Site pictogram LeMUria Rosamundia Healer

MOEDER MARIA KLEURT JOUW 5-5 LEMURIA POORTDAG & VOLLE MAAN: PERZIK & SMARAGDGROEN

VOORAF: Om snel een Healing Ticket t.b.v. 5/5 en volgende LIchtCirkels te bestellen klik je HIER.

DE ENGELEN ZULLEN ALLE DEELNEMERS AAN DE LICHTCIRKELS IN HET VERVOLG IN CONTACT GAAN BRENGEN MET EEN ENGELACHTIG VROUWELIJKE GEDAANTE. ZIJ ZAL IN JOUW KRUINCHAKRA EEN DIAMENTEN KROON PLAATSEN MET CODE VOOR HET AANTREKKEN VAN  LIEFDE, WIJSHEID & OVERVLOED OP MOEDER AARDE.

Lieve Lichtwerkers,

Onze Andalusië Aardehealingreis zit er weer op. Alle deelnemers hebben vooraf een uitgebreid reisplan ontvangen, en achteraf enkele  korte video impressies in hun mailbox van Activatie momenten bij een Boom, Fontein, in Kathedraal, Grot, Bron in Tuin of onder een Sterrenhemel in het Alhambra, waaraan zij op afstand zelf hadden deelgenomen. Moeder Aarde is in alle windrichtingen én vooral richting het Heilige Land….op weg naar Pinksteren ontdaan van vele ingewikkelde stagnaties door nog vastzittende Moorse en Joods-Hebreeuwse negatieve insluitsels. Door samen de Kristallijnen Poorten door te reizen, hebben we de GeNeeskrachtig van vele Bloesembomen kunnen verrijken en ophalen samen met Groene Tara, Kwan Yin en vele Natuurwezens o.l.v. Merlina omringd door de Elohim Aartsengelen o.l.v. Michaèla (bekijk aub nog eens de Gibraltar YouTube in mijn bericht van 4-4) 

Mogelijk heb jij ook enkele keren afgestemd door te luisteren naar de Meridiaan Afspeellijsten. Jouw Ziel zal zeker krachtige hebben ingetuned. Dank aan allen hiervoor. 

VOORAANKONDIGING:

Van 17 tot en met 26 juli ben ik andermaal uitgenodigd om een speciale Holy Grail Aarde Activatiereis door Schotland te organiseren op LeMUriaanse wijze. Hiervoor nodig ik krachtige Oude Wijze Zielen uit om samen met mij (Maria van der Geest) & Sandra Minnee, door de Binnenaarde van Schotland te reizen om:

  1. Ten Eerste in de LeMUria Moeder Mary Tempels, hun gestolde Kristallijnen LeMUria Bloed Codes o.l.v. Merlin(a) & mijn Kristallijnen Skull & Draken Team, op te halen en terug te geven aan de rechtmatige Lichtwerkers die bewust meedoen op Afstand!
  2. Ten Tweede zal mijn LeMUria LichtCirkel Groep wederom als Kanaal mogen dienen, om voor Moeder Aarde de alom daar aanwezige zuivere GeNees Lichtkracht t.b.v. de Drievoudige Verwarmer Meridiaan te kanaliseren en deze met de instromende Bloedzuivere  741 Hz frequenties van Moeder Maan te verbinden
  3. Ten Derde in uitlijning te laten stromen met de Drie Voudige Verwarmer Meridiaan door de Kosmos richting de grote Centrale Moeder Maan.

Dan kan jij je hiervoor al meteen opgeven in mijn LeMUria Healing Webshop categorie 60 – 6b.

De Meimaand en wat aanstaande is

Ik nodig jullie uit om tijdens de komende weken, waarbij we op weg gaan naar een reeks initiatie momenten, heel trouw én dichtbij jezelf te blijven. Laat je niet verleiden om deel te gaan nemen aan activiteiten die je hart niet écht op een waarachtige boeiende wijze vervullen. Zoek berichten waarin het opbloeiende Kristal Zaad van Regenboog Licht & Liefde besloten ligt.

Zoals velen van jullie zullen bemerken zijn er momenteel alsmaar activerende  Zonnevlammen onderweg naar Moeder Aarde. In talloze kleurenscharkeringen vloeien ze in elkaar over.

Dit kan:


Geneeskrachtig Bewustzijn van de LeMUria Perzik Bloesemboom
wordt geactiveerd tijdens de 7e LeMUria Poortdag LichtCirkel 5-5 welke exact samenvalt met de Volle Maan in Stier via de Moedergodin vanonder uit Mount Shasta met de Hemelse Frequentie van 639 Hz

Deze Moeder LeMUria meimaand zal de hele zomer bol gaan staan van de instroom van LeMUriaanse ZielsTonen & Frequenties  vanuit de Smaragdgroene Goudgele Magische LeMUria Tempels downunder de Uluru Rock vandaan, regelrecht uit het Kristallijnen Moeder Hart.

Deze vribraties doorboren zowel het Lichaam van Moeder Aarde alsook die van jou en jou en jou, via de Nier Meridiaan uit de Galactic, binnendringend in jouw Meridiaan, naar de Bijnieren, Nieren, Nierbekken tot in de allerdiepste (bloed)celbewustzijn.
Dit om extra Geneeskrachtig
energieën in te stralen gevuld met Waterplasma  om tegenstellingen, ontstaan door negatieve gewoontes en gevoelens over jezelf, vastzittende zorgen en overige soorten struggles of life alsnog terug in balans te brengen, via de chakra’s van Moeder Aarde alsook diep in jou.

Hiervoor leeft een speciale groep dienstbare LeMUria Lichtwerkers op Moeder Aarde, die naar speciale krachtplaatsen reisden om deze voor te bereiden op de huidige omwentelingen en terugkeer van LeMUria, als een Esseense Moederwereld waarin de Moeders weer gewaardeerd zullen worden als wijsheidsgodinnen voor hun nageslacht.

Via de uitlijning van alle voorbereide heilige LeMUria punten zijn we nu in staat om de ingeweefde MA-trixen aan elkaar te lassen, om de Geneeskrachtige instroom vanaf de verschillende Sterrenstelsels, gekoppeld  aan een specifieke trilling van een Paradijselijke Bloesemboom en Meridiaan, connectie te laten maken tussen het Biologische Meridianen Uurwerk van Moeder Aarde en het Omniversum grote Gallactische Uurwerk. Holy Waterwegen, Chakra’s, Krachtplaatsen, waar doorheen de Hogere Energiën de LeMUriaanse Lichtwerkers kunnen bereiken én via hen opnieuw in Moeder Aarde zullen GRONDEN, waarna ze terug omhoog, ook weer door het lichaam worden uitgezonden waar doorheen ze ontvangen waren, om verspreid te worden door heel Moeder Aarde en al haar levende organen t.b.v. alle levende wezens.

VOEL JE VEREERT I.P.V. GEIRRITEERD ALS JE VOELT DAT JE LICHAAM MOE, DOWN OF LUSTELOOS IS. 

WEET DAT ER DAN KRACHTIG GEBRUIK VAN JE LICHAAM GEMAAKT WORDT ALS KANAAL VOOR EEN NIEUW LEMURIA

WEET DAT JE DAN OMRINGD WORDT DOOR MAGISCHE ENGELENWEZENS IN VELE SOORTEN EN GEDAANTES VANUIT DE LEMURIA DIMENSIES DOWNUNDER DE ULURU ROCK IN HET VERSTEEND HOUT – OPAAL – MOKAÏET JASPIS
MAAK ER A.U.B. GRATIS GEBRUIK VAN!

WEET DAT DEZE HELE WEBSITE VOL STAAT MET SPECIALE HOLY INGEWIJDE MP3’S, MANTRA’S, SOUND HEALING AFSPEELLIJSTEN, GEBEDEN
MAAK ER A.U.B. GRATIS GEBRUIK VAN!

WEET DAT MIJN LEMURIA HEALING WEBSHOP 13 JAAR LANG IS VOORBEREID OP WAT NU AANSTAANDE IS! EEN WEBSHOP VOL MET SPRANKELENDE GEHOLYSEERDE KRISTALLEN, EDELSTENEN, AURA SPRAYS  EN PIRAMIDES T.B.V. IEDERS GEBOORTE MOMENT EN DIERENRIEMTEKEN VOL MET GENEESKRACHTIGE KLANKEN.
MAAK ER A.U.B. GEBRUIK VAN!


SOULFEGGIO KLANKPIRAMDE – 55 euro
5) STERRENBEELDEN STIER & WEEGSCHAAL-VENUS:
KLANK PIRAMIDE NIEREN & MERIDIAAN + SOULFEGGIO 639 HZ SOUND HEALING MP3 05: 22.15 MIN


05) NIER MERIDIAAN – STIER/WEEGSCHAAL – VENUS: LEMURIA HEALING SPRAY 30/100 ML – 33 / 66 euro
INCLUSIEF Healing MP3 nr 05: 22.15 MIN

Ben jij zo’n oude wijze ziel? Dan is het extra ANKEREND – HELEND – BESCHERMEND om over speciaal Geopende en Geactiveerde LeMUria Kristallen en/of (edel)stenen te beschikken. Deze zijn verrijkend zoals mijn Versteend Houten Moeder Skulls en Moeder Drakinnen etc etc etc. Laat je vooral in mijn LeMUria Healing Webshop leiden door jouw Hoger Bewustzijnsziel. Zij herkent de Hogere Frequenties van het Waterplasma, waarmee alles, maar dan ook alles doortrild wordt vanuit de Moederbron van al het LeMUria Leven in mijn webshop. Hiermee onderscheid deze LeMUria Shop zich van andere: namelijk een Holografisch Engelen Project met sjablonen voor de Nieuwe Tijd. 

Vele levens achtereen waren onze levens gebaseerd op Dualiteit.
In de Dualiteit was alles beperkt en afgebakend.
Nu passeren we de 5-5 Poort en stromen we alsmaar dieper binnen in de wereld van Trialiteit, waarbij alles op de Goddelijke Harte Flow van Liefde, Overvloed & Wijsheid van de Moeder zal gaan trillen.

Zie jezelf daarom nu als een gouden stip in het AquaMaReine Moederhart – een hart gevormd door een Gouden Piramide Klanken vanuit de Moederbron van LeMUria  met haar 3-6-9 energieën in & uitstromen. Energieën vol van Liefde, Overvloed, Wijsheid! Vergeet niet om dagelijks Dankbaar te zijn wat je toestroomt, want het is een onuitputtelijke bron die we samen zullen delen om hen die nog niet zo ver zijn, bij te staan in hun Bewustzijnsgroei!

In de Moeder Meimaand is het tijd geworden om te helpen bij de oneindige instroom van Nieuwe Tijds Codes samen met de Natuurwezens. Er is geen maand waarop de natuur zó schitterend en rijk opbloeit, geurt en kleurt op het noordelijke halfrond.

RICHTING  5-5 ZULLEN WE ALSMAAR DIEPER IN CONTACT GAAN KOMEN MET ONS SPECIALE KRISTALLIJNEN NATUUR SPIRIT TEAM VIA DE  OPENSTAANDE LEMURIA STERRENPOORTEN. MET NAME VIA ALLE DEELNEMERS DIE OP AFSTAND AAN MIJN GENEESKRACHTIGE LEMURIA LICHTCIRKELS OP 5-5, 4-6, 6-6, 21-6, 7-7 ETC. MEE ZULLEN DOEN.

DE ENGELEN ZULLEN ALLE DEELNEMERS AAN DE LICHTCIRKELS IN HET VERVOLG IN CONTACT GAAN BRENGEN MET EEN ENGELACHTIG VROUWELIJKE GEDAANTE. ZIJ ZAL IN JOUW KRUINCHAKRA EEN DIAMENTEN KROON PLAATSEN MET CODE VOOR HET AANTREKKEN VAN  LIEFDE, WIJSHEID & OVERVLOED OP MOEDER AARDE.

Om een Healing Ticket of Abonnement t.b.v. 5/5 en volgende LIchtCirkels te bestellen klik je HIER.

VERGEET NIET OM IN MEI ONDERSTAANDE NIER MERIDIAAN AFSPEELLIJST TE BELUISTEREN ALS WE OM 20 UUR OP ELKAAR AFSTEMMEN.

Nog geen Spotify account? Weet dat dit gratis aangemaakt kan worden. Wil je persoonlijk Healing op krachtige wijze gaan ontvangen? Besluit dan om i.p.v. een los Healing Ticket, bijvorbeeld een Abonnement te nemen en noteer de data’s in je agenda.

Of je boekt HIER een Privé consult – op afstand of in de Sterrenpoort!


Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Mobiele versie afsluiten