Recensies

5
Rated 5 out of 5
5 van 5 sterren (op basis van 17 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle recensies

mp3 52 -volle maan

Rated 5 out of 5
9 oktober 2022

Een magisch liefdes veld.
Een onvoorwaardelijk krachtig
liefdes ‘bad’
Zo zacht, zo verwarmend, zo oneindig helend, verrijkend en meer…

Arianne

World Peace Lichtcirkel

Rated 5 out of 5
9 mei 2022

Wat een Moeder energie tijdens de Lichtcirkel voor Vrede op Moeder Aarde op Moeder dag! Zo’n krachtige Liefdes energie! Echt een heel mooi en helend initiatief. Deelname aan deze Lichtcirkel geeft voor mij, Liefdes Vredes-heling voor Moeder Aarde en ook voor mijzelf. Ik kan dit vanuit mijn hart, iedereen aanbevelen.

Kiki

DANKBAAR

Rated 5 out of 5
14 april 2022

Ik ben zo dankbaar voor wat ik mag beleven, want ik voel hoe ik veranderd ben dankzij het luisteren naar jouw mp3’s en sinds de Sterrenpoort Kristallen hier in huis staan. Ook al is het niet altijd makkelijk voel ik me toch erg verbonden. Ik ben zo dankbaar en zou iedereen wel willen laten weten wat een beter leven ze hierdoor kunnen ontwikkelen.

Riet

Blogberichten

Rated 5 out of 5
16 maart 2022

Maria haar blogberichten zijn enorm krachtig, inzichtgevend en verrijkend. Ze bevatten voor mij veel helende energie. Elke keer als ik ze nog een keer lees krijg ik weer nieuwe inzichten.
Ik ben Maria dan ook zeer dankbaar dat ze deze inzichtgevende kennis en LeMUriaanse energie gratis deelt.

Arianne

Zuivering

Rated 5 out of 5
15 maart 2022

Met zijn allen mogen we onszelf weer in zuivering brengen en zo ook al het andere om ons heen mee. Onze moeder aarde Helen. De dierenwereld, insectenwereld, waterwereld. Oude wonden Helen en genezen. Alles weer in balance brengen. Mooi om te mogen doen en te geven. Heel dankbaar ook te mogen doen en te geven. Dank je wel Maria dat je hiermee begonnen bent jaren geleden. De vredesmeditatie voel je ook duidelijk in kracht en werken. Liefs Patricia Scholte

P.H.C SCHOLTE Patricia.

Innerlijke rust

Rated 5 out of 5
7 maart 2022

Al bij het lezen van je brief van de regenboogelfjes een speciaal gevoel en bijna kippenvel .Bij het luisteren warme buik en hart en rust blij mee te werken aan iets positief voor alles en iedereen .

Duchene Lydia

Krachtige healing

Rated 5 out of 5
22 februari 2022

Deelgenomen aan zoom Lichtcirkel op 15 februari. Voelbaar krachtige healing, afstemming op Hoger Zelf Elf LeMUria Zielenlicht. Combinatie van doorgegeven en afgestemde informatie en
praktische oefeningen. Zo fijn om deze zoom of mp3 meerdere keren af te
spelen. Is en blijft krachtig.
Dank.

Anja van der Meijs

Mijn allereerste deelname aan lichtcirkel

Rated 5 out of 5
22 januari 2022

Ik heb voor het eerst meegedaan met de meditatie en ook de bijbehorende MP3 geluisterd. Ik voelde mij erna zo rustig en ontspannen. In tijden heb ik mij niet meer zo gevoeld. En vannacht heb ik intens gedroomd. In mijn droom was daar de Uluru. Groots en intens. Volgens mij ben ik tussendoor wakker geworden en heb ik daarna weer gedroomd over de Uluru. En op een gegeven moment leek ik erin te zakken, in de Uluru. De droom was zo intens, dat ik innerlijk een weten heb dat hier een pad van/voor mij ligt.

anoniem

✨🦋✨Verrijkend, bezielend, helend, hartverwarmend✨🦋✨

Rated 5 out of 5
19 november 2021

Ik ben ontzettend dankbaar dat Maria ruim een jaar geleden op mijn pad is gekomen. Meteen al de eerste keer dat ik in de Sterrenpoort kwam voelde het aan als een warm bad en een stukje thuiskomen. En sindsdien doe ik met veel plezier en toewijding mee met alle lichtcirkels, heb ik meerdere prachtige kristallen (schedels) verwelkomt in mijn huis en maak ik dankbaar gebruik van alle inspirerende berichten op de website, de mp3’s, gebeden, muziek afspeellijsten en de healingen/inwijdingen.
Dit alles heeft al zoveel moois mogen brengen aan heling, bezieling, transformatie, verdieping, lichtkracht, inzichten, wijsheden, zingeving…..De unieke manier waarop Maria met heel haar hart en ziel vol overgave werkt voelt voor mij zuiver, liefdevol, krachtig en magisch en is altijd dienstbaar aan het grotere geheel. Heel bijzonder!
Ik beleef het aangesloten zijn bij de Sterrenpoort als een wonderlijke ontdekkingsreis en het heeft mij tot nu toe al veel zielenvreugde gegeven!😍

Madelon

Mijn zielenlicht

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Mijn innerlijke stem leidde mij naar de website van Maria. Meerdere healingen, MP3’s, kristallen en recent inwijdingen volgden. Mijn Lemuriaanse ziel is daardoor helderder gaan schijnen en mijn gaven zijn meer tot ontwikkeling gekomen.
Heel blij ben ik om een steentje bij te dragen aan de wederopstanding van Lemuria.

Marrie Koeman

Verrijking

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Heb me nu bijna twee jaar verbonden aan ‘de Sterrenpoort’, deze periode heeft écht heel veel voor me betekent! Er heeft een enorme herwaardering, herijking plaatsgevonden van mijzelf en mijn leven heeft zich nog meer verdiept en is rijker, bezielder en vreugdevoller geworden.
Na meerdere healingen en inwijdingen van Maria te hebben ontvangen, kan ik imiddels zeggen dat ik echt vaak een heus jubelhart heb!
Ben intens dankbaar dat Maria in mijn leven is gekomen. Met heel mijn hart draag ook ik mijn steentje bij! Wat heb ik naar deze tijd verlangd en uitgekeken en wat ben ik blij deelgenoot te zijn van de lichtcirkel!
Liefdevolle groet,
Ilse

Ilse van der Putten

Het raakt me

Rated 5 out of 5
16 november 2021

De verhalen en meditaties van Maria verdiepen niet alleen je inzichten en zijn zeer verhelderend, maar weten je direct in het hart te raken en zijn zeer waardevol. Daarnaast zijn haar kristallen echt práchtig !!

Corry Daamen-Romeijn

Resoneert, diepgaande activaties, veel kennis en mooie gedeelde doorgekregen informatie

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Voel me erg verbonden met LeMUria en met ULURU rock, heb diverse inwijdingen bij Maria gedaan en heb deze als diep doorwerkend ervaren. Neemt de tijd om wat er mag en kan gebeuren te laten plaatsvinden. Is een warm en betrokken mens. Haar berichten lees ik met veel plezier en ook haar oudere berichten zijn de moeite waard.
Zeer zeker aan te bevelen om te lezen, maar ook om mee te doen met de Lichtcirkels.

Anja van der Meijs

Thuiskomen

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Mijn hart ging uit naar Egypte Lemuria en Andromeda ook Avalon bij Maria lijken nu alle puzzelstukjes samen te vallen voel me nu meer gesteund door de kristallen en mp3 geven echt een goed fundament om meer licht op te nemen en het te belichamen een heel andere aanpak waar het mens-zijn belangrijk is want als multidimensionele mens willen we onszelf beter leren kennen om nieuwere onschadelijke methoden te gebruiken om weer te herinneren dat onze ziel geen slaaf is van deze beschaving maar leren om onze grenzen te verleggen zonder schade aan anderen te berokkenen en terug de passie van het ware leven te ontdekken een hele boeiende reis .
Ik kijk echt uit naar het tijdperk van vrede Liefde klanken geuren en kleuren helen op zielsniveau alleen door zelf de moed te hebben om ervaring op te doen kun je iets leren en iedere mens is zo een lichtpuntje samen geeft dit een licht om moeder aarde te ondersteunen tijdens deze overgangsfase .
Ik ben blij dat ik deze weg gekozen heb .Dit maakt het Leven boeiend en geeft me het gevoel dat ik echt leef ipv geleefd te worden

Lydia Duchene

Diepe heling

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Teksten en sessies van Maria zorgen voor diepe heling. Haar kristallen ondersteunen dit op een geweldige manier.

John Daamen

Zo’n krachtige energie!

Rated 5 out of 5
16 november 2021

De materialen en teksten van Maria zijn enorm krachtig. De woorden niet via de ratio benaderen, maar met een open geest gewoon hun transformerende en trilingsverhogende werking laten doen!

Sandra Minnee

Kristallen webshop

Rated 5 out of 5
16 november 2021

Maria haar kristallen, skulls, drakinnen etc, bezitten een enorme kracht, wijsheid en heling afgestemd op jouw oorspronkelijke ziel. Ben nog nooit ergens zulke loepzuivere krachtige helende kristallen tegengekomen, die zoveel specifieke heling en transformatie brengen. Ik voel mij sinds ik enkele van haar skulls, drakinnen, kristallen, organites van haar webshop in huis heb enorm liefdevol beschermd en gedragen en krachtiger op de aarde staan. Ook geven ze mij veel wijsheid en inzicht en helpen ze niet alleen mijzelf maar ook de aarde.

Arianne

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: