Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

NIEUW: ‘SEPTEMBER HEALING MAAND TICKET’ incl 2 ACTIVATIE SOUNDHEALING MP3’s + OEFENING

Even vooraf: Nieuw in Webshop voor september te bestellen:
*TICKET:  ‘Maand SEPTEMBER: Healing & Activaties ontvangen uit MoederBron via Goddelijke Moeder Drie Eenheid’ incl MP3’s 50 & 51 etc

*
 LeMUria Healing MP3’s:
MP3 50): 1E LEMURIA JAARCIRKEL ACTIVATIE UIT ULURU ROCK DOMEIN, 38.49 MIN – 2022
MP3 51): 21-9 LEMURIA JAARCIRKEL ACTIVATIE UIT ULURU ROCK DOMEIN, 31.48 MIN = 2E ACTIVATIE 2022

Aanbieding van de Leeuw-Leeuwinnen Maand September: Crystal Healing Essence Roller – Tijgeroog van € 33 voor € 16,50
Zo lang de voorraad strekt!

Lieve LeMUria Lichtwerker,

Met ingang van 1 september verandert er weer het een en ander in het aanbod van mijn LEMURIA STERRENPOORT praktijk. Dit heeft te maken  met de voortdurende instroom van informatie. Met name bij de start van een nieuw Galactisch LeMUria Jaar (26 juli) en Planetair LeMUria Jaar (8-8), welke meteen al voelbaar werd sinds we augustus instroomden op weg naar de (Leeuw-Leeuwinnen) 1e LeMUria Poortdag op 8-8.

Al geruime tijd werd ik voelbaar een andere richting op geduwd (geflitst), maar kon nog niet bevatten waar dit naar toe zou leiden. Doordat mijn zoon over kwam uit Nieuw Zeeland van de zomer met zijn Maori partner, bleek al snel dat hij over een bijzondere stamboom beschikte: enerzijds van een Maori vader en anderzijds Keltische moeder. Toen ik informeerde naar zijn Maori stam, bleek dat de Hoofdstam te zijn, waarvan zijn Over Over GrootVoorvader op 6-2-1840 als Hoofd van de Maori Stamhoofden ‘Het Verdrag van Waitangi’ (Maori: Tiriti o Waitangi) had ondertekend tussen vertegenwoordigers van het Britse rijk en enkele Maori-stamhoofden. (Lees meer hierover op Wikipedia).


L: Verdrag van Waitangi  –  R: Reconstuctie van ondertekening in                      Nieuw Zeeland

Zodra hij was vertrokken, ontving ik aanwijzingen met de Boodschap om me als afgezante van het Zonne Rijk van LeMUria, nu meer op de oorspronkelijke LeMUria Wonder SoundHealing met haar Goddelijke Smaragdgroene Elfen Harteklank krachten te gaan richten en deze aan te bieden aan en te verspreiden via een geselecteerde LichtCirkel Kring. Dit zal mogen gebeuren:

  1. Via MP3 opnames, waarin ik  voor de luisteraar Helende Activaties opneem terwijl ik spreek over de laatste energetische ontwikkelingen op Moeder Aarde.
  2. Via LeMUria Wonder LichtCirkels in mijn praktijk
  3. Via LeMUria Wonder LichtCirkels op Afstand
  4. Via Privé LeMUria Wonder SoundHealing & Activaties in mijn praktijk of op afstand.Tevens ontving ik meermalen een Boodschap, om doelgericht SoundHealing MP3’s op te gaan nemen t.b.v. het deblokkeren van Meridianen en daar aan gerelateerde oeroude ziektebeelden en klachten, welke men door geboren te worden in oeroude stamboomlijnen met zich meedraagt. In een nieuwe Webshop Categorie ‘Op Weg naar Genezing’ zal ik mijn speciaal gecodeerde ’12 LeMUria Healing Aura Sprays’ afgestemd op onze 12 Organen/Meridianen, i.c.m. 12 krachtige SoundHealing MP3’s te koop aan mogen gaan bieden.
Wat verandert er voor de Deelnemers van de LichtCirkels
m.i.v. 1 SEPTEMBER 2022?

Om deel te nemen aan de vele LeMUria LichtCirkels op Afstand en tegelijk Healing en Activaties te ontvangen is deelname m.i.v. september niet meer volledig gratis! De gratis Spotify SoundHealing Afspeellijsten met Muziek die helend inwerkt op Meridianen, blijven zoals altijd vrij te gebruiken en dienen ter ondersteuning tijdens de Volle Maan LeMUria LichtCirkels, maar voor gericht Healing en Activatie Codes binnen gesluisd te krijgen, heb ik de opdracht gekregen hiervoor specifieke Opnames te maken op MP3. Tevens ontvang je bij een Maand Ticket een maand lang op afstand energetische begeleiding van mijn LeMUria Spirit Team.

JE HEBT VOORTAAN DE KEUS BIJ BESTELLEN TUSSEN:

  1. Gedurende een hele ‘MAAND HEALLING & ACTIVATIES ONTVANGEN UIT MOEDERBRON VIA GODDELIJKE MOEDER DRIE EENHEID. Je ontvangt dan voor deze maand 1 of meerdere MP3’s + Gewijde Oefening + Overige documenten, die een maand lang allen bestemd zijn voor jouw persoonlijke Healing, Bewustwording, Scholing en tevens te beluisteren tijdens de maandelijkse LeMUria LichtCirkels tussen 20-21 uur
  2. OF je bestelt voorafgaand aan de LichtCirkel de door mij boven deze Website aangekondigde MP3 en beluistert deze tussen 20-21 uur én natuurlijk zo vaak als je zelf wenst, om jouw Holy MoederBron Healing en Activaties binnen gesluisd te krijgen tijdens de aangekondigde LeMUria LichtCirkel.

LEMURIA LICHTCIRKELS IN SEPTEMBER: 

9 – 9  :  Poortdag van de maand (MP3 50)
10 – 9 : Volle Maan = Lever Activatie LichtCirkel. Muziek op Spotify van afspeellijst: ‘LEVER MERIDIAAN SOUNDHEALING’
21 – 9 Herfst Equinox = 2e Poortdag van de LeMUria JaarCirkel (MP3 51)

Wat zal een maandlang Healing en Activaties ontvangen jouw opleveren?

EXTRA TOELICHTING

Een nieuw ‘LeMUria Healing Wonder JaarCirkel’ start ieder jaar op de 8-8 Leeuwenpoortdag en volgt haar weg  SPRONGSGEWIJS via een LEMNISCAAT ACHTIGE SPIRAAL volgens de Kosmische Planetaire Jaarkalender:  De belangrijke ACTIVATIES DAGEN IN HET JAAR zijn voor ons:
8-8  Lughnasadh
21-9 Mabon
11-11 Samain
21-12 Yule
2-2  Imbolc
21-3 Ostara
5-5 Beltane
21-6 Litha

Deze 8 Poortdagen staan nog immer in connectie met het Gouden LeMUria Wiel als Keltische-Druïdische Jaar- en Indiaanse Medicijnwiel. Vele nazaten van uitheemse volkeren weten (soms onbewust), dat zij vertegenwoordigers zijn van ver weg gelegen Sterren en Planeten en hielden ceremonies op de:

Moeder LeMUria en de Hathors, zullen jou op HOLY-stische wijze behoedzaam helpen bij het verder helen van jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam, het leven op Moeder Aarde t.b.v. haar toekomstige bewoners afgestemd op het Kosmische draaiende Gouden Zonne Jaarwiel Uurwerk die diep in Moeder Aarde ligt verankerd en wij op onze beurt voor haar weer zullen ACTIVEREN tijdens de LeMUria Healing Wonder LichtCirkels.


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

 

Mobiele versie afsluiten