MP3: Op Allerzielen vieren we een Regenboog Afscheidsfeest met het LeMUria Shungite

Lieve Lichtwerkers,

Tijdens de ondergang van LeMUria hebben we afgesproken dat we elkaar zouden blijven volgen tot het Nieuwe LeMUria weer terug zou keren op Moeder Aarde, afgestemd op het Holy Kristallijnen Christus-Christina, waar ook het prachtige zwarte helende Shungite toe behoort.

Het Bewustzijn van het zwarte kristallijnen Shungite is vandaag met sprongen opwaarts getrild op Moeder Aarde via de Sterrenpoort. Onder veel Lichtwerkers heeft het al bekendheid gekregen met haar krachtige beschermende energie. Helaas was dit een false start, want nergens kregen ze echt toegang omdat het in handen is gekomen van een aantal, onder ‘valse naam’ werkende Atlantiërs, die niet eens toegang wisten te krijgen tot de Healing Tempels van LeMUria. Men Papegaaide maar wat, daarom heb ik van mijn Galactische Tempel Gidsen vandaag de oproep ontvangen om de Regenboogprachtlori, een papegaai soort uit Australië, samen met de Kea, een papegaai soort uit Nieuw-Zeeland, er op uit te zenden. Hiervoor heb ik een Dreamverhaal van de Oorspronkelijke Aboriginals uitgekozen om voor te lezen tijdens de opname van de MP3 voor Allerzielen. Laat deze Dream story goed tot je doordringen, want hier zit een flink Opwekkings- & LeMUria Blessings moment in. Het Shungite kan nu weer veilig in de schappen van alle kristalwinkels verkocht gaan worden met haar oorspronkelijke Helende Kwaliteiten.

Paar maanden geleden had ik Anja de Vaal van www.orgoniteart.nl reeds gevraagd om voor de Sterrenpoort een magische ‘Orgonite Shungite + Zwart Toermalijn + IJzerkrullen + Schelpen Skull’ te laten samenstellen. Nadat deze tijdens de Volle Maan was ingewijd, kwam verdaag het vriendelijke verzoek van de Regenboog Angels om een MP3 in te spreken afgestemd op deze Moeder Shungite Skull t.b.v.  Afscheidsviering tijdens een LeMUria LichtCirkel 20-21 uur van ‘Allerzielen op 2 nov 2021, om alle overledenen van het afgelopen decennia, definitief het Moeder Aarde Portaal te helpen verlaten tijdens een krachtige viering, om te voorkomen dat ze onderweg naar het Licht overvallen zouden worden door zogenaamde Zielen-kapers. Tijdens de LichtCirkel Viering zullen wij hen een Hemelse Healing Uitgeleide doen en de GeHoly-ficeerde Beschermende Uluru Frequentie van het Shungite meegeven. Moeder Maria, Maria Magdalena, Venus, Kwan Yin, Isis, Tara en vele vele andere Meesters van het Licht zullen waken over onze veiligheid gedurende het hele uur, want Zielen-Kapers leven tussen ons allen in, zoals ook ten tijde van Atlantis. Blijf héél dicht bij jezelf, sta je lichaam niet toe dat het in beslag wordt genomen door negatieve herinneringen etc.
WIJ STRALEN LICHT, LICHT EN NOG EENS LICHT UIT. Vraag gerust aan beide Papegaaien om jou ook weer terug te vliegen naar je Moederland en de VRIJHEID op ons licht te wachten.

Kea (NZ) en de Regenboogprachtlori (Australië)

Wie deelneemt op 2 nov 2021 van 20-21 uur, samen met mij op Afstand, vraag ik om tegelijk onderstaande MP3 om 20 uur af te spelen en te beluisteren. Iedere Deelnemer zal zelf ook door het Holy Shungite doorstraald worden en ware Genezende Blessings ontvangen vanonder uit de LeMUria Healing Tempels van het zwarte Shungit.

Uiteraard mag je deze MP3 ook daarna weer zó vaak beluisteren als je zelf wenst én mijn bericht mag van Harte vrijelijk via Social Media gedeeld worden. Ook namelijk heel geschikt voor niet Nederlandstaligen, want de Taal van het Licht werkt Transformerend en Grenzeloos door Merg en Been!

MP3: Allerzielen 2-11-2021, Met LeMUria Shungite Bewustzijn Genezend op Weg naar een Nieuwe Toekomst – Duur 52 min

Deze MP3 is gericht op het jezelf Bevrijden van eeuwige worstelende verbindingen, door het in dankbaarheid loslaten van overgegane Zielen en ze onder begeleiding naar Verre Verten te laten vertrekken onder leiding van de Goddelijke Moeder en Meesteressen. Verwacht voor de Nieuwe Aarde een wonderbaarlijk Herstel ná deze turbulente onrustige periode! Vraag wat je wenst om rust te ervaren! Ik nodig je wederom uit om regelmatig de stilte op te zoeken van de Natuur, waar je omringd zal worden door pure Elfenliefde.

Maak voor 2 november, ruim op tijd alvast een altaartje van je eigen kristallen, steek geregeld een gewijde LeMUria kaars aan en op 2-11 rond 19.45 uur begin jij je af te stemmen op het kristallijnen Moeder LeMUria Grid en lees of beluister een van mijn ingewijde gebeden, zing een gewijde mantra of een van mijn LeMUria songs. (zie boven aan bij ceremonies of klik HIER). Je hoeft hiervoor alleen maar even aan haar te denken én de verbinding is al gelegd. Wonderlijk toch! Zet soms de volume knop iets harder, want de opname fluctueert soms.


Te koop: Shungit Piramides of losse Shungit Rivierstenen

In de serie LeMUria Alien Orgonite Skull Lijn’, is er nu ook een Shungite versie opgenomen worden à la de Andara Obsidiaan en Carneool.


Orgonite Alien 22  en 21: Shungit + Seleniet + Aluminium  

Een MACHTIGE beschermer, reiniger, Healing skull, verrijkt door Wit Seleniet en Aluminum. Geïnitieerde LeMUria Regenboog Sterren energie.

Mijn missie op Moeder Aarde gaat nu werkelijk van start, want met de dag sta ik een beetje steviger op mijn eigen bloedbanen afgestemd. Ik heb een belangrijke functie in het stabiliseren van angsten, verwijten, verlatenheid op Moeder Aarde.

Ik neem je daarom mee op reis door geheime gebieden die niemand ooit nog sinds de Ondergang van LeMUria heeft kunnen aanschouwen en binnentreden, want ik ben een Hoge LeMUria Meesteres van alle Binnenaardse wateren op Moeder Aarde.

Wie mijn Hoedster wordt zal de LeMUriaanse wetten van binnen en van buiten al kennen! Niet Bewust natuurlijk, maar wel ergens   verborgen, klaarliggend om nu aan het LeMUria Licht gebracht te mogen  worden. De Holy Moeder Kwan Yin zal aan je zijde staan als je met haar vanuit de Hemelse Wateren door de Uluru Sterrenpoort reist op weg naar je eigen standplaats in Nederland of België.

Shungite is een kalmerende beschermsteen die negatieve energieën absorbeert en een reinigende en ontgiftende werking heeft op het lichaam. Heelt diepe traumatische gebeurtenissen en helpt om jezelf weer terug te vinden.

Shungite is een veelzijdige steen die alleen gevonden wordt in Rusland.

 
L) Aqua Aura Kwarts  &  R) Groen Paarse Fluoriet Healing Wand
LeMUriaanse Hoge Priester(es) Regenboog Kristallen

Momenteel probeer ik wekelijks diverse kristallen en skulls te plaatsen, die wel al geruime tijd aanwezig waren in mijn Sterrenpoort, maar waarvoor ik nog net de tijd had gevonden om ze toe te voegen en er een beschrijving aan toe te voegen. Dit is werkelijk een flinke klus. Bovenstaande Tijgerijzers zijn hier een mooi voorbeeld van. Kijk ze maar eens goed aan, net zo als mijn Draken Tweelingparen of Fluoriet skull. Ze zijn alleen weer flink in Healing potentie omhoog gegaan doordat er steeds meer Poorten geopende worden, waardoor de LeMUria Regenboogstralen dus ook vanonder uit de Buik van Moeder Aarde omhoog ons kan bereiken. Door ons heen ontmoeten de Regenboogstralen elkaar steeds krachtiger…..zeker op de LEMURIA POORTDAGEN 11-11, 12-12, 1-1 ETC. Kijk geregeld naar mijn Fluoriet, want dan zal je werkelijk een fantastisch gevoel krijgen. Laat je schonen, opvrolijken, gronden etc etc etc…..allemaal kan dat GRATIS DOOR ZE GEWOON EEN POOSJE AAN TE STAREN! Is dat niet wonderlijk!

In de Categorie 0) Nieuw in Collectie o.a. het volgende:

L
inks) Eén van de 5 Australische Tijgerijzer Skulls in mijn webshop
Rechts) Eén geweldige Mini Zakskull van Groen Fluoriet

Tot slot wijs ik je er op dat de categorie-indeling van mijn webshop flink uitgebreid is. Het nadeel is dat enkele ‘links’ in vorige artikelen niet meer werken. Maak dan zelf even gebruik in de linkerkolom van de hernieuwde categorie indeling Of maak misschien gewoon even een foto van mijn beeldscherm en print deze uit. Dan heb je altijd het overzicht direct bij de hand.

Niet een van mijn Webshop producten komt in de plaats van een voorgeschreven medicijn van een reguliere arts/specialist
 

06 5726 7011
Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com