AGENDA Holy LeMUria LichtCirkels 2021

Deelname per keer m.i.v.  €13

Voor het bestellen van LichtCirkel Tickets – klik HIER

LeMUria wordt door ons allen heen herboren op Moeder Aarde en daarvoor is ook jouw hulp als Lichtwerker Van Harte Welkom ! 

Hoe weet je of je hier aan mee kan doen? Door dit Blog te willen Volgen als gratis Abonnee, want als mijn berichten resoneren in jouw hart dan ben je naar deze website toe gezogen als een Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin, Groene Tara, Isis, Zwarte Madonna, Kali en ga zo maar door, omdat ook jij van oudsher afkomstig bent van de oude Healing Tempels van LeMUria en/of het oude Egyptische Atlantis.

Dan roep ik je op, zo vaak als je zelf wenst, om samen met mij je voor Moeder Aarde als Licht Kanaal in te zetten door je aan te  melden voor mijn ‘LeMUria Healing LichtCirkels’ gegeven op Afstand tussen 20-21 uur op Volle Manen en extra aangekondigde dagen, voor de instroming van de Zilveren Goddelijke Moeder Geest energie, vanonder uit de LeMUria MoederBron van de Uluru Rock downunder.

Er staan in 2021
Volle Maan Licht Cirkels gepland t/m 21 september 2021, 22 juli Maria Magdalena dag Viering, 8-8 Leeuwen Poortdag,
welke ik op LeMUriaanse wijze op Afstand zal leiden vanuit de Sterrenpoort – Oegstgeest, terwijl jij luistert naar de MP3

Je zal tegelijk door mee te doen op afstand, jezelf hiermee op hemelse wijze verrijken. Jouw Bezieling zal zich keer op keer dieper verbinden met je Hogere LeMUria Ziel Zelf, waardoor een krachtiger en rijker gevoel jou ten deel zal vallen en je successievelijk meer en meer zal gaan leven als een LeMUria Drie Eenheid op Moeder Aarde! Met name jouw Natuur zielendelen zullen haar her intrede doen, denk hierbij aan jouw Elf, Dolfijn, Draak, Eenhoorn, ZeeMeerMin, Walvis en ga zo maar door want er bestaan heel veel soorten die wij nauwelijks meer ons zullen herinneren.

HOE DOE JE MEE:

  1. Koop voor iedere Healing Licht Cirkel een apart LichtCirkel Healing Ticket in mijn webshop à € 13 én luister naar de Geluidsopname MP3 van de geleide Healing Meditatie die ik per keer aanbeveel. Allen vind je voortaan terug op deze pagina, maar werden eerder geplaatst in een bericht. Vergeet niet om meteen de (Volle Maan) datum in je agenda te noteren!
  2. Door je aan te melden als gratis Abonnee via het invullen van je e-mailadres in de linkerkolom van deze website. Lukt het makkelijkst op een pc of tablet! Hierdoor ontvang je voortaan al mijn blogberichten met daarin het laatste nieuws.

LET OP: NÁ BETALING WETEN MIJN SPIRITS ALTIJD DAT JE OP AFSTAND DEELNEMER ZAL ZIJN VAN HUN LICHTCIRKEL, DUS JE HOEFT NIET TE WACHTEN OP MIJN BEVESTIGING!

Het zijn dus géén webinars!

Iedere MP3 draagt bij aan Healing & Aardehealing, maar is ook een stukje Informatie én Activeert jouw Harte Coderingen en Herinneren in dit leven stapsgewijs. Je kan mijn MP3’s natuurlijk zo vaak beluisteren als je wenst….ook als het niet Volle Maan is. Weet dat je iedere keer meteen omringd zal worden door de Goddelijke Moeder LeMUria, jouw Spirit Team, mijn LeMUria Hathor Spirit Team die alle dimensies vertegenwoordigen. Je kan hierbij denken aan Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin, Tara, Isis, Aphrodite, Venus maar ook als het nodig is Meester Jezus, Jozef, Saint Germain, de Holy LeMUria Uluru Rock en ga zo maar door in afstemming op alle wervelende LeMUria engelen en Natuurspirits.

Sinds april 2021 plaats ik hier mijn begeleidende LeMUria Healing Meditatie MP3’s  t.b.v. de LichtCirkels:

Gecodeerde MP3 nr 1: Geleide LeMUriaanse Healing Meditatie voor Moeder Aarde t.b.v. alle LeMUria Hoogtijdagen & LichtCirkels Deelnemers van
21 juli t/m 21 sept 2021. Duur 1.03.36 uur

Gewijde MP3 Nr 2: Geleide LeMUriaanse Healing Meditatie voor Moeder Aarde via LichtCirkels van 21 juli t/m 21-9-21. Duur 1.01.29 uur

