Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

Laatste 2 Volle Maan LeMUria LichtCirkels en de terugkeer van onze LeMUria ‘Tree of Life’

Ontvang je dit als Abonnee in je Mailbox? Klik dan a.u.b. op de Titel van dit bericht, om  de Boodschap rechtstreeks op mijn website www.mariavandergeest.com te lezen i.v.m. toegevoegde Holy Coderingen.

Lieve mensen,

Tijdens onze IJssel Aardehealing-Activatiereis en de LichtCirkel op 8-8 werden we geregeld getrokken naar plaatsen waar al in de oudheid belangrijke ceremonies werden gehouden. Dit gebeurde meest bij heilige bomen langs een rivier of in de buurt van een waterader.

 

Heilige Cirkel van 7 eikenbomen voor Buiten Altaar
Dit was in de Middeleeuwen Bedevaartsoord ‘De Heilige Stede’ R.K. Stephanuskerk – Hasselt

De Boom werd gezien als een Kanaalverbinding tussen Hemel, Aarde en de Onderwerelden. Dit laatste is momenteel ook gaande overal op Moeder Aarde nu we met elkaar via geopende Zon- en Maanpoorten kunnen afdalen met Leeuwenkracht naar de verborgen wateraders van LeMUria.

Binnen alle culturen en geloven wordt de Boom en met name de Heilige eik, nog altijd vereerd. Ook in veel scheppingsmythen staat de Kosmische ‘Moederboom des Leven’ symbool voor levenskracht en belichaamt zij de Centrale As door het Universum die alle werelden met elkaar verbindt. Op Aarde betekent dit:

De Europese Eik staat dan ook bij ons voor stabiliteit, standvastigheid, duurzaamheid, onsterfelijkheid, bescherming en zorgzaamheid. In de Keltische en Germaanse culturen werd zij omgeven met mythen en legenden.

De Tree of Life is zo’n beetje het bekendste symbool dat iedereen meteen in haar armen sluit, omdat zij ook in ons geworteld is. Wij zijn in feite de STAMHOUDERS van deze ‘LeMUria Moeder Tree of Life’ en dragen daarom een diep gewortelde Boom-Code in onze oorspronkelijke Blauwdruk en kunnen onszelf mede beschouwen als een Boomwezen, in feite als een doorontwikkelde wandelende tak 😊!

BEN JE BEREID JOUW OUDE EIK UIT HAAR COMATUEUZE SLAAP TE LATEN ONTWAKEN? Doe dan tijdens de Volle manen van 22 aug en 21 september van 20-21 uur op Afstand stellig mee om met de Leeuw- en Katachtige vuurkracht van MU jouw schitterende Zielenwezen te verbinden met jouw hart en jouw kern én met wie jij in Essentie bent! Opgeven kan HIER door het kopen van een Healing Ticket en luister naar een van de 2 MP3’s, al in eerdere berichten aangekondigd en ook HIER terug te vinden.

Wij LeMUrianen stonden bij de opbouw van LeMUria doorlopend met haar vreugdevolle Magische levenskracht in contact om net als haar, de kosmische Regenboogstralen op te vangen en door onze ‘boomstam’ Moeder Aarde in te laten stromen via onze wortels.

Nu we ons doorlopend in de nadagen van de LeeuwenPoort energie bevinden, worden we als LeMUria LichtCirkel continue omringd en beschermd door ons alsmaar moediger makende passionele Leeuwenkrachten.

In vele culturen gebeurde dit door in contact te komen met goden / godinnen. Denk hierbij maar eens aan Sechmet (Sachmat, Seckmet), de Egyptische Zonnegodin met een Leeuwachtig uiterlijk. Zij springt je leven binnen om je te helpen. Zij is de dochter van de Zonnegod Ra. Haar naam betekent ‘de Machtige’. Ze werd gezien als de godin van oorlog en vernieling en beschermt je met haar Leeuwachtige Tijgerenergie tegen alle onheil. Roep haar aan als je angst, boosheid of opgekropte woede bij jezelf of in je naaste omgeving waarneemt, want zij zal meteen tussenbeide komen en uit dit negatief aanvoelende energieveld bevrijden.

Egyptische Godin met Leeuwenhoofd

Wij hebben ruim 2000 jaar naar deze huidige omwenteling toegewerkt. Heel veel mensen draaien door, doordat ze negatieve wezen-delen nog aan zich hebben hangen van agressief en aangekoekt astraal licht! Ales wat niet klopt leeft onder ons, voor door de definitieve verandering! Wees als ‘Daniël in de Leeuwenkuil’ en vertrouw net als Daniël erop dat God jou zal beschermen en nimmer bang zal hoeven te zijn dat je voor de Brullende Leeuwen of Tijgers zal worden geworpen. Jij zit veilig, want ze omringen je nu met hun Vurige Brandende liefde en ontmantelen negative energieën om jou naar een alsmaar hoger Trillingsgetal van LeMUria op te liften.

De ‘Leeuw van Judea – Meester Jezus’ zal samen met alle Leeuwen, Tijgers en andere Katachtigen jou willen helpen je Boom-Code weer tot leven te brengen via een mondiale Sekmet bezielingsronde.

  1. Ik wil je hiervoor vragen om ergens (mag ook alleen in gedachte hoor!) als ceremonieel symbool, jouw eigen Tree of Life / Gaia-levensboompje te planten. Maakt niet of dit binnen of buiten je huis is, groot of klein is, maar vertrouw erop dat hierin tijdens én tussen de laatste 2 LeMUria LichtCirkels, de alles herstellende Smaragdgroene LeMUria Regenboogenergie zal binnenstromen en het wortelstelsel van de oorspronkelijke allereerste Tree of Life, waar wij allen nazaten van zijn, voor eeuwig zal blijven voeden.
  2. Om regelmatig langs de waterkant en/of bos te gaan wandelen. Maak contact met het water en de groene natuur. Blijf gerust bij een boom staan en lucht je hart.
  3. Bezoek eens een oude wijze boom, bijvoorbeeld die op een marktplein staat, bij een oude bron of kerk. Vaak zijn het nazaten van bomen die al eerder op deze plek groeiden, omdat ze zich automatisch enten op het wortelstelsel van een eerdere boom.
    Ik heb er in mijn leven al heel veel bezocht, waaronder magische aanvoelende:
    *Koorts of Lapjesbomen, die over helende vermogens beschikken
    *Bomen waar Recht gesproken werd
    *Orakelbomen
    Wijze bomen werden expres geplant door heidense ‘priesters’ bij bronnen, beken en rivieren. Men h()erkende toen de kracht nog van de zuivere levensenergie (leylijnen) op Krachtplekken van elkaar kruisende leylijnen. De kerk verjoeg vervolgens de zogenaamde Heidense priesters, kapte de Levensbomen om en bouwde ter plekke een kerk, omdat hier de instroom vanuit de Kosmos én Moeder Aarde het sterkst is.
    Let maar eens op als je een dikke of bijzondere boom ziet staan of er nog meer wijze bomen in de buurt staan. Vaak allen met elkaar verbonden via hetzelfde wortelstelsel met een bron of onderaardse beek, waardoor ze zichtbaar voller, dikker, hoger en ouder zijn geworden en mogelijk met jou wel hun eeuwenoude Wijsheid willen delen. Doe er je voordeel mee op, want via het wereldwijde netwerk van bomen, struiken en wortels staat zij ergens nog altijd in contact de ALLEREERSTE LEMURIA LEVENSBOOM.HERINNER EN WEET dat de allereerste Wijze LeMUria Levensboom jou nog écht kent hoor! Zij zal je, vanuit het Versteend Hout bewustzijn onder de Ulurur Rock, met haar levenskracht, wijsheid en energie gaan helpen om het bezielde BoomWezen leven van LeMUria weer samen op te gaan bouwen en haar veredelde krachten te (ver)delen. Dit om haar diep gewortelde levenskracht weer overal te gaan belichamen als dé Centrale Levens-As door het Omniversum, welke ook jouw 3 ‘werelden’ van Lichaam, Geest en Ziel met elkaar in eenheid zal uitlijnen, verbinden en wortelen!

NIEUW IN WEBSHOP

Groene jade – Merlijn bezielde skul & Sodaliet Eenhoorn met LeMUria trilling – komt uit Nieuw-Zeeland

INWIJDINGEN

Eind september start ik met het geven van Inwijding-reeksen:

V) 4 Aartsengelen reeks Michaëla – Gabriëla – Raphaëla – Uriëla.
De verbinding met de Aartsengelen zal je dichter brengen bij je Ware natuur!

VI) 4 Inheemse Culturen: Maori’s – Indianen – Aborignals – Mayacultuur

Meer info: Webshop Categorie 07b

VERKOOP UITGELEZEN BOEKEN

Op 7 september plaats ik een verkooplijst met privé boeken die ik graag wil verkopen om ze een nieuw leven te geven én om ruimte te maken in mijn eigen boekenkast! Deze lijst plaats ik op een aparte pagina bovenaan deze website: zie PRIVÉ BOEKVERKOOP 
Deze boeken komen niet in mijn Webshop!


06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

 

 

Mobiele versie afsluiten