Geleide Healing MP3: LeMUria LichtCirkels Zonnewende 21 & Volle Maan 24 juni 2021

Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel van dit bericht, om  de Boodschap rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve LichtCirkel deelnemers,

Hieronder plaats ik de Begeleidende Healing Meditatie t.b.v. de LeMUria LichtCirkels in juni 2021, welke je het beste (als dat lukt) staande beluistert dit keer. Probeer het alvast maar een keer uit, zodat je optimaal voorbereid bent om mee te doen om 20 uur tijdens de Zonnewende op maandag en Volle Maan op donderdag. Opgeven kan nog tot uiterlijk 19.00 uur op 21 en 24 juni door HIER
 een Healing Ticket te bestellen. Wens je geen persoonlijke Healing te ontvangen, wat ik je van Harte afraad, dan kan je onderstaande MP3 ook op ieder ander moment beluisteren ter informatie.

Het Grote Innerlijke LeMUria Kind Vergiffenis Programma’ start op o.l.v. van Metatron(a)

  • Start van te voren op je eigen wijze om je energie omhoog te werken. Klik HIER om je in te lezen als je voor het eerst mee gaat doen.
  • Spreek of zing alvast een paar keer de Ho’oponopono tekst uit.
  • Oefen de Regenboog Lemniscaat Oneindigheidsademhaling volgens de illustratie in vorige bericht.
  • Nodig alle Spirits uit, nodig je voorouders uit en zet jezelf in het zonnetje en straal dit uit.
  • Plaats je eigen kristallen in een Cirkel op de grond of vlak voor je op tafel als staan voor jou een bezwaar is.

Geleide Holy LeMUria Healing & Meditatie t.b.v. de LeMUria LichtCirkels 21 & 24 juni tussen 20-21 uur. Duur 59.09 min

Volle Maan in Kreeft 24-6-2021 Beschermer
Zwarte
MOEDER
WATER
DRAKIN
ElfenPoort Activatie in: Peru
Chiclayo, heilige lagune bij Huncabamba
We worden begeleid tot Volle Maan 24-7 door Afgezanten van Sterrenstelsel:
Ursa Major =Grote Beer

Daarnaast worden we bijgestaan door de Oer Inheemse Maori Natuur Spirit: Kotarepopo (uitspraak=Koh-taa-rèr-poh-poh)
Is onze Kingfisher of IJsvogel – Relaties – Zij waarschuwt:
‘Kijk uit voor Zelfonderschatting,
want je bent meer dan je Buitenkant laat zien’

Waterwegen extra verbonden in Nederland aan deze Volle Maan: Beekstelsel Drentsche AA (verzameling beken in driehoek: Assen-Glimmen-Gieten)

Deze periode van ruim 4 dagen zal mijn Sterrenpoort als één LEMURIA ZON-MAANPOORT dieper verbinden met de Kosmische Holy Bron Rivieren in afstemming op de Binnenaardse Rivieren van Moeder Aarde.
Dit zijn namelijk etherische blauwdrukken van onze LeMUria Moeder Maas, Rijn, IJssel etc. Klik hieronder op link naar mijn volle volledige maankalender van 2020 waarin de belangrijkste, nu inmiddels gewijde waterwegen in Nederland en België opgenomen zijn:13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits

         De Volle Manen Kalender 2020, maar ook dit jaar weer doen deze waterwegen en Maori ‘s weer mee ter voorbereiding op wat komen gaat.

Ter info

Zie je het voor je hoe de goud-geel-oranje Vader ZONNESTRALEN van 21 juni langzaam doorweven en omstrengeld worden met de Wit Zilver Selenieten Moeder MAANSTRALEN (24 juni) én Rood-Roze-Koperen VENUS Liefde om jouw Innerlijke Kind én die van Moeder Aarde en vele angstig ondergegane mede LeMUrianen te voeden via onze LichtCirkel én de Lemniscaat ademhaling. Er zal uiteindelijk een smaragdgroene helende stroom op gang gebracht worden  om de Kristallijnen & Regenboogstralen te verspreiden door de waterwegen (lees aderen) van Moeder Aarde, op Weg naar de Bronnen van de heilige rivieren om via de Rivier Delta’s ergens in de zeeën uit te komen en de vruchtbare kosmische energieën van de verenigde Zon, Maan en Venus Stralen uit te laten zwerven door de LeMUria Dolfijnen, Walvissen, Zeeleeuwinnen etc etc etc.

De  voedende kracht als de genezende krachten zullen hiermee vergroot gaan worden. Ik verzoek je om extra op de voedingskracht te letten als je vruchten en groenten inkoopt, want wij zijn dan in staat om ons eigen immuunsysteem en zelfhelende vermogen in te zetten tegen de nadelige gevolgen van 4G en 5G, en alles wat ons tracht tegen te werken via de alsmaar toenemende ziel en gewetenloze Robot cultuur. Kijk nog maar eens in mijn Orgonite Healing Webshop, naar de Helende krachten die er opgeslagen liggen in de Schijven, Dodecaëders, Octaëders, Piramides etc. Overal is het bewustzijn van de Aartsengel Metatron(a), Moeder LeMUria Maria, Isis en ga zo maar door, binnen gedrongen.
Op alle Orgonites is inmiddels mijn Logo op geplakt van de Goddelijke Moeder met het Innerlijke LeMUria Kind op schoot. Dit om ze te kunnen onderscheiden van andere webshops, die deels geopende en geactiveerde zijn.

Alle vrijkomende coderingen uit mijn Orgonites, zullen op een intense blauw mirakelse wijze jouw LeMUria genenbanken binnendringen en openen in afstemming op je eigen Innerlijke LeMUria Kind (lees Hoger Schelp Elf) met haar regenboog schelpenenergie.

Ik spoor je aan om zo vaak als je kunt, te kijken naar foto’s van mijn kristallen in mijn webshop, want ontegenzeggelijk zal je, ook als jij nog niet opgeeft aan LeMUria LichtCirkels, een krachtige Healing ontvangen nu we voorbij de langste Zonnedag van 2021 reizen.

De Holy Aura LeMUria Sprays zijn ook nog altijd een schitterende manier om in de trilling van de Maori ‘s en Aboriginals te komen, maar ook van de natuurwezens, waar jij ook een Goddelijke Blauwdruk van in je Ziel mee hebt gedragen als LeMUriaan. Denk  maar aan jouw Dolfijn-, Eenhoorn, Draak en Schelp Elfen Zielendeel. Of aan Merlijn – Merlina die je graag helpt bij de eenwording met je natuurwezen delen. Dit kan door een of twee maal daags te sprayen met de gearomatiseerde Aura Sprays met het Bewustzijn van een van hen of meerdere tegelijk 😆.


Innerlijke Hergeboorte van LeMUria Kind met haar
Goddelijke Scheppende Oerkrachten

Ben jij Therapeut, Healer of Coach dan beschik ik over een bijzonder krachtig scenario aan Holystische Licht & Kristal Instrumenten., waar iedereen haar of zijn voordeel mee op kan doen.

 Eerdaags zal ik onderstaande, door de Aartsengel Metatrona & Moeder LeMUria Maria gewijde en geactiveerde magische kristallen, aan mijn webshop toevoegen. Geniet alvast maar even, want op weg naar de volgende Volle Maan op 24 juli, wat tevens de laatste dag van het Blauwe Storm Tzolkin jaar zal zijn in de 13-jarige Witte Tovenaar – LeMUria Cyclus, zal de innerlijke Vrede en de Eenheid nog menig maal door de Blauwe Moeder Maria Storm op de proef gesteld gaan worden. Vooral voor hen die nog niet de sprong hebben gewaagd door de LeMUria Zon-  & Volle MaanPoort heen. Nogmaals: laat je niet verleiden tot boosheid, ga discussie uit de weg, vooral met onwetenden. Ze tappen je energie af voor je het weet. Zit je er even door heen? Kijk dan letterlijk door onderstaande Holy Witte Seleniet Kristallen heen, verbonden aan de Heilige Geometrische Coderingen toegezonden vanuit de Grote Centrale Maan en Grote Centrale Zon.

Te koop in mijn webshop in categorie 5b LOS Kristal / Edelsteen

  • Bij een bestelling vanuit Nederland tot € 100, bedragen de verzendkosten € 6,50. Daarboven stuur ik het gratis toe!
  • Bij een bestelling vanuit België tot € 150, bedraagt de verzendkosten € 12,75. Daarboven stuur ik het gratis toe!

Afmetingen ongeveer:

Maanverloop 20 x 4 cm
Heilige OHM tekens: ronde 7 cm – ovale 6.5 x 7,5 cm
Lotus bloem: 15 x 8 cm
Flower of Life: links 6 x 5,5 – rechts 7 x 5,5 cm
Flower of Life vierkant: 10 x 10 cm
Flower of Life rond model: 7,5 cm



06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com