De Regenboog Lemniscaat Ademhalingsoefening

Lieve LeMUriaan,

Onder de titel: ‘Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ gaan we binnenkort op 21 en 24 juni als ‘LeMUria Eenheid & LichtCirkel’ o.l.v. de Aartsengel Metatron(a) Moeder Aarde extra bijstand verlenen.

Dit Programma zal zoals aangekondigd bestaan uit Oefeningen welke de Geest en jouw Innerlijke Kind zuiveren. Hiervoor hebben we hopelijk allemaal regelmatig het Hawaiaanse vergevingsritueel ‘Ho’oponopono’ uitgesproken en gezongen. Deze helende en bevrijdende woorden gaan we inzetten vóór we de Oneindigheids- of ook wel Lemniscaat ademhaling genoemd, gaan gebruiken om allereerst ons fysieke lichaam te voeden met Adamanten Lichtdeeltjes. Vervolgens breiden we dit langzaam uit door wijdere Lemniscaat Cirkels te visualiseren over ons hoofd heen en onder onze voeten door, waardoor onze gezamenlijke Helende LeMUria Regenboog Adem Cirkels de Kosmos in zullen golven én tegelijk dieper in Moeder Aarde het Healing Lichtveld van Metatrona-Shekinah-Michaëla-Sandalphona zal verspreiden om onze Zielendelen te bereiken.

Om in het ritme te komen raad ik je aan om vooraf te oefenen. Ter voorbereiding raad ik aan:

  1. Ik stel voor om met je aandacht naar je hartchakra te gaan en van hieruit omhoog te gaan om contact te maken met de Vader Zonbron
  2. Vervolgens adem je een paar keer diep in door de neus en stevig uit door de mond.
  3. Je visualiseert dat er boven je kruin een flinke zon gaat schijnen
  4. Het licht uit deze zon gaat door je hele lichaam heen zich verspreiden d.m.v. de flinke ademteugen
  5. Vervolgens trek je uit beide voeten een kabel naar het MoederHart van LeMUria in Moeder Aarde. Je verankerd ze stevig in de bodem aldaar.
  6. Nu antwoord Moeder Aarde en stuurt haar ademhaling door je voetchakra’s omhoog door je benen, bekken, buik naar je Hartchakra.
  7. Hier vindt een mooie bundeling plaats van zowel Boven als Onder

Nu zeg of zing je hardop 3x:
Het Spijt me – Vergeef me alsjeblieft – Ik hou van jou – Dankjewel

Dit zeggen we als AFFIRMATIE oprecht namens de hele Mensheid tegen Moeder Aarde, omdat wij als mensen haar door alle levens heen heel wat verdriet en schade hebben berokkend. Willen we een affirmaties doen die goed zullen helpen, dienen we er voor te zorgen dat we het niet als een smeekbede herhalen, maar brengen als een Liefdevolle Verklaring vanuit het diepste van je hart met vertrouwen én dankbaarheid.
Ter ondersteuning is het werkelijk aan te raden als je de:
Goud-Oranje-Gele Vlam van Opstanding visualiseert. Laat haar door je hart en alle chakra’s heen opvlammen en visualiseer haar door heel Moeder Aarde heen met uitlopers alle kanten op. Alle Vlammen werken tegelijkertijd individueel als gezamenlijk, als Regenbogen van Licht om jezelf alsook Moeder Aarde Kracht te geven. De wonderen zullen op magische wijze zich gaan voltrekken overal waar zij ingezet wordt i.c.m. onze gezamenlijke Lemniscaat Ademhaling.

Een vast ritme zorgt voor een uitermate groot effect voor Lichaam, Ziel en Geest dus adem bijvoorbeeld 5 tellen in – houdt deze 5 tellen vast alvorens 5 tellen langzaam uit te ademen – weer even 5 tellen vast te houden.

We starten de Regenboog Lemniscaat Ademhaling zoals op onderstaande tekening staat aangegeven, vanuit de Zonnevlecht (maagstreek). De eerste Regenboog Lemniscaat (zie figuur), loopt omhoog naar onze Sterren-hals-chakra, direct gelegen onder de rand van de schedel – Atlaspunt – om hier naar buiten te gaan, vervolgens over ons hoofd heen te cirkelen naar beneden en ons lichaam in te dalen bij de Zonnevlecht.

Hier loopt het spoor van de Regenboog door onze buik recht naar beneden door de stuitchakra tussen de benen door en buigt weer omhoog naar de Zonnevlecht. Nu de 2e Lemniscaat start, zal zij direct ter hoogte van hart en longen het lichaam verlaten en over het hoofd verder stromen….etc etc etc. Alle volgende Lemniscaat Cirkels zullen op dezelfde wijze plaatsvinden alleen zullen we de bogen alsmaar wijder en wijder maken boven als onder ons lichaam langs, zodat we op den uur als je goed geoefend bent, LeMUria weer in verbinding brengt met al jouw Sterren Zielendelen, Tonen en Kleur Frequenties.

Introductie ‘Regenboog Lemniscaat Ademhaling’, duur 17 min

 

Wil je meedoen voor het aller aller grootste effect tijdens de Zonnewende op 21 juni en/of de Volle Maan 24 juni, oefen dan vooraf, want het zal jouw energie goed voorbereiden en in de juiste balans brengen om Moeder Aarde door haar Wedergeboorte heen op weg te helpen naar een mooie Paradijselijke Toekomst. Een LeMUria Tijdperk voor alle generaties, waarbij het Innerlijke Kind zonder angst en twijfel in Eenheidsbewustzijn met haar/zijn Hogere Zelf & Heilige Geest kan samen blijven leven.

Doe altijd alles in jouw eigen tempo net zo lang als waarbij jij je prettig voelt.

De gewijde begeleidende geluidsopname t.b.v. de LeMUria LichtCirkels zal ik vlak van te voren plaatsen in een volgende bericht. Opgeven voor 21 en 24 juni 2021 kan HIER.

Op Spotify heb ik de ‘STERRENPOORT: Ho’opnopono’ afspeellijst uitgebreid. Wie weet vind je het fijn om hier regelmatig naar te luisteren via onderstaande link:


Lees ook a.u.b. nog eens 2 eerdere berichten:

MP3: Zing jouw ‘Innerlijke Kind’ toe met de Vergevings-MANTRA ‘Ho’oponopono’

‘Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ start op o.l.v. van Metatron(a)


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com