Luister zo vaak als je wenst op alle LeMUria Hoogtijdagen vanaf 21 juli t/m 21 sept ’21 én overweeg mijn LeMUria Healingwerk en jezelf te steunen door Tickets vooraf te kopen voor 22 juli, 24 juli, 8 aug, 22 aug, 21 sept

April & mei 2021: LichtCirkel MP3: Van Pasen naar Pinksteren – Indaling Antimonium t.b.v. Heling & Nieuw Leven. Duur 1.08 uur


Zonnewende 21 juni & Volle Maan 24 juni 2021 MP4. Duur 59 min

 

Wat wordt er zoal van de LichtCirkel deelnemers verwacht op de LichtCirkel avond zelf:

  • Ongeveer 10 minuten voor 20 uur mag je rustig gaan zitten bij een aangestoken, liefst witte (gewijde LeMUria) kaars.
  • Bereid je voor zoals je zelf gewend bent je te verbinden met de Spirituele wereld.
  • Visualiseer jezelf van te voren goed in het GOUDEN ZONZILVEREN MAANKOPEREN VENUS LIEFDES LICHT
  • Vervolgens: stem jij je af op Maria van der Geest of de Sterrenpoort door simpelweg om verbinding te vragen.
  • Dit kan ondersteund worden d.m.v. het lezen van gebeden
  • Dit kan ondersteund worden d.m.v. het zingen van gewijde Mantra’s
  • Vervolgens: start je om 20 uur met het luisteren naar de aangekondigde helende LeMUria Healing MP3. Vaak is het beluisteren met oortjes in aan te bevelen.

Alle deelnemers ontvangen van de Goddelijke Moeder & de Hathorgodinnen, zowel voor Moeder Aarde als voor zichzelf vanuit de MoederBron van de Uuru Rock ‘HerScheppende Activaties’.

Men zal tijdens de LeMUria LichtCirkels samen met de Hathors in holografische voertuigen “meegenomen” worden op reis langs bijvoorbeeld Moeder Aarde chakra’s, vortex-gebieden of andere krachtplaatsen om samen als Allereerste LeMUria LichtCirkel voorop te gaan in het Helen, Heropenen, Heractiveren of  Aankoppelen van oude MAtrixen en Sterrenpoorten.

Dit geschiedt van Volle Maan op Volle Maan op Multidimensionaal i.s.m. de Afgezanten van 12 Sterrenstelsels afgestemd op de Uluru Rock. Per 21-12-2020 is de Goddelijke Blauwdruk van de Goddelijke Moeder weer terug op Aarde. Ook jouw Schelpenwezen – Draak – Eenhoorn – Elf – ZeeMeerMin – Dolfijn – Walvis – OerSchildpad en / of  Natuurwezen Zielendeel kan vertegenwoordigd zijn. Draal niet om je dus op te geven en deel te nemen, want ze staan te popelen om terug te keren bij jou als levende Schepper op Moeder Aarde.

Door tijdens deze Holy LeMUria LichtCirkels mijn LeMUria Healing MP3’s te beluisteren, zal je dieper in verbinding komen met jouw eigen Goddelijke Innerlijke Moeder MU, via Maria van der Geest, geleid tijdens deze ‘LeMUria LICHTCIRKELS’ vanuit de LeMUria Moeder Bron van al het leven, vanonder uit de Etherische Moeder Tempels van het Uluru Rock Domein  in Australië & Nieuw-Zeeland.

Ik word  dagelijks door een Spirit Team van Goddelijke Afgezanten bijgestaan en ben een incarnatie van de Goddelijke Moeder die zich op talloze manieren uitdrukt. De ene dag als Kwan Yin, de volgende dag als Moeder Maria of Maria Magdalena, Zwarte Madonna, Groene Tara, Isis, Kali en ga zo maar door.

Zo kan ik je ook met mijn Heilige LeMUria Moeder Geest opgeroepen als dat nodig is! Wekelijks ontvang ik mailtjes waarin men omschrijft hoe ze plotseling uit het niets ‘toevallig’ op een van mijn websites terecht zijn gekomen, of dat er een kristallen schedel aan hen verscheen waarna men in mijn LeMUria Healing Webshop terecht kwam, of dat ik in een droom verscheen etc.

Mijn LeMUria Volle Maan LichtCirkels vinden in 2021 plaats
van 20-21 uur op:

24 juli
22 augustus
21 september
+
Extra LichtCirkels zijn:
22 juli Maria Magdalena Dag Viering
8 – 8 Leeuwen Poortdag

De Volle Manen in okt t/m dec 2021 zullen mogelijk t.z.t. een invulling krijgen, waarover later meer.

13 LEMURIA HEALING LICHTCIRKELS VOOR DE HEROPENING VAN 13 LEMURIA ELFEN DRAKENPOORTEN TIJDENS  13 VOLLE MANEN
 

VOLLE MANEN
DATA
 

 Elfen Poort Activaties
op 13 Volle Manen

  

STERRENSTELSEL AFGEZANTEN

i.s.m. Ancient regenboog Moeