Helende Volle Maan Mantra’s

Deze pagina is gewijd aan de Mantra’s welke vanuit de MoederBron van het LeMUria Schelpenbewustzijn, zijn ingewijd tijdens de Volle Manen van 2019 tot de Oorspronkelijke Helende LeMUria trillingsfrequentie . Zing hardop mee en jouw Trilling zal ook omhoog gaan en verrijkt worden vanuit de LeMUria Moeder Tempels.

Klik op de Mantra van de juiste Volle Maan maand in onderstaand lijstje. Dit is een link naar het desbetreffende artikel elders op dit Blog, waarin ik de volledige Mantra tekst heb geplaatst en uitgelegd, incl een MP3 opname. Kijk verderop voor een link naar mijn STERRENPOORT afspeellijst in Spotify (gratis inschrijven) om deze Mantra’s achter elkaar af te kunnen luisteren.

Volle Maan Mantra’s

Januari                                      Gayatri Mantra
Februari                                    Medicijn Boeddha Mantra
Maart                                         Gaté Gaté Mantra
April                                            Om Mani Padme Hum
Mei                                              Hari Om – Shiva Om
Juni & juli                                Adi Shakti
Augustus                                 May the Blessing of Light be on You
September                              LeMUria is coming Home
Oktober                                   Mantra Kadoish Kadoish Kadois Adonai ‘Tsjebayoth en Toth’s Gouden Piramide LichtTransmissie 19-9-2019
November                               Healingsong ‘Jerusalem of Gold’ van Paul Wilbur en Leah Chaye 7.45 min
December                                 I am the Light of my Soul

Afbeeldingsresultaat voor SPOTIFY

Klik HIER om rechtstreeks naar mijn STERRENPOORT Volle Maan Mantra’s afspeellijst op SPOTIFY te gaan, waarin ik bovenstaande Mantra’s heb opgenomen. Dit kan ook als je nog geen Spotify abonnement hebt (kan gratis!).

Als je daar dan toch bent: Type dan ook eens op Spotify, in het zoekvenster, ‘STERRENPOORT’. Daar deel ik nog veel meer muziek afspeellijsten. Onder andere ook de lijst met Helende Mantra’s & Muziek, waar ik ook alle songteksten van op dit blog heb staan om mee te kunnen zingen. Voor link naar songteksen artikel klik dan HIER

www.sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: