Deelname: World Peace Healing Circles

Healing verzoek voor iemand mag je indienen via
Aanmeld Formulier op: www.worldpeacehealingcircles.nl

 

Lieve Lichtwerker,

IK, MARIA VAN DER GEEST, LeMUria Rosamundia Healer, draag graag bij aan de terugkeer van de oorspronkelijke GeNeeskracht en Wereld Vrede op Moeder Aarde. Hiervoor leid ik op zondagavond, op Volle Maan en 8 LeMUria Poortdagen op Afstand, samen met een speciale groep ingewijde Rosamundia Lichtwerkers, een wereldwijde Rosamundia ‘World Peace Healing Circle’ tussen 20-21 uur.

Hiervoor heb ik samen met enkele LeMUria Lichtwerkers de website ‘World Peace Healing Circles’ in het leven geroepen. Daar vind je alle info onder het Healing Verzoek Aanmeld Formulier, wat er zoal van een deelnemer verlangd wordt. 

Deelnemen aan de WPHCircles kan zonder je op te hoeven geven. Je draagt dan vorotaan op de allereerste plaats bij aan de Terugkeer van de oorspronkelijke GeNeeskracht op Moeder Aarde. Je ontvangt dan op Afstand geleid via de Sterrenpoort in Oegstgeest:

  1. Persoonlijke BeZielende Healing met Initaties
  2. Kristal HealingCodes voor Moeder Aarde
  3. Én mag je voor iederw zondagavond WPHCircle een HEALING VERZOEK indienen voor NAAST familielid, vriend(in) of collega, alsook voor je huisdier, boom of zelfs (tuin)plant.


Noteer wel meteen na aanmelding op een papiertje de naam + datum voor wie je een Healingverzoek in hebt gediend.
Leg dit dan alvast bij een gewijde LeMUria Kaars en bidt geregeld het gebed dat je ontving bij je Kaars bestelling in mijn webshop.

Voor de verspreiding van info heb ik mede een Whatsapp LeMUria Groep ‘World Peace Healing Circle’. Hiervoor kan men zich opgeven door naam en mobiele nr te sturen naar Maria van der GeestMaria@sterrenpoort.com)

Zie mijn AGENDA boven aan de website, om te weten waar we allemaal tegelijk om 20 uur naar dienen te luisteren om de juiste snaar te raken, ofwel ieders meridianen!

Hieronder kun je zo nu en dan ook luisteren naar een veelgebruikte Youtube. Brand wierook en LeMUria kaars aan, spray met een van de LeMUria Aura Sprays, zet je voeten stevig op de grond, haal 3x diep in door de neus en uit door de mond adem én start de Youtube. Natuurlijk mag je ook je ogen gesloten houden en luister je alleen naar de muziek. Altijd zal je omringd worden door de Elfenwereld rondom de Uluru Rock in centraal Australë.

 


Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

%d bloggers liken dit: