Terugkeer op 30-3 / 26-4 / 24-5 LeMUria LichtCirkels in Sterrenpoort

Lieve Lichtwerker,

Eindelijk zullen er weer 3 LichtCirkels in mijn praktijk gehouden gaan worden. Dit zijn Speciale Licht Opdrachten, waarbij we met elkaar een LeMUria Lichtkoepel zullen vormen rondom Moeder Aarde om haar Land van Ooit met Scheppende energieën &  Genezende Helende Frequenties te bevruchten, ons wederkerig toegezonden vanaf de Gouden Centrale Vader Zon, Zilveren Centrale Moeder Maan  en de Kristallijnen Elfjesrijken van Moeder Aarde.

Maximaal 11 deelnemers kan ik in een cirkel laten plaatsnemen.
Wil jij het Goddelijke Moeder LeMUria Maria licht aan den lijve ondervinden? Meld je dan op tijd aan, want vooraf zal je dan al voorbereid kunnen worden op de LichtTransmissies die komen gaan.

Het gaat er heel gemoedelijk aan toe hoor! Want we worden als meest Oude en Wijze Zielen op handen gedragen en omringd door een ‘Korps’ LichtWezens vanuit de oertijd van Moeder Aarde! 

DEELNEMER: Sta open voor een sessie, zoals je die mogelijk niet gewend bent. Vanuit de MoederBron geleid, dienen we open te staan voor ‘verrassingen’ tijdens het luisteren naar inwijdende Muziek, zittend rondom de – Gaia Tree: mijn diep gewortelde LeMUria Regenboog Rassen Stamboom – in mijn Kristal Healingkamer op de 2e etage.

Wat ik al wel weet is dat alle deelnemers aan de LichtCirkel op woensdag 30 maart om 11 uur, enkele keren van plek ( lees: stoel, poef of kruk) dienen te wisselen terwijl we luisteren naar muziek.

Van te voren is moeilijk te zeggen hoe lang de sessie precies zal duren, maar ik schat ongeveer 1,5 – 2 uur, waarna we gezamenlijk afsluiten met een grondende kop thee. Iedereen is natuurlijk vrij om daarna meteen weg te gaan. Maar je mag ook nog gezellig een uurtje blijven om:

  • van gedachten te wisselen
  • nader kennis te maken
  • in mijn Kristalshop te kijken
  • of het stellen van vragen

De eerste 3 LichtCirkels in de Sterrenpoort staan gepland op:

Woensdag 30-3-2022 – 11 uur 
Dinsdag 26-4-2022 – 14 uur  
Donderdag 26-5-2022 – 12 uur  

OPGAVE LICHTCIRKELS IN STERRENPOORT KAN ALLEEN VIA MIJN WEBSHOP DOOR HIER TE KLIKKEN.

Lees vooral ook goed ‘wat er van jou als deelnemer verwacht wordt bij aankomst’,  zodat alles zo gestroomlijnd mogelijk verloopt, want de ruimte is beperkt!

Alle deelnemers ontvangen vlak van te voren nog een bevestigingsmail!


Van Hart tot Hart blijvend verbonden

Maria van der Geest – Praktijk Sterrenpoort Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Mail: Maria@sterrenpoort.com