World Peace Healing Circles

Lieve Lichtwerkers,

Korte MP3: Introductie van de World Peace Healing Circles

HIERBIJ ROEP IK ALLEN OP DIE WEL EENS MEDITEREN, OM DEEL TE GAAN NEMEN AAN MIJN WEKELIJKSE WORLD PEACE HEALING CIRCLES OP ZONDAGAVOND VAN 20-21 UUR! 

HET IS ONZE DROOM & DOELSTELLING ALTIJD GEWEEST:

 • DAT RUST, HARMONIE, VREDE, GERECHTIGHEID ÉN GELIJKHEID  OP MOEDER AARDE TERUGKEREN
 • DAT DE NATUUR WEER OVER HAAR OORSPRONKELIJKE HEILZAME GENEESKRACHT ZAL GAAN BESCHIKKEN
 • DAT IEDERS ZELFHELENDE VERMOGEN WEER TOE ZAL NEMEN I.P.V. AF DOOR DE VERGANKELIJKHEID VAN HET LEVEN!
 • DAT DE MERIDIANEN, GEZONDEN VANAF DE VELE STERRENSTELSELS, WEER HAAR NATUURLIJKE VERLOOP ZULLEN KRIJGEN, WERKEND ALS ÉÉN MERIDIANEN UURWERK DOOR MOEDER AARDE NAAR PLANT, DIER EN MENS.

Wil je graag deelnemen aan mijn ‘World Peace Circles’ op zondagavond om 20 uur vanuit je eigen woning? Geef je dan eerst op voor de ‘World Peace Circle  Nieuwsbrief’. 

Daar de tijd rijp is voor grote en ruimdenkende veranderingen én samenwerking, is mij verzocht om een wereldwijde ‘World Peace Circle’ op te gaan bouwen, omdat ik door de jaren heen als LeMUria Sound Healer weer mag beschik over een arsenaal zeldzame herscheppende krachten, waar Moeder Aarde vanuit het totale Omniversum mee is opgebouwd, welke uitermate krachtig zullen bijdragen aan het binnensluizen van Magische wondertoon frequenties vanuit de Moeder Bron, welke non dualiteit sterk zal doen afnemen ten bate van de Terugkeer van LeMUria op Moeder Aarde en ons nageslacht. Kortom waar mensen weer vredelievend met elkaar samenleven ongeacht geslacht, afkomst, huidskleur, geloof, stam, ras, rang of stand…

In samenwerking met alle Verenigde Spirituele Dimensies vindt er voortaan iedere zondagavond, geleid tussen 20 – 21 uur, een op Afstand gegeven wereldwijde Vredes Healing Meditatie plaats onder de naam WORLD PEACE CIRCLE, waarbij ik ook jouw oproep om hier wekelijks aan deel te gaan nemen!

Door onze bundeling van Harten, zal er vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven, via de Harten van alle deelnemers Goddelijke Moeder Liefde gestraald worden naar slachtoffers en daders van oorlogen, alsook slachtoffers en hulpverleners van rampen en andere traumatiche gebeurtenissen, om allen te helpen bij het verzachten van pijn en leed. alsook diepere liefdevolle intenties te ontvangen t.b.v. de Terugkeer van Vrede op Moeder Aarde.

Dit zal gebeuren door samen met Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin, Meester Jezus, Jozef van Arimathea, de Elohim Aartsengelen, alle Natuurwezens, de Grandmothers, de Hathor Moedergodinnen en alle Heiligen die ooit op Moeder Aarde geleefd hebben, het overkoepelende ‘Rosa Mundia Netwerk van Licht’ wereldwijd onder de regie van de LeMUria Regenboogenergie als ‘World Peace Circle’ te verspreiden.

De Verenigde Vlammen van onze harten zullen als Moederliefde zal zich gestaag verspreiden langs alle LeMUria Bronnen, Rivieren, Krachtplaatsen en Meridianen.

 

Overweeg na aanmelding om bijvoorbeeld ter bescherming en heiliging van je persoonlijke meditatie ruimte vóóraf mijn: ‘World Peace Circle Pakket’ à € 66 te bestellen, welke specifiek is samengesteld uit:

1) Een Holy LeMUria Inheemse Spray van 100 ml.
Ook los te bestellen door op produkt te klikken: à € 55
2) Een LeMUria Kaars.
Ook l
os te bestellen door op produkt te klikken: à € 13
3) Set gewijde Wierook stokjes: LEMURIAN GODDESS OF WORLD PEACE – SET KORTE GEURSTOKJES À 15 MIN.
Ook los te bestellen door op produkt te klikken: à € 6,50
4) MP3 43 Gewijde Wereld Vrede, 1.01.11 uur INCLUSIEF bijbehorend Song en gebeden  PDF boekje.
Ook los te bestellen door op produkt te klikken:€ 1,11
5) MP3 65: 2e Geneeskrachtige WORLD PEACE CIRCLE Boodschap t.b.v. één Vreedzame Wereld. 58,16 min.
Ook los te bestellen door op produkt te klikken: à € 9,99

6) 2 Gebeden om vooraf hardop voor te lezen
7) Tekst van ‘LeMUria Healing Mantra’

De Uluru Rock Grandmothers, de LeMUria Meesters van Licht & Liefde en vele soorten LeMUria Engelenwezens omringen zullen je omringen, om het Regenbooglicht dat wij met elkaar als LichtCirkel ophalen, ontvangen, gronden, weer omhoog halen en zullen uitstralen, allereerst te vermenigvuldigen. Zij zullen het vervolgens brengen naar alle naties, politieke partijen, geloven, rassen en stambomen ongeacht geslacht, kleur, afkomst en geaardheid, maar altijd allereerst naar hen die er het meest behoefte zullen hebben. 

 • Meld je a.u.b. één keer aan voor de Nieuwsbrief
 • Zorg dat je een rustige plek hebt om mee te mediteren, alleen of in een groepje
 • Brand een kaars, spreek een gebed uit vooraf.
 • zorg dat je ruimte vooraf goed gelucht was van te voren!
 • Spray de gewijde LeMUria Spray minstens 1 maal boven je hoofd,
 • En bepaal vooraf waar je deze zondagavond gebruik van wenst te maken om naar te luisteren:
 1. Onderstaande Spotify Afspeellijst van de STERRENPOORT. Hiervoor heb je enkel een betaald account nodig van € 10,95 per maand, om zonder storende reclame deze om 20 uur op meditatieve wijze te kunnen beluisteren.

2. Of gebruik maakt van mijn ‘Wereld Vrede MP3 nr 43  of gelijknamige YouTube’ verderop geplaatst in de bericht

3. Of gebruik maakt van mijn 2e World Peace  MP3 nr 65

Voor de verspreiding van info en de bevordering van onderlinge uitwisselingen maak ik gebruik van:

 1. Whatsapp: ‘World Peace Circle’  (hiervoor kan men zich opgeven door naam en mobiele nr te sturen naar Maria van der Geest ( Maria@sterrenpoort.com)
 2. Een Nieuwsbrief: degene die zich hiervoor hebben opgegeven, krijgen dan als eerste een uitnodiging om bijvoorbeeld in mijn LeMUria Sterrenpoort deel te nemen aan een kleine besloten World Peace Circle.

De Sterrenpoort is een belangrijk onderdeel van een belangrijk SCHEPPEND & HERSTELLEND ‘Rosa Mundia Christus-Christina LeMUria Veld van Eenheidsbewustzijn tussen de Vader, Moeder en kind Venus’, welke door Moeder Maria, Meester Jezus, Maria Magdalena en Jozef van Arimathea aan mij geopenbaard werd aan het einde van de Holy Grail Schotland-Engeland reis in juli ’23.

Rosa Rosa Mundi - roze - wit - Gallica roos
De Oer Roos ‘Rosa Mundi(a)’ zoals die nog altijd bloeit op Moeder Aarde, maar vanouds in het gebied Gallica. Bestellen kan HIER

De oerroos die aan de wieg van onze beschaving heeft gebloeid, was een eenvoudige, wilde bloem met vijf of zeven geurende bloemblaadjes om een plukje meeldraden. Op het noordelijk halfrond waren de wilde rozen overal te vinden waar het klimaat mild was en de grond vruchtbaar. De bloei duurde maar enkele weken, van mei tot begin juni, maar toch hebben deze onaanzienlijke bloemen hun stempel gedrukt op iedere beschaving binnen deze klimaatzone.

Uit verwijzingen in oude geschriften blijkt dat de roos in verband kan worden gebracht met Boeddha, Visjnoe, Confucius en Mohammed. Vooral binnen de islam nam de roos een vooraanstaande plaats in: volgens de overlevering is de roos ontstaan uit een zweetdruppel op het voorhoofd van de profeet Mohammed tijdens zijn tocht naar de hemel. Binnen de westerse cultuur waren de rozen al geliefd bij de Romeinen die ze teelden voor het nut én het plezier. Zij hingen rozen op aan de zoldering en wat ‘onder de roos’(sub rosa) werd verteld, moest ‘binnen deze vier muren’ blijven. In het Middeleeuwse Christendom hadden vooral de witte lelie en de roos symbolische waarde; de rode roos stond voor de inspiratie van de Heilige Geest en het door martelaren vergoten bloed. Bron: https://www.dewilde.nl/nl/informatie/rozen/historie-van-de-roos 

Hier in de Sterrenpoort van Oegstgeest staat de Roos centraal voor het Moederhart van LeMUria ofwel de Boeddin LeMUria  MAtreya.

Moeder Maria, Maria Magdalena en Kwan Yin dragen altijd deze Roos als ze zich aan mij kenbaar maken tijdens mijn passionele zielewerk.


Op bovenstaande foto zie je een door mij (@Maria van der Geest) van klei gevormde Rosa Mundi(a). Zij ligt hier in mijn Sterrenpoort voor een foto van de MoederBron van al het Leven in Zuid-Frankrijk, in de omgiving van Rennes-Le-Chateau, waar Moeder Maria & Maria Magdalena vele wonderlijke healingen gaven (deels ook samen).
Tevens brand ik tijdens sessies een gewijde LeMUria kaars, gewijde rozenolie in een brandertje en gewijde Wierook.

YOUTUBE UIT 2022, DIE JE OOK OP ZONDAG ALS DEELNEMER VAN DE ‘WORLD PEACE CIRCLE’ ZOU KUNNEN
BELUISTEREN / BEKIJKEN:

A CALL FOR PEACE:

Help Moeder Aarde door ‘reclame’ te maken voor deze ‘World Peace Circles’. Verspreid deze info bijvoorbeeld ook onder je eigen volgers en vrienden.  

MOEDER AARDE ZAL JE HAAR DANKBAARHEID TELKENS LATEN ERVAREN VIA AL HAAR KRISTALLEN, ELEMENTEN- & NATUURWEZEN MOEDERBRONKRACHTEN.


Ik groet je vanuit de Moederschoot van LeMUria,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

%d bloggers liken dit: