Sound Healing Tarieven

 

Geneeskrachtige Bezielings Sound Healingen op LeMUriaanse wijze gegeven in de Sterrenpoort in Oegstgeest OF via ZOOM, waarbij je keer op keer wordt ondergedompeld in het krachtige Eenheidsveld van de Moedergodin LeMUria. Dit is een Christus Christina – Kristallijnenveld van Yerushalaïm, waar Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin  en Meester Jezus en vele andere lichtspirits, nog altijd de vaandeldragers van zijn.

PRIVÉ SESSIES:

90 MIN Coaching i.c.m. kort LeMUriaans Sound Healings Consult
In mijn Praktijk of via ZOOM – 144.00

60 MINLeMUria Sound Healing en/of Kennismakings Consult
In mijn Praktijk of via ZOOM – 111.00

120 MINTweelingziel Consult: waarbij ik Tweelingzielen samen een Soulfeggio Sound Healing geef
Alleen in mijn Praktijk of via ZOOM – € 222

In 7 dagen tijd je Allerhoogste Gouden SterZiel ontmoeten via SOULfeggio Sound Healing – incl 7 MP3’s
Je reist met je lichtlichamen, 7 dagen aan een stuk, mee in mijn LeMUria MER-KA-BA SterrenLichtschip door het Omniversum – door vele Sterrenpoorten – naar jouw ZielSter Oorsprong, waar vandaan je ooit vertrok naar Moeder Aarde om eindelijk na ruim 2000 jaar jouw TweelingzielSTER in je ‘armen’ te sluiten, want ze wacht nog steeds met smart op je! Mijn kracht bestaat uit het opsporen van jouw TweelingzielSTER, in welk deel van het Omniversum die zich ook zal bevinden, omdat ik de vele sterrenstelsels waar onze LeMUria Familie vandaan kwam, inmiddels heb teruggevonden, Ik ben door vele barre barrières in de Kosmos gereisd, heb talloze Sterrenpoorten mogen openen, ook in de binnenaaardse dimensies. Ik heb gevlogen op Eenhoorns, Draken & Drakinnen, gezeommen met Dolfijnen & Walvissen omringd door Elohim, Elfen, Engelen, Aartsengelen. Onder de hoede van Meester Jezus en dankzij Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en een hele lichtcirkel van Hathorgodinnen hebben we vele nog onontdekte Sterrenstelsels teruggevonden.

Door een eenmalige investering te doen van € 1111 kan ik je op geniale en magische wijze helpen om je werkelijk weer je eigen BeZielde krachten terug geven die jou ten onrechte waren afgenomen én waar je al menig leven naar op zoek bent. Is dit bedrag voor jou uitzichtloos hoog? Weet dan dat ik er al meer dan een half miljoen euro’s voor over heb moeten hebben, omdat al mijn LeMUria Healing Producten, die ik in opdracht van de Spirituele Wereld heb mogen inkopen t.b.v. mijn Healingwerk & Webshop dé enige echte ware Sterrenodes bevatten die voor alle LeMUrianen de Sterrenpoorten hebben doen opengaan én waar jij nu in 7 uur tijd door naar 7 MP3’s te luisteren de Magische geheime tonen en frequenties binnen gesluisd zal krijgen.

Nog twijfels? Boek dan een LeMUria Sound Healing en/of Kennismakings Consult: In mijn Praktijk of via ZOOM – 111.00

DEELNEMEN OP AFSTAND AAN LEMURIA LICHTCIRKELS:

60 MIN LeMUria Sound Healing LichtCirkel op Afstand om 20 uur op Poortdagen of Volle Maan dagen en Bezielende Soulfeggio Sound Healing op afstand ontvangen van mij – jouw BeZielende Ticket kost € 13 per keer in categorie 6c). Je kiest een van mijn Bezielende LeMUria Healing MP3’s uit om te beluisteren in mijn webshop categorie 8a OF je luister (alleen als je naar eer en geweten over heel weinig geld beschik) naar een van mijn Meridianen STERRENPOORT Afspeellijsten op Spotify.

60 MIN – Geneeskrachtig SOULFEGGIO SOUND HEALING VIA ZOOM om 20 uur – Deelname kost € 19 te bestellen in categorie 6b
Ik raad je aan om voorafgaande aan je eerste deelname, jouw SOULFEGGIO KLANK PIRAMIDE te bestellen van je STERRENBEELD en/of ASCENDANT in categorie 53a

 

Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder STERRENZAAD ZEE ‘STELLA MARIS’ van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: