Per 1-8-22 de Terugkeer van Wonderbaarlijke ‘GENEZEND LICHT & LEMURIA KLANK SESSIES’

Lieve volgers van mijn Blog en deelnemers aan mijn Volle Maan LichtCirkels etc etc etc.,

Door de Galactische Federatie ben ik per direct opgeroepen om enkele noodzakelijke maatregelen te treffen. Het treft het volgende:

 1. Per direct stop ik met de maandelijkse Soundhealing Video’s ter begeleiding van de Volle Maan LichtCirkels op Afstand.
  Tijdens een Volle Maan ga ik zelf om 20 uur in meditatie en kan men op afstand meedoen door te luisteren naar de vooraf gepubliceerde Spotify Afspeellijst. 
 2. Alle maandelijkse Meridiaan Activaties zullen voortaan alleen nog tijdens sessies plaats mogen vinden in de Sterrenpoort.
 3. Op 1-6-2022‘LeMUria Inwijdingen’ stop ik met het geven van LeMUriaanse inwijdingen , waarna ik met ingang van 1-8-2022 alleen als ‘MEDICAL LEMURIAN HEALER’ Lichtwerkers zal bijstaan t.b.v. oplossen van verstoringen en klachten die er in dit leven, als gevolg van alle vorige pijnlijke levens, zich in de fysieke gesteldheid van Lichtwerkers hebben opgehoopt en vastgezet. Hiervoor nodig ik je dus van harte uit, want deze zullen nog krachtiger worden dan de aloude LeMUria Inwijdingen.
 4. Op 1-6-2022 stoppen alle Privé Afstandshealingen én per direct alle Inwijdingen op Afstand.

Het is van het allergrootste belang dat ik NU rust inbouw, ter voorbereiding van het komende najaar.


MET INGANG VAN 1-8-2022 ZAL IK ALS 
 ‘MEDICAL LEMURIAN HEALER’ OP MOEDER AARDE

DE GENEZENDE ELFJES BANK EN PIRAMIDE
LICHTKLANKEN HER-INTRODUCEREN

TIJDENS ‘GENEZEND LICHT & LEMURIA KLANK SESSIES’ +
‘LEMURIA HARTE LICHTCIRKELS’ IN DE STERRENPOORT

Mijn Genezende Sessies zullen:

 • DIEP ENERGETISCHE REINIGINGEN OP ALLE NIVEAUS
 • BLOKKADES VERWIJDEREN UIT MERIDIANEN, DARMEN EN ALLE OVERIGE ORGANEN – OPGEBOUWD IN VORIGE LEVENS
 • ACTIVATIES GEVEN AAN HET IMMUUNSYSTEEM VIA JOUW MERIDIANEN-UURWERK
 • BEVORDEREN BALANS, NACHTRUST & ONTSPANNING, MINDER HINDER VAN ANGST EN DEPRESSIEVE KLACHTEN, MEER LICHAMELIJKE ENERGIE, BETERE FOCUS & GEVOEL VAN EIGENWAARDE, WEGNEMEN VAN LICHAMELIJKE (STORENDE) PROBLEMEN EN KLACHTEN, WAAR GEVRAAGD OOK OP ANDERE TERREINEN HEALING & BEWUSTWORDING
 • LEMURIAANSE TEGENKRACHTEN VOOR EEUWIG VERWIJDEREN

HOE ZO’N ‘GENEZEND LICHT & KLANK  SESSIE ONGEVEER ER UIT ZAL GAAN ZIEN

Cliënt meldt zich van de zomer zoals gewoonlijk aan door het bestellen van een Healing Ticket OF HartCirkel Ticket in mijn Webshop. Na bevestiging van mij, stuurt cliënt / deelnemer mij uiterlijk 2 dagen van te voren, een mailtje, waarin opgenomen:

 • Welk fysiek lichaamsdeel, meridiaan of klacht Genezend Licht nodig heeft
 • Naar welke ‘LeMUria Aura Spray’ en ‘Crystal Flower Essence’ haar/zijn voorkeur uit zal gaan tijdens de Healingsessie / LichtCirkel

Bij een privé sessie neemt de cliënt, na een kort voorbereidend gesprek, plaats op een ‘Speciale Klank Healing Stoel’, omringd door specifieke Kristallen en Kristallijnen Klankschalen

Ik maak speciaal gebruik van muzikale fragmenten, welke je op omringende en doordringende wijze zullen laten resoneren op de helende vibraties afkomstig van jouw Moederplaneet & Ster, welke worden aangetrokken door mijn verbinding met de Goddelijke Moeder Bron, alle Multi Dimensionale Natuurwezens en het zachtjes aanslaan van enkele kristallijnen klankschalen en –stemvorken, elastisch metalen klankstaven, chimes, drum etc. Zo kan het zijn dat je gedurende de eenwording met jouw Zielendelen, door mij aangeraakt wordt en/of gevraagd wordt:

 • om een kristal vast te houden
 • om mee te klinken op een bepaalde klank
 • of wat zich aan zal dienen in de loop van de sessie

Na zo’n LeMUriaans geleide ‘Klankmassage’ voel jij je meer ontspannen en vrij van radicalen en blokkades. Soms zal je werkelijk de energie in je lichaam vrij voelen stromen en kloppen, waardoor jouw bloedcirculatie zuurstofrijker is afgestemd op de wondere werelden in de LeMUria Elfjesrijken en Meridianen uurwerk via de Keltische Moeder Rassen Stamboom.

Vocht en voeding zullen jouw energiesysteem weer op peil brengen en meerdere weken tot zelfs maanden blijven voeden met optimale, genezende en energie schenkende, basale vitaminerijke trillingen.

Tarief € 111 voor 1 uur
Tarief € 199 voor 2 uur inclusief een helende Kleuren Therapie behandeling via MERIDIANEN van vingers, tenen, hoofd en oren.

 

 

Via de ‘Taal van het ‘Wondebaarlijke Elfjes Licht’ ontving ik van de Galactische Federatie het advies na afloop van de 30-3 / 3-4 / 4-4  LeMUria LichtCirkels, om mijn kristallijnen klankschalen arsenaal andermaal flink uit te breiden, waardoor alle oorspronkelijke Genezende Blauwdruk Frequenties & Orgaan potenties voortaan weer:

 1. Van de Genezende Zon, Maan en Sterrenstelsel Klanken
 2. Via de Kosmische Axiotonale (leylijnen) Waterwegen en Meridianen
 3. Via alle Planeten van onze Melkweg
 4. Via de oorspronkelijke Sirius en Orion Sterrenpoort tussen Hemel & Moeder Aarde
 5. Via de LeMUria Kristallen en Lichtwerkers die als mediator – kanalen dienen
 6. In de heropende Kristalijnen Elfjes Smaragd Matrix – via de wereldwijde matrixen van kristal & klank, verbonden aan de majestueuze zingende piramides-, menhirs-, tempels-, kathedralen-, kerken-, kapellen-, bergen- en vulkanencirkels, altijd gesitueerd rondom de 12 Hoofchakra-Vortexen, die als steunpilaren dienen, als aan- en afvoerplaatsen op Moeder Aarde

TOT SLOT:

 • Ik zie dit als een nieuw levendig LeMUria Healing Traject vol wonderlijke mogelijkheden en gebeurtenissen.
 • Speciaal in het leven geroepen voor de zogenaamde ‘uitverkoren’ LeMUriaanse Lichtwerkers, omdat hun fysieke gesteldheid levenslang heeft geleden om dit punt van Holy-ficatie te bereiken.
 • Blijf dus geloven in je eigen zelfhelende vermogens
 • Blijf alsmaar geloven in je eigen voortreffelijk herstellende immuunsysteem
 • Door de Terugkeer van LeMUria zal er vanuit Moeder Aarde nog veel werk verricht dienen te worden om alles wat vernietigd is of nog altijd vergiftigd wordt, te doorbreken en het tij te keren.
 • Tijdens deze Wonderlijke Sessies zullen we tevens dienen als Lichtkanaal voor alle levende wezens op Moeder Aarde door te sluizen, waarbij het van Reusachtig belang is dat deze OerMoeder Maan Sterrenpoort zo nauw in contact staat met het zojuist geopende Avalon Elfjesrijk, welke dient als het centrale Hartchakra van Moeder Aarde. Ik zou zeggen:
 • Dan zie ik je hopelijk weer (maandelijks) langskomen in de Sterrenpoort

Van Hart tot Hart blijvend verbonden

Maria van der Geest – Praktijk Sterrenpoort Oegstgeest

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Mail: Maria@sterrenpoort.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van de regulier arts / specialist.