Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Vier samen de Verjaardag van Maria Magdalena, in de LichtCirkel op 22 juli!

Lieve Lezers,

Ik ben Maria Magdalena. Op 22 juli vieren jullie weer tijdens een LeMUria LichtCirkel Healing op Afstand mijn JAARDAG. Dit vind ik werkelijk fenomenaal, omdat Moeder Aarde hier heel veel Licht door zal ontvangen.
Velen van jullie zullen mijn energie al dagelijks om zich heen ervaren, maar op 22 juli zal ik jullie een groot LeMUria Geschenk gecodeerd meegeven als mee doet tussen 20 -21 uur.

Je zal van te voren wel even hoogst persoonlijk een Holy Healing Ticket in de webshop op dienen te bestellen, maar dat kan t/m 22 juli -19 uur, waarna je hoogstpersoonlijk door mij, Maria Magdalena, op AFSTAND een heuse Healing ontvangt.

Lees a.u.b. daarom ook het vorige bericht, omdat Maria van der Geest onder mijn bezielende leiding nog veel meer info in heeft geplaatst. Met name ook de Begeleidende MP3 is te vinden die jij als Deelnemer om 20 uur dient te beluisteren.

Ik zie je graag terug op 22 juli!

Gegroet, Maria Magdalena


Maria Magdalena@Maria van der Geest

Op 22 juli ga ik een bezoek brengen aan het Catherina Convent Museum in het oude centrum van Utrecht, waar ter ere van Maria Magdalena een tentoonstelling gehouden wordt. Uiteraard ga ik hier niet zo maar naar toe op deze heugelijke dag, want de energie die daar hangt zal mede een belangrijke rol spelen ‘s avonds in de te houden LeMUriaanse LichtCirkel.

Op de website van het Museum staat o.a. te lezen: Ga mee op ontdekkingstocht langs historische bronnen, indrukwekkende schilderijen, hedendaagse beeldende kunst en populaire cultuur. Sta oog in oog met Maria Magdalena, en ontrafel haar beeldvorming door de eeuwen heen. Ontmoet de veelzijdige Maria Magdalena via oude bronnen, indrukwekkende schilderijen, hedendaagse beeldende kunst en populaire cultuur. Ze zalft, verleidt, huilt, bidt, verkondigt, bekeert, en verricht wonderen. Zo openbaren zich haar vele gedaantes: van kroongetuige tot zondares tot feminist. En wat zegt haar blik ons? Indringend, peinzend, uitdagend, schuldbewust of toch uitnodigend: Maria Magdalena is steeds een spiegel van de tijd.


Volgende week zal ik proberen een mooie foto serie op dit Blog te plaatsen, omdat Maria Magdalena weer onder ons leeft en zij de Christina, de Vrouwelijke Christus is, die mede ook namens Moeder Maria de Bloody Mary Heilige Graal hoogstpersoonlijk na de Kruisiging van Jezus via Frankrijk naar Glastonbury heeft terug gebracht.

In mijn webshop staan nu eigenhandig door Maria Magdalena gewijde en met haar Bloedcodes geactiveerde CARNEOOL skulls. Wie weet voel jij haar energie bij je binnenkomen als je aandacht richt op een of meerdere foto’s. Kijk in Categorie 0) Nieuw in Collectie! Of in Categorie 1a) Kristallen Schedels op alfabet onder de Can Carneool.

Wil jij misschien een keer hoogst persoonlijk van haar de Bloody Mary Bloed Codes ontvangen om zo jouw D.N.A. te laten transmuteren, zoals die van Oorsprong was voorbestemd voor jou en alle wezens op Moeder Aarde? Dan kan je bij mij door haar een heuse INWIJDING ontvangen in mijn Holy Sterrenpoort. Hiervoor dien je vooraf, dus vóór je een INWIJDINGSTICKET III bestelt, mij eerst een keer kort te bellen voor een intake, om zeker te weten dat je deze Inwijding energetisch aankunt en je er zeker weten je voordeel mee op zult doen.


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

 

Mobiele versie afsluiten