emesa. Het was gebruikelijk in die tijd om meteoriet stenen als goden te vereren en de kegelvormige Steen van Emesa was hier een perfect voorbeeld van. De steen werd vereerd in het hele Romeinse rijk dankzij Elagabalus, die het van Emesa naar Rome bracht toen hij als keizer werd geïnstalleerd .

File:Baetylus (sacred stone).jpg | Sacred stones, Black stone, Roman emperor
Zwarte Kegelvormige Cintamani op oude munt, ooit van Emesa in Syrië naar Rome gebracht door keizer Elagabalus om in zijn Tempel te plaatsen

  • In de Islam wordt Cintamani anders vertaald, namelijk als de ‘gedachtesteen’ of ‘de steen die iemand vergroot’.
  • In de ‘Parzival’ beschreef Wolfram von Eschenbach de Cintamani als  “steen van het zuiverste soort”, genaamd lapsit exillis die de Schepping als holy feniks tot as verbrandt, om hier later uit te herrijzen. Zo vervuilt en verandert de feniks haar verenkleed, om daarna helder en glanzend te worden, waardoor zij ook wel de Heilige Graal steen wordt genoemd.

Mijn Cintamani stenen liggen in een glazen schaal en zijn gezuiverd, geopend en geactiveerd om wederom als een ontvanger van Galactische Stralen te dienen, om het etherische Grid van Moeder Aarde in overeenstemming te brengen met het Kosmische Moedergrid in ons Universum. Zij is de ontvanger en doorgever voor de energieën van de Galactische Centrale Zon én Maan, zodat alle levensvormen op Moeder Aarde hun vibratie weer kunnen verhogen. De Galactische straal zal door jouw Cintamanisteen heen stromen en een ieder die een Cintamanisteen heeft, zal zodoende dienst doen als een Kosmische energie doorgever van het Moederlicht wat door jou heen de compressiedoorbraak op Moeder Aarde teweeg zal doen brengen én het Moeder Aardegrid zal worden opgeladen.

TIP

Heb je niet het geld om een Cintamani steen te kopen? Of ben je niet om momenteel naar de Sterrenpoort in Oegstgeest te reizen?
Kopiër dan gerust onderstaand foto en plak deze in een Word document én PRINT haar uit, waarna je haar heilige energie ook zal kunnen opnemen.

Eén door mij gewijde Holy Cintamani steen
Maria van der Geest
@ Sterrenpoort – Oegstgeest
Te bestellen in mijn Webshop

De Cintamani steen is zwart met een tikkeltje transparant donkergroen of bruin van kleur en heeft wat weg van Moldaviet. Gehouden tegen het licht van een lamp zie je haar transparantie (zie bovenstaande foto). De energie die mijn Cintamani stenen uitstraalt is puur Moederlicht. Ze schenkt ook veel licht aan de hoeder op persoonlijk vlak. Ze laat je dingen zien die soms nog diep verborgen liggen in die de diepte van je bestaan en helpt je bij jouw transformatie – transitie proces, zodat je klaar gestoomd wordt om je Zielsmissie te beleven – om jouw deel bij te gaan dragen aan het bevrijdende Transformatie en Eénwoordingsproces van Moeder Aarde. Dit gebeurt doordat ze je krachtig uitlijnt met je Hogere Schelp Elf Zelf – jouw Christus-Christina Geest – zodat je in totale heelheid op Moeder Aarde kunt bijdragen en al je dromen kunt verwezenlijken. Dit is werkelijk een magische holistisch werkende  wondersteen die nu op ons pad naar verlichting aan het licht mag komen om haar uitwerking nimmer te missen.

Cintamani ondersteunt niet alleen de persoon die deze heilig moedersteen vasthoudt of aanschouwt, maar treedt naar voren met haar Licht om het Grote Allergrootste Holy Transformatie – Transitie Proces waar Moeder Aarde samen doorheen glijdt, te Holyseren.

Bestel daarom alleen een Holy Cintamani steen als jij voortaan met deze gewijde steen wil gaan samenwerken om je in te zetten, samen met mij tijdens de op LeMUria afgestemd staande Volle Maan LichtCirkels, ten behoeve van het binnensluizen van het oorspronkelijke Wit Zilveren Holy Antimonium Moederlicht, op Moeder Aarde. (Wie op deze website voor het eerst komt, adviseer ik vooral ook mijn voorgaande berichten goed te lezen/beluisteren!)

Misbruik zal direct ‘gestraft’ worden als men deze Moedersteen zou willen misbruiken met negatieve intenties, want Cintamani vergroot en versterkt al onze intenties die direct op onszelf zullen terugslaan als een Moeder Zon-Maan Spiegel.
Bij negatieve intenties zal men geen positieve ondersteuning ondervinden én zeker geen blijer mens worden.


Seleniet Skulls & Drakinnen in kunsthars gegoten die de Hoeder helpen bij het in ontvangst nemen van het Holy Anti Bacteriële Witte Zilveren Antimonium Licht. Klik op foto om naar webshop door te gaan en scroll door naar de S van Seleniet.

Als je mét het Bewustzijn van mijn geactiveerde Cintamani stenen wil gaan werken, dan zal je ook deel uit gaan maken van het Energetische Netwerk dat Moeder Aarde begeleidt in haar transitie en bevrijding. Alleen voor hen heb ik hier in mijn Sterrenpoort een afgepast aantal van 24 Heilige ‘kralen’ klaarliggen, die alleen door mij aan jou overhandigd zullen worden als je ook maandelijks mee wil (gaan) doen met mijn LeMUriaans geleide Volle Maan LichtCirkels, waarbij we gezamenlijk als één Uluru – Hart, het gebundelde magische Moederlicht vanaf de Grote Centrale Zon & Grote Centrale Maan zullen mogen doorsluizen naar het Heilige Kristal Hart van Moeder Hart, om het van daar uit over heel Moeder Aarde te verspreiden via haar Bronnenstelsel in de Lemniscaat waterstroom naar alle districten om haar natuurlijke helende vermogen te gaan herstellen via mineraal, plant, boom, dier in de natuur.

De Chintamani / Cintamani steen is als vulkanisch Obsidiaan glas én Moldaviet. Enkele van haar helende werkingen en overige info staat nog uitgebreider beschreven in mijn LeMUria Healing webshop (zie bovenaan deze website). Klik HIER om rechtstreeks naar de Heilige Cintamani Meteoriet steen geleid te worden  én een van de 24 te bestellen, om haar vervolgens hier in mijn Sterrenpoort af te halen d.m.v. het maken van te voren van een bezoekafspraak via

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

Wie na het afhalen van de door mij volledig gezuiverde, geopende en geactiveerde Heilige CINTAMANI steen aan de slag wil gaan, verzoek ik om ook regelmatig te luisteren naar onderstaande ‘STERRENPOORT: Cintamani – Holy Stone’ Afspeellijst op Spotify. Dit kan alleen als je een (gratis) Account hebt. Dat heel eenvoudig HIER. Je trillingsfrequentie zal mede dankzij de trillingen van de muzieklijst extra omhoog gestuwd worden. Probeer gerust mu al dagelijks een of meerdere nummers er van te beluisteren.

 

TOT SLOT NOG EEN ERNSTIGE WAARSCHUWING:

Koop deze stenen nooit ergens anders, want velen bevatten netelige anti LeMUria krachten om de hoeder in trilling naar beneden te trekken. Zó ontving ik ze ook….lees meer hierover in mijn webshop! Heb je dit wel gedaan? Begraaf ze diep ergens in het bos of park, dus niet in je eigen tuin!

 

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com