Hathor Maria Abonnement

kan men nemen voor
3 maanden € 55
6 maanden € 88
12 maanden € 144

Tijdens jouw abonnementsperiode ontvang je geregeld
Goddelijke Bezielende Initiaties uit de LeMUria MoederBron,
aan ons geschonken door Moeder Maria, Maria Magdalena, Meester Jezus & Holy Spirits, via mijn Sterrenpoort.

Nieuw is dat men een ‘Healing Verzoek’ aan Moeder Maria mag indienen via het Contactformulier links onderaan deze pagina. Weet hoe langer het ‘Hathor Initiatie Abonnement’ loopt, des te beter er aan je Verzoek voldaan kan worden.

Wie dit abonnement bestelt in mijn Hathor Weshop:

  • Ontvangt voor het gekozen aantal maanden, via KwantumHealing overdracht op Afstand, ‘Hathor Bron Initiaties’ vanuit de MoederBron van al het Leven! Dit gebeurt telkens op de 1e maandag van de maand én op je Verjaardag d.m.v. een speciale LeMUria Tweeling Ziel Codering!
  • Ontvangt een ‘Hathor Initiatie MP3’ ná betaling in de mailbox. Je hebt dan 7 dagen om deze te downloaden én in een aparte MAP op je eigen computer of elders op te slaan, zodat je deze opnieuw kunt gebruiken de volgende maanden.
  • Ontvangt tevens voor het gekozen aantal maanden, Energetische Ondersteuning op Afstand, doordat ik jou 12 maanden in mijn LeMUria Bronveld zal opnemen. Dit kan je beschouwen als een Warm LeMUria-Bron-Bad waarin je meerdere keren per etmaal wordt ondergedompeld.

TIP: Neem in de maand dat je jarig bent een Hathor Initiatie Abonnement , zodat ik je ook voor je verjaardag een extra JAAR CIRKEL INITIATIE mag doen toekomen.

Dit abonnement kan je elk moment bestellen en zal op de 1e maandag van de maand, nádat ik jouw bestelling heb ontvangen, ingaan. Vul tevens onderstaand Contactformulier in en klik op VERSTUREN. 

Bestellen kan daarna door te KLIKKEN op: Hathor Webshop

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

5-6 Volle Maan & 6-6 Poortdag ‘Hathor Maria Bron Healing’ op AFSTAND vanuit het Uluru Rock Domein in LeMUria via de Sterrenpoort van 20-21 uur. 'Healing Tickets'+ MP3' zijn al te koop in de Hathor Webshop. Mijn MP3's zijn ook los te koop in de categorie 'MP3's: LeMUria Healing' Sluiten

%d bloggers liken dit: