Opgave Volle Maan Meditatie

Scroll naar onderen voor het AANMELDINGSFORMULIER

Volle Maankalender 2019: 13 okt,12 nov,12 dec

Met dit formulier kan men zich GRATIS aanmelden om mee te doen op Afstand met de LeMUriaanse GroepsHealing Meditaties, geleid vanuit LeMUria via de Sterrenpoort in Oegstgeest.

Op Volle Maan dagen start ik om Klokslag 20 uur in mijn STERRENPOORT Kristal & Healingruimte. Al mijn  Kristallen: Alienschedels & overige Skulls, Draken, Dolfijnen & Dieren, Engelen, Merlina’s, Kwan Yins, Bollen en Piramides e.a. worden hierbij ingeschakeld.
Ook als ik geroepen wordt om tijdens een Aardehealingreis elders op Moeder Aarde haar Kristalbewustzijn te herstellen wat door ‘foute Kristalhealers’ is misvormd en te her-activeren met het Volle Maan Licht vanuit de LeMUria Moeder Tempels.
Alle deelnemers zullen vooraf een speciale Moederdrakin, Engel, Dolfijn of Hathorskull toegewezen krijgen als Beschermer en Begeleidster, waarna wij als één Goddelijke Godinnen Lichtwerkerskring, Moeder Aarde zullen omhullen en Scheppend Licht zullen instralen om haar te helpen genezen van trauma’s en ander opgeslagen leed, o.a. opgelopen door Narcistisch en Gaylighting gedrag!

De LeMUria Energie Download vol met Lichtpulseringen en -Herstelcoderingen, duurt ruim een uur, waarna zij langzaam dimt. Rond 21 uur krijgt ieder persoonlijk nog een extra healing  aangeboden van ongeveer 11 minuten als DANK!

Gebruik geregeld, voor of tijdens de meditatie om je trilling hoog te houden, mijn helende Mantra’s, teksten en gebeden. Sommige heb ik hiervoor ook speciaal opgenomen op een MP 3. Zie bovenaan mijn Blog.

AANMELDINGSFORMULIER VOLLE MAAN MEDITATIES

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: