Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Kristalshop

K.v.K. Leiden: 50987623
BTW: NL072919620B01

De kristallen worden geleverd door
Medical LeMUria Sound Healing praktijk de Sterrenpoort in Oegstgeest:
Rosa Spierlaan 14, 2343 PT, Oegstgeest,
www.sterrenpoort.com. en www.mariavandergeest.com


Naast kristallen, audio opnames en aanverwante artikelen kan men zich opgeven, door meteen te betalen voor onderstaande LeMUriaanse Healing Diensten. Het gaat hierbij

 • LeMUria Groeps Afstand Kwantumhealingen – per kwartaal
 • Medical LeMUria Afstandshealing privé – waarvan afspraak gemaakt is via de mail: Maria@sterrenpoort.com
 • LeMUriaanse Energetische HuisReiniging: thuis bij particulieren 
 • LeMUriaanse Energetische HuisReiniging op Afstand – waarvan afspraak gemaakt is via de mail: Maria@sterrenpoort.com

Men mag een bestelling ook altijd persoonlijk op komen halen.
Dit kan alleen na het maken van een afspraak via de mail: Maria@sterrenpoort.com

CONTACT: Maria@sterrenpoort.com of via 06 57267011.

Door mijn volle agenda als Medical LeMUria Sound Healer ben ik niet altijd in de gelegenheid u direct telefonisch te woord te staan. Daarom verzoek ik, om bij een belangrijke vraag, een duidelijk ingesproken bericht op mijn mobiel achter te laten, waarna ik zo spoedig mogelijk terug zal bellen.

Als ik op reis ben, zal ik op een later moment pas kunnen reageren. De Webshop artikelen worden verzonden zodra ik weer thuis ben.

Mijn mobiele telefoonnummer is nimmer bestemd voor reclame doeleinden en merchandising en mag hier dus ook nooit voor gebruikt worden.

Alles in mijn Kristal Webshop staat ook te koop in de kristalshop van mijn Kristal Healing praktijk. Heel soms kan een artikel op de dag van bestelling net verkocht zijn aan een cliënt die ik behandeld heb. Ik vraag hiervoor uw begrip. Om heel zeker te zijn dat het kristal nog aanwezig is, kan men uiteraard voorafgaande aan de bestelling en betaling mij eerst een mail sturen: Info@sterrenpoort.com

Getoonde prijzen zijn altijd inclusief BTW

Al mijn kristallen schedels verzend ik (het liefst aangetekend) via PostNL.


Bezorgen & afhalen

Wanneer u kiest voor bezorging
Dan lever ik uw zending uit wanneer het bedrag van uw bestelling incl (aangetekende) verzendkosten op mijn bankrekening staat. Is dit op vrijdag dan zal de bestelling pas maandag verzonden worden. Ik maak doorgaans gebruik van PostNL. U kunt meer over lezen over PostNL op hun
website (www.post.nl)

Wanneer u kiest voor afhalen
Dan kunnen we samen, door een mail te sturen naar Maria@sterrenpoort.com, een afhaal afspraak maken. U kunt hierbij aangeven welke dag u het beste uit zou komen om bij mij in Oegstgeest langs te komen.
Ik stuur U zodra het mij uitkomt, een bevestiging met daarin vermeld een tijdstip of een nieuw voorstel. Als U dit even bevestigd staat de afspraak vast.

Men kan kiezen bij betaling uit 3 opties: C

 • Via mijn Webshop: via Ideal uw bank te kiezen
 • Via mijn Webshop: gebruik te maken van de optie om zelf een rechtstreekse bankoverschrijving te doen
 • Niet via mijn Webshop door mailcontact, waarbij een afwijkend factuurbedrag ontstaat zonder Verzendkosten door het zelf in de Sterrenpoort op te komen halen. Men kan dan gepast betalen of rechtstreeks overschrijven op mijn bankrekening:
  M.J.A. van der Geest-Derksen
  NL65 ABNA 0842 4837 72
  uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer
 • Niet via mijn Webshop door mailcontact, waarbij een afwijkend factuurbedrag ontstaat zonder B.T.W. in rekening te brengen. Men kan dan rechtstreeks het factuurbedrag overschrijven op mijn bankrekening:
  M.J.A. van der Geest-Derksen
  NL27 ABNA 0836 2524 97
  uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer


Herroepingsrecht

De bedenktijd

Als u koopt op afstand hebt u een wettelijke bedenktijd van veertien dagen. Uw bedenktijd begint op de dag nadat u het product hebt gekregen. Koopt u geen product maar een dienst? Dan gaat de bedenktijd in op de dag nadat u de dienst bestelt. Koopt u een product en een dienst samen? Dan begint de bedenktijd ook pas op de dag nadat u het product krijgt.

Digitale producten downloaden

Koopt u een Audio MP3 om te downloaden op uw pc, tablet of telefoon?
Dan dient u te laten weten via een mail: info@sterrenpoort.com, dat u afziet van uw bedenktijd van 14 dagen.

Sluit u een  LeMUriaanse Healing Dienst af? En is dit al binnen veertien dagen? Bijvoorbeeld een Afstandshealing? Dan moet u er uitdrukkelijk mee instemmen dat de dienst binnen de bedenktijd begint. En u moet verklaren dat u afziet van de bedenktijd. Als u dat hebt gedaan, hebt u geen bedenktijd meer.

Is de bedenktijd van veertien dagen verlopen van de LeMUriaanse Dienst, dan kan men  uiterlijk tot 24 uur voor aanvang van de LeMUriaanse dienst deze schriftelijk annuleren en vindt restitutie plaats. Mocht de LeMUriaanse Dienst nog niet overgemaakt zijn op mijn bankrekening, dan ontvangt men achteraf een nota met het volledige bedrag, waarna betaling dient plaats te vinden.

Wat moet ik doen als ik mijn bestelling wil afzeggen of retourneren?

Wilt u een kristal of aanverwant artikel terugsturen? Laat mij dit dan meteen weten. U hebt slechts 14 dagen bedenktijd. Dit kan door een mail te sturen naar: Maria@sterrenpoort.com.  Met daarin opgenomen wat u afzegt of retourneert, uw bankrekening en volledige naam.
Het artikel dient heel goed verpakt en uiteraard onbeschadigd bij mij afgeleverd te worden, waarna ik het bedrag (excl verzendkosten) op uw rekening zal terug storten.


Privacybeleid

LeMUria & de Hathors inspireren jou! houden uw gegevens privé.

LeMUria & de Hathors inspireren jou! gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Ik doe er alles aan om de betrouwbaarheid, veiligheid en integriteit van de door mij verzamelde data te waarborgen.

Ik bescherm uw privacy op de volgende manieren:

 • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden.
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database.
 • Uw transactiegegevens komen niet in het bezit van derden.
 • Ik gebruik uw e-mailadres slechts éénmalig om uw bestelling af te ronden. Ik stuur u alleen circulaires na uw uitdrukkelijke toestemming.

Als u een bestelling plaatst vraag ik het volgende:

 • Uw naam, adres en telefoonnummer. Deze gegevens gebruik ik om de bezorging van uw product correct af te handelen.
 • Uw e-mailadres, zodat ik U op de hoogte kan houden van uw bestelling.
 • Betalingsinformatie. Deze gegevens gebruiken we om uw bestelling af te ronden.

Net als alle webshops houden we bij welke pagina’s worden bezocht en hoe intensief onderdelen van LeMUria & de Hathors Inspireren jou worden gebruikt. Zo kan ik mijn webshop nog beter aanpassen aan de wensen van mijn klanten en daar bent U er mogelijk ook een van! Ik gebruik deze gegevens nooit om een profiel van de bezoekers samen te stellen en bevatten geen persoonsgegevens.

Verwijderen of wijzigen van gegevens
Wanneer u wenst dat ‘LeMUria & de Hathors inspireren jou!’ uw gegevens verwijdert uit haar bestand, dan kunt u hiervoor een email sturen naar Maria@sterrenpoort.com

Met daarop het volgende genoteerd:

Uw naam :

Uw e-mailadres :

Uw telefoon :

Onderwerp :

Bericht :

 

 

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: