De Genezende Moeder Kracht van de Aartsengel Raphaëla & Moeder Maria

Beste Lichtwerkers,

Op Weg naar het Hemelse Paradijs van LeMUria, staan we nu aan de vooravond van een waar Hoogfeest ofwel een LeMUria OverZiel-Geest Inwijding. Hiervoor heb ik de voorgaande 3 maanden de Helend gecodeerde LeMUria Inwijdings-MP3’s: nrs 37, 38 en 39 mogen opnemen vanuit de heilige Moederbron Tempels. Deze zijn natuurlijk nog altijd te bestellen, want de Herstellende Codes worden continue voor de luisteraar aangevuld. Dus beluister ze menigmaal!

In december is het tijd geworden de Goddelijke 5e Straal van de verenigde Elohim Aartsengel Raphaëla & Moeder Maria, onder ieders aandacht te gaan brengen, vanuit het Allerdiepste Smaragdgroene Moeder Aarde Elfjesrijk. 

Deze Elohim Aartsengel van de Moedergodin Raphaëla-Maria, Opereren via ons Helderziende Goddelijke Ajna Oog & het 6e Chakra

De hieraan verbonden 4e Herstelcoderingen MP3, van Raphaëla-Moeder Maria zal ik pas na afloop van de ‘7 Daagse Uluru Rock week van 20 – 26 dec. ’21’ vrij kunnen geven via mijn Webshop.

Raphaëla – Maria & Chohan Meester Hilarion

De 5e Straal van Raphaëla en Moeder Maria  omvat doorlopend de alles doortastende, doorklievende LeMUria Moeder Vlam van Genezing & Manifestatie. Zij Heelt op DIEP ZIELSNIVEAU al jouw nog altijd daar opgeslagen destructieve wanklanken.

Haar Hebreeuwse roepnaam ‘Raphaëla-Maria’ betekent ‘Goddelijke Genezeres van Alle Genaden’. Zij ontsluit als één 5e oorspronkelijke Genezende Drie-EenheidsVlam, als een glorieuze Koningin de Hemelse LeMUria Poort voor de Bezieling van alle op Weg naar Heiligheid ofwel Goddelijke LeMUria Drie-Eenheid.

De Genezende Raphaëla-Maria Symboliek:
Het element Lucht – Het Licht uit het Oosten – Caduceus


LeMUria Kaars nr 1 –
Te koop in mijn Webshop in categorie 55
De caduceus symboliseert als geheel Vrede, Bescherming en Genezing

Als je de Genezende Raphaëla-Maria zoekt, wordt je naar een prachtige plek BINNEN IN JEZELF geleid, waar alle LeMUrianen nog altijd een stukje van haar Ziel innerlijk bezitten. Dit is een beschermende en begeleidende zielskracht van de Alom Aanwezige OerMoeder.

Raphaëla-Maria worden continue & consequent Goddelijk ondersteunt door de Elohim Tweelingstraal ‘Cyclopen & Virginia’.

Ook op Moeder Aarde leefden er Heremieten in Grote afzondering om de Geneeskrachtige Elohim Aartsengelen Straal te bewaken en in stand te houden. Een heilige Raphaëla-Maria incarnatie was bijvoorbeeld Meester Hilarion, die 20 jaar in de woestijn leefde in afstemming op de Moederbron en die na zijn heengaan, uitgenodigd werd om Chohan te worden van de 5e Straal op Moeder Aarde.

De Goddelijke Residentie van Raphaëla-Maria ligt in Portugal bij de bedevaartsplaats Fatima.

Elohim Aartsengel Raphaëla-Maria stuurt jouw Innerlijke Kind op magische wijze Transformatieve Boodschappen. Dit doet ze als je in diepe rust bent. Ook lijnt ze je met haar Licht & Liefde strakker uit met de Goddelijke Schepper en fluisterde je menigmaal in: ‘Sta Open voor de Genezende Vlammen en de Inspiratievolle Klanken die ik je alsmaar toestuur vanuit de Smaragdgoene LeMUria MoederBron.

2 Kloosters op krachtplekken van de eilanden Lesbos & Cyprus

Uit eigen ervaring mag ik je vertellen dat ik immer op standvastige wijze werd begeleid tijdens mijn eigen reizen naar de Griekse eilandjes. Zó ook naar het bijzonder maagdelijke eiland Lesbos, waar we overnachtten in hotel Aphrodite en uitkeken over zee en kiezelstrand. Hier vandaan bezochten we diverse locaties. Op dit eiland voel je de Magische sfeer vanuit de binnenaarde. Overal staan kloosters gewijd aan heiligen, maar ook het Versteend Hout Bewustzijn, want Lesbos is opgebouwd uit de kosmische krachten van de Goddelijke Moeder Raphaëla-Maria vanuit de gewelven dwars door de zee hier heen. De Scheppende Moedergodin Aphrodite heeft hier net zo als op Cyprus reusachtig haar best gedaan samen met het LeMUria Dolfijn-Walvis en Feeërieke Elfjesrijk.

Op het Griekse eiland Lesbos staat een vrij nieuw klooster gewijd aan Sint Raphaëla & Moeder Maria: Het Ágios Raphaél klooster in Karyés bij Thermí. Het is zo’n 40 jaar geleden gebouwd maar speelt een vooraanstaande rol in de religie van het eiland. Het is dan ook een van de belangrijkste bedevaartsplaatsen in Griekenland.

Er waren op deze plek eerder resten gevonden van een nonnenklooster uit de 13e eeuw op de heuvel van Karyés, wat toen gewijd was aan Moeder Maria. De toenmalige Moederoverste, Olympia, werd rond het jaar1235 na Christus hier vermoord door piraten toen zij het klooster volledig vernietigden. Vanaf het midden van de 15e eeuw leefden hier monniken in een kluizenaarshut, die als heremiet leefden en later Heilig werden verklaard. Voor hen werd hier eeuwenlang bovenop de heuvel, op dinsdag na Pasen, op ceremoniële wijze bij een Altaar een Heilige Mis opgedragen.

In 1959 kregen meerdere bewoners van Thermí plots wonderbaarlijke visioenen waarin de heiligen verschenen. Zij vertelden de bewoners de precieze locaties van hun graven en het verhaal van hun dood. Tegelijkertijd nam het droombeeld van een nieuw klooster vastere vormen aan. In 1969 werd het verwerkelijkt en was de bouw van een nieuw klooster een feit.

Ook op Cyprus ben ik geweest om menige heilige plaats te bezoeken, want ook hier speel Aphrodite weer een belangrijke rol als Moedergodin, maar ook waren de Goden hier talrijk geïncarneerd en na een leven als Heremiet heilig verklaard. Overal zijn opgravingen gedaan. In het kader van dit bericht plaats ik hier een foto van het Kasteel van Saint Hilarion.

Het Kasteel van Saint Hilarion ligt op de weg van Nicosia naar Kyrenia. Het ligt in het Kyreniagebergte, op het noordelijk deel van Cyprus. De weg naar het kasteel voert door een militair gebied van de Turken, en je mag dan ook niet eerder op deze weg stoppen dan dat je bij het kasteel bent. Het ligt 730 meter boven de zeespiegel en was oorspronkelijk een klooster, genoemd naar Sint Hilarion, die deze strategische plek koos voor zijn hermitage in de 10e eeuw, want door de hoge ligging was het goed te verdedigen tegen de vele Arabische piraten. De muren en torens van het kasteel lijken vrijwel willekeurig uit de rotsen te verrijzen, waardoor het voor sommige iets sprookjesachtig heeft, waardoor het Walt Disney heeft geïnspireerd toen hij een kasteel voor Sneeuwwitje en de zeven dwergen liet bouwen.

Onder de leiding van Lusignan had het kasteel drie afdelingen die verschillende doeleinden dienden, waar op de bovenste verdieping de Koninklijke familie (zie hieronder het raam waar de Koningin de vallei kon overzien) beschutting zocht. Het kasteel is te zien in de thriller ‘The Apocalypse Fire’ – 2016.

Jouw LeMUria OverZiel treedt verrijst en Zetelt zich alleen in een volledig Heropend, en Geactiveerd en LeMUria 3e oog – AJNA – Zienersoog!

Jouw 6e chakra is verbonden met je 3e oog – AJNA – hét Zienersoog van iedere Lichtwerker. Zij is de allerhoogste verblijfplaats van de OverZiel, wanneer zij in je lichaam wenst te vertoeven. De zetel van de Ziel of het mystieke oog genoemd door niet-westerse filosofen, staat afgestemd op de pijnappelklier of epifyse om met AJNA te kunnen communiceren.

Door middel van meditatie zal zij in je hersenen geactiveerd worden. Ze heeft de vorm van een dennenappel met de grootte van een erwtje en werd in de Egyptische mythologie al het Oog van Horus genoemd. In het Sanskriet spreekt men van “anja”, hetgeen inzicht, waarnemen, besturen betekent.

In de Griekse mythologie bestonden er Cyclopen: een volk van reuzen met uitzonderlijke krachten en één oog midden in hun hoofd. Enkele reptielen zoals leguanen en brughagedissen bezitten nog steeds een 3e oog. Het zogenoemde pariëtale oog zit aan de bovenkant van hun kop. Vooral bij jonge dieren is het 3e oog duidelijk zichtbaar en wordt bedekt is door een doorschijnende schub. Zij kan lichtveranderingen waarnemen, maar geen beelden vormen en wordt gebruikt om dag- en nachtritme te bepalen.

Mystiek gezien is het 3e oog de ontvanger van KI – Levens of Prana energie, opgewekt uit de krachtbron die het totale Omniversum doordringt. Het 3e oog is verbonden met het Geestelijke Lucht element welke wij in & uit ademen. Het is de Goddelijke Moeder energie die het leven overal in stand houdt en dus ook jouw Essentie van Leven & Bewustzijn, in verbinding met al haar Multidimensionale Zielsdelen.

Jouw 3e oog vormt het Holy Centrum dat nu weer de Holy-stische LeMUria klanken & beelden zal mogen gaan opvangen en uitzenden. We kunnen deze klanken & beelden soms moeilijk begrijpen, omdat wij deze niet zien met onze ‘normale ogen’ kunnen waarnemen en interpreteren.
De zichtbare verschijnselen die je via het 3e oog soms waarneemt, verschilt van LeMUriaan tot LeMUriaan. Soms is de ontvangst helder en soms wat tegengesteld. Dat komt omdat er in jou een VERTAALMECHANISME in werking gesteld moet worden om de op Holistische wijze gevormde en toegezonden klanken en/of beelden weer te leren omzetten tot Aards gezien, bruikbare informatie.

Hoe weet je dat het afkomstig is van je eigen Ziel of Hogere OverZiel?

Dit kan je slechts uitproberen door de info tot leven te brengen in je leven. Hierdoor merk je vanzelf of de info, die altijd in gedeeltes tot je komt, ook werkelijk voor jou bestemd was en redelijk klopt. Ik zou het willen omschrijven als stukjes van een puzzel die uiteindelijk klopt, of als bewijsstukjes 3x van een andere kant iets bevestigen.

Hoe ze tot je geraken?

  • Het zijn doorgaans ingevingen die als Licht Flitsen en dansende stipjes buiten je ‘normale’ waarneming om worden gezien.
  • Soms kan het plots een warm gevoel geven tussen je ‘normale’ ogen.

WEET dan dat dit een aandacht trekkende Roep is van jouw Ziel, die een signaal afgeeft via jouw 3e oog.   

We zijn als mensen gewend geraakt aan het ontvangen van deze informatie, alleen beseffen velen dit nog niet voldoende. Als jij je 3e oog verder wil leren openen voor je LeMUria OverZiel, dan dien je stevig geworteld te zijn in het Versteend Hout Domein van de Uluru Rock. Inmiddels ben ik diep doorgedrongen tot de Medicinale Lichtrijken van LeMUria, om vanuit de Moederbron van al het Leven, hopelijk de Wortels van vele andere LeMUrianen met genezende Herstelcoderingen d.m.v. Klanken, Kleuren en Geuren te kunnen in Zegenen. Hierdoor zullen dan hopelijk weer vele LeMUriaanse Zienersogen via de uitgezonden bruisende Frequenties, Beelden van sterren gaan waarnemen, en misschien nog later het gelige schijnsel van de Moeder Maan om zelf hierna ook het LeMUria Zon & Levenslicht vanuit de Moederbron in het Hart Moeder Aarde, door het AJNA Zienersoog, zelf waar te nemen. Jouw Innerlijk SchouwLicht zijn de Hemelse verschijnselen op jouw Innerlijke LeMUria Reis. Hiervoor zal de alles Genezende Smaragdgroene LeMUria Raphaëla-Maria MoederVlam van alle Genade, jou ophalen voor een Reis langs vele Steroïden, Sterren en Planeten o.l.v. het Elohim Aartsengel TRIO: Michaëla-Gabriëla-Uriëla.

VOOR DE ALLER ALLER ALLER LAATSTE KEER NODIG IK JE UIT DEEL TE GAAN NEMEN AAN DE ALLER HEILIGSTE WEEK – GELEID UIT DE ETHERISCHE ULURU ROCK –  OMRINGD DOOR DE HOLY LEMURIA FAMILIE: MARIA MAGDALENA & MEESTER JEZUS + MOEDER MARIA & MEESTER JOZEF + ALLE MANNELIJKE & VROUWELIJKE APOSTELEN/DISCIPELEN zullen wij de ALLERLAATSTE 7 HOLY CHRISTUS – CHRISTINA LEMURIA POORTEN BEREIKEN OM GEZAMENLIJK DAAR DE WORLD VREDES & VRIJHEIDS VLAM TE LATEN ONTBRANDEN EN ONTVANGEN TE WORDEN DOOR ONZE LEMURIA OVERZIEL GEEST, OP WEG NAAR PINKSTEREN OP 5 & 6 JUNI 2022 – OM SAMEN DE VIERING VAN HET HEILIGSTE DER HEILIGSTE BIJ TE GAAN WONEN.


Mariaglas en Wit Seleniet Engel XL

Ik hoop dat ook jouw Genezende LeMUria OverZiel kenbaar maakt aan jou om zich alsnog op te geven voor de ‘7 meest Bezielende en Wonderschone Uluru Rock Kerstdagen Éver’, om samen de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde te beleven!  Dit doen we via AfstandsHealing dagelijks van 20-21 uur op 20 t/m 26 dec 2021.

LET DUS ALSNOG OP ALLE SYNCHRONICITEITEN IN JE LEVEN: want daar zal je LeMUria Overziel zeker nu nog meer gebruik van maken, mede via de samenwerking met RAPHAËLA-MOEDER MARIA- via jouw 3e oog – AJNA – Zienersoog! OPGEVEN KAN TOT EN MET 12-12-’21, waarna ik alle deelnemers 13 dec via het verzendprogramma WeTransfer 7 gewijde Heling MP3’s zal toezenden + LeMUria Songbook voor alle 7 dagen van 20 – 26 dec + enkele Gebeden & begeleidende teksten. ALLES voor het LeMUria bedrag van € 111.

Er is écht maar één Weg en dat is de
WEG NAAR EENHEID via VREDE & VRIJHEID!


Ter ondersteuning van jouw Zelfhelende vermogens, heb ik in mijn Webshop een reeks aan MalachietSmaragd Ruw & Smaragd GetrommeldGroene JadeUnakietGroen Aventurijn én enkele krachtige Orgonite  Skull 18 met lichtgroene Jade in Wit Seleniet én Orgonite skull 28 met groene jade….

Hier onder volgt een korte compilatie in beeld

 

MariavdGeest@sterrenpoort

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com