Abonnement

Hathor Initiaties

3 maanden € 55
6 maanden € 88
12 maanden € 144

Wens jij 3, 6 of 12 maanden, tussen alle gratis Volle Maan Licht Cirkels door, nu ook CONTINUE Energetische Ondersteuning op Afstand vanuit de  LeMUria Moeder Bron?
Dat kan door een 3, 6, of 12 maanden
‘Hathor Initiatie Abonnement’ te nemen.

Wie dit Abonnement neemt,  ontvangt via mij, zo lang als het abonnement loopt, via KwantumHealing overdracht op Afstand ‘LeMUria Moeder Bron Initiaties’. Dit gebeurt automatisch op iedere 1e maandag van de maand én op je Verjaardag d.m.v. een speciale LeMUria Tweeling Ziel Codering! 

Men is vrij om zelf te bepalen wanneer dit ‘Hathor Initiatie Abonnement’ in 2020 start, maar vangt aan op de 1e maandag van de maand, nadat ik het bedrag ontvangen heb op mijn ‘STERRENPOORT’ rekening.

Ik hanteer 3 tarieven: 3 mnd € 55 – 6 mnd € 88 – 12 mnd € 144

  • Betaling kan handmatig worden overgeboekt naar
    NL65 ABNA 0842 4837 72  t.a.v. STERRENPOORT, onder vermelding: Hathor Initiatie Abonnement voor….maanden.
  • Vergeet niet onderaan dit bericht jouw Aanmeldingsformulier in te vullen en op VERSTUREN te klikken.

Wat is verder belangrijk:

  • Dat je gratis Abonnee/Volger bent van dit Blog. Dit kan het beste op een PC of Ipad gebeuren, bovenaan in de linkerkolom van dit blog. Hier staat: Abonneer je op dit blog d.m.v. e-mail. Voer je e-mailadres in om je in te schrijven en e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.
  • Om regelmatig Mantra’s te chanten, te Mediteren en te luisteren naar mijn stem via ‘n MP3 – zie in bovenbalk bovenaan – en gebedsteksten zelf hardop te lezen. Jij bepaald natuurlijk zelf wanneer, welke en hoe vaak je dit herhaalt om je Spirituele Ontwakingsproces te stimuleren. Je zal hierbij heel veel Liefde ontvangen van Moeder LeMUria, de Hathors, Maori Natuur Spirits, Dolfijnen, Engelen, Aartsengelen, Drakinnen 💓 etc!
  • Op iedere 1e maandag van de maand, ontvang je automatisch door uitwisseling van onze Hogere Zelven, jouw Initiaties of verjaardagscode. VERTROUW IN OVERGAVE, want je zal al spoedig veranderen waar kunnen nemen in je lichaam, je leven en/of leefomgeving!
  • Wie een Hathor Initiatie Abonnement neemt ontvangt van mij geen tussentijdse verslagen meer of andersoortige berichten in de mailbox, omdat alles geregeld wordt door Moeder LeMUria, jouw en mijn Hogere Zelven.
  • Als betalend Abonnee, mag je mij zo vaak als je zelf wenst, via een mailtje, jouw ervaringen delen. Ik antwoord altijd, maar alleen als ik daar tijd voor heb en niet op Aardehealingreis ben.

Aanmeldingsformulier

Door onderstaand Aanmeldingsformulier in te vullen en op de knop VERSTUREN te klikken, geef jij je op voor DOORLOPENDE ENERGETISCHE BEGELEIDING vanuit de Moeder Bron voor een periode van 3, 6, of 12 maanden, welke in gaat op de 1e dag van de eerst komende maand van het jaar, ná ontvangst van het geld.

www.sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: