8-8 BEZIELINGS POORTDAG: DE TERUGKEER VAN DE LEMURIA LEEUWINNEN MENS

Zojuist aan wal gestapt en dus even terug uit Brittania-Schotland, heerlijk even 2 dagen thuis in ons Nederland LeMUria MoederBron Landje, nodig ik allen uit aan te sluiten bij de Sterrenpoort LeMUria Healing LichtCirkels – zoals het ook gebeurde ten tijde van LeMUria – toen we via de Witte Etherische Tempels downunder het huidige Noord- & Zuid-Holand – op Afstand vanaf de Koraalriffen de Geneeskrachtige Holy Grail Tempel frequenties via speciale kristallen  uitgelijnd op de Sirius & Orion Leeuwen Leeuwinnen ontvingen, volgens een specifiek Rosa Mundi(a) VuurKristal Netwerk rondom Noordzee – via ons Lage Land via Rijn-Maas-Waal-Schelde etc. doorgestraald werd via de Sterrenpoorten Rondom Leiden-Oegstgeest,  momenteel opnieuw geleid door mijn Drie Eenheids Boeddhin MAtreya Ziel ofwel Rosa-Mary (Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin)

Klik HIER om jouw HEALING TICKETS te bestellen voor de Volle Manen 1 & 31 aug en 8-8 Leeuwinnen Poortdag LeMUria LichtCirkels. De voor jou bestemde Initiatie en Bloed Activatie Codes worden in augustus ingesluisd op 1, 8 en 31 augustus door om 20 uur in meditatie te gaan op de muziek van mijn Spotify Afspeellijsten: 8-8: ‘STERRENPOORT: 8-8 Lion Gate Day’
1+31 aug: ‘STERRENPOORT: Galblaas Sound Healing Merdiaan’

Lieve lezer,

Heel AUGUSTUS zal de Gouden Trilling van LeMUria enorm verhoogd worden op Moeder Aarde, tijdens twee Volle Manen op de 1e en de laatste dag van deze maand én op de LeMUria (Leeuwen & Leeuwinnen) Poortdag op 8-8, welke jaarlijks de start inluid naar een Hoger Bewustzijn in het nieuwe Tzolkinjaar, waarbij we krachtig omringd en gesteund zullen worden door de Leeuwen en Leeuwinnen o.l.v. onze Siriaanse LeerMeesters Jezus, Moeder Maria, Maria Magdalena & kwan Yin als Opper Leeuw en Opper Leeuwinnen van LeMUria & Judea. 


Leeuwenpoort in Jeruzalem

Opnieuw staan we aan de vooravond van een vurige opzwepende gebeurtenis in de geschiedenis van Moeder Aarde als we samen met haar spiraalsgewijs omhoog door het LeMUria Leeuw-Leeuwinnen Portaal heen zullen varen!

Boven de Gizeh Piramides staat Sirius weer hoog aan de hemel in Egypte, zodat we volgens de Oude wijze Maya’s en Egpyptenaren een nieuwe Spiraal van Ruimte, Tijd en Creatiekracht binnen zullen glijden, nu we in het 5e jaar van de Witte Tovenaarscyclus (zie mijn vorige bericht over de Tzolkinkalender) zijn beland, welke op 26 juli 2019 van kracht ging. Deze Piramides staan van oudsher bekend als Healingruimtes waar in specifiek aangebrachte geometrische ruimtes Klanken via de Sfinx vanuit de Kosmos werden ingetuned. 

We gaan de komende maanden, samen aan de slag om het Goddelijke D.N.A. van de vrouwelijke Leeuwinnen Mens, die afkomstig zijn van de Grote Centrale Zon, op Bezielende wijze te implanteren d.m.v. Gouden Leeuwen frequenties. Dit zal geschieden zoals het ooit was voorbestemd. Wie momenteel op Moeder Aarde leeft en over zo’n verrijkt Leeuw-Leeuwinnendeel beschikte, zal dit vanuit haar baarmoeder op weten te roepen. Dit kan soms even leiden tot een emotioneel moment, want het Goddeljke zal ons stap voor stap leiden als het ons op onbekend terrein brengt, zodat we onze lessen zullen absoberen die het ons wil geven als de tijd er voor rijp is. Laat alsjeblieft vooroordelen los omtrent Hybriden, zoals de Leeuw-Leeuwinnen Mens, want des te meer wij open zullen staan voor het onbekende wat het Universum nog voor ons in petto heeft, des te sneller zullen onze ogen verder geopend worden voor de snel naderende hereniging met onze diepste herinneringen.

Na een alsmaar trillingsverhogende transformatieperiode, waarbij het Paasvuur-Pinkstervuur-St Jans/Johannesvuur-Zomer Zonnewendevuur op Magische wijze als een lopend vuurtje door ons oude celgeheugen brandde om oude (demonische) herinneringen uit te wissen in de maanden april, mei, juni en juli, zal deze gevolgd worden door een Medica Natura Transfiguratieperiode samen met de Leeuwen & Leeuwinnen van LeMUria die jouw Hogere Ziel door een LeMUria Poort zullen leiden op 8-8, naar een andermaal hoger bewustzijnsniveau, naar een nog veel hoger Koninkrijk van de Leeuwin Mensen Ziel, zodat zij die het gelukt is mee te gaan door deze Leeuwenpoort van 2023, een nieuwe levenscyclus zal opstarten.


Bij Alnwick – Engeland ligt een reusachtige Sirius- Orion
Leeuw-Leeuwinnen Poort – welke ik samen met de LeMUria LichtCirkel (op Afstand) voorafgaand aan 8-8 reeds mocht Activeren op de Dag Tussen de Tijd 25-8-2023

Sluit je dus aan als deelnemer op 8-8 bij mijn bijzondere LeMUria LichtCirkel Groep, die aan de vooravond van deze gebeurtenis, in juli de Heilige Graal BloedCodes en haar Geneeskrachtige Medica Natura Klanken van LeMUria, rondom de Naamdag van Moeder Maria Magdalena op 22 juli, omhoog hebben gehaald vanuit de diepte van de Bloed Koraalriffen via het heilige Lewisiaanse Gneiss Gesteente op de Holy Grail He(y)briden LeMUria Poort rondom Iona, Mull & Saffa in Schotland van Moeder Aarde in samenwerking met de Witte Tovenares Merlin(a), Meester Jezus & Moeder Maria Magdalena.

Op 8/8 treden we als Discipelen wederom in de voetsporen van Meester Jezus, Moeder Maria Magdalena omringd door de Elohim Aartsengelen en veelsoortige Natuurwezens, waaronder de LeMUria Leeuwinnen, om het Leeuwinnen MensBloed weer uit te laten stromen ter vermeerdering van Creatie-, Moed- en Daadkracht via de Rivieren, Meren, Oceanen, Wereldzeeën van de Medica Natura Oer Geneeskracht.

Doe mee om jouw nieuwe energieën te integreren op jouw Ascensiereis door het Omniversum in de nieuwe spiraal, want dit is nog maar het prille begin van de Nieuwe Galactische Multidimensionale Mens, ofwel de terugkeer van de Mega Hy(e)briden Mens tijdens dit nieuwe Vuurkrachtige LeMUria Leeuwinnen  (Tzolkin-Sirius) Sterrenjaar.

Om 20 uur zal ik je op afstand in mijn LeMUria LichtSchip door de Leeuwinnen / Sirius HemelPoort leiden waar ik je zal voorzien van mijn meegebrachte Bloed KoraalCodes, om jouw Leeuw-Leeuwinnen Mensdeel (als Zielendeel en Sterwezen) te laten terugkeren, terwijl je luistert naar mijn allernieuwste SPOTIFY AFSPEELLIJST: STERRENPOORT: 8-8 LeMUria Lion Gate Day

OF naar MP3 nr 63) Medical LeMUria Sound Healing 2, Diepgaande Geneeskrachtige Wondertonen Healing, 1.06.59 uur


Dé ROZENSTRUIK ROSA MUNDI(A) op Holy He(y)briden
& Holy Grail eiland IONA, die vóór aangekondigd werd op een van mijn laatste LeMUria Sound Healing MP3’s en
terug vond in de ruïne van het Klooster WORLD OF WOMAN
op 21-7-2023

Tijdens de Leeuwenpoort, komt het Diamanten Sterrenvuur vanonder uit de LeMUria Leeuwinnen & Tijgerinnen Domeinen omhoog i.c.m. een spiraliserende Galactische Vuurstraal via de Elohim Eenhoorn Poorten.

Wie haar energetische huiswerk de afgelopen jaren heeft vilbracht, beschikt hierdoor over een schitterend Regenboog LeMUria Lichtlichaam waarvan het 13-voudig Chakra-systeem weer geactiveerd is. Wie nog zoekende is tijdens haar/zijn Ascensie proces, zal deze LeeuwinnenPoort een belangrijke Poortdag zijn om een fantastische Bewustzijnssprong te maken. Zonder energetsiche begeleiding op Afstand kan dit best een pittige passage zijn! 

Weet dat de Siriaanse Moeder leeuwinnen en onze Siriaanse LeerMeesters altijd voor iedereen klaar zullen staan en ieders overgangsproces te begeleiden, zéker voor wie mee reist in mijn LeMUria LichtCirkel Schip door het Omniversum heen van Volle Maan tot Volle Maan, van Poortdag tot Poortdag et ceteRA.

Blijf vooral in deze tijd in je Zuivere LeMUria Hart en Ziel uitgelijnd tussen Vader Hemel en Moeder Aarde.

Zowel Kosmische als Galactische frequenties zullen je Lichtkanaal (lees: pranakanaal) passeren, waarmee je toegang zult krijgen (als je dat wenst en voor klaar bent) tot specifieke Informatie, Licht, Liefde en Healingfrequenties, dankzij een verruimde staat van bewustzijn. Je zou je hierdoor soms wat licht in je hoofd kunnen voelen, alsof je “buiten” jezelf bent getreden. Je ogen en hersenen werken bijna nog sneller dan het licht en golven van Bèta naar Alpha, Theta, Delta en Omega LeMUria Frequenties.

Het zal tijd nodig hebben om jouw verhoogde multidimensionale bewustzijn geheel te integreren, maar wees gerust, na verloop van tijd, en dat zal bij de een sneller verlopen dan bij de ander.

 

De energie zal alsmaar intenser worden, maar hierdoor zal ook jouw Hogere Bewustzijn & LeMUria Brein vaker ingeschakeld gaan worden, door de terugkomst op Moeder Aarde van jouw Diamantine SterrenVuur, waardoor er rondom jou wonderschone LeeuwenMensjes geboren zullen gaan worden in je familielijn, kennissenkring en woongebied. Zij zullen ons herinneren als hun voorouders uit de Tijd van LeMUria, terwijl zij ons alsmaar in trilling zullen gaan verhogen door onze Lichtlichamen te gaan bewonen.

Ik wens je een leven toe vol Magie, nadat ik je tijdens deze 1e cruiale LeMUria 8-8 LichtCirkel in mijn LeMUria Sterrenpoort heb afgezet in Morgenland  – ofwel het Land MU – waar de Zon altijd schijnt zoals de foto boven dit bericht!

Tot slot vraag ik je om naar onderstaande Video ‘Planktonium’ van Jan van Rijken te kijken, waarin levende organismen te zien zijn onder water. Zie het maar voor je hoe het levende organisme ook rondom de Koraalriffen in de Stille Oceanen weer zal terugkeren nu er alsmaar Water (lees Bloed)Plasma vanuit de Sterrenzeeën en vanonder de Uluru Rock vandaan, via jouw kanaal tussen Hemel & Aarde terug tijdens onze LeMUria LichtCirkels. VERGROOT HET SCHERM EVEN DOOR RECHTSONDERAAN OP DE 4 PIJLTJES TE KLIKKEN VOOR EEN BETER EFFECT!

Planktonium – SHORT VERSION from Jan van IJken on Vimeo.

Tevens heeft hij een schitterend fotoboek uitgebracht:


www.janvanijken.com

Jan van IJken is een filmmaker en fotograaf in Leiden, werkzaam op het grensvlak van kunst en wetenschap. Zijn werk gaat over de geheimen van de natuur, microscopie, embryologie en mens-dierrelaties.

Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Korte video’s fragmenten tijdens mijn reizen, om je in contact te brengen met de energie van juist dié plaatsen – Klik op:
YouTube Sterrenpoort Maria van der Geest

Ter inspiratie & healing – Klik op:
Vimeo Sterrenpoort Maria van der Geest

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voortvloeien uit de toepassing van een aanbevolen product of werkmethoden.
Niets komt in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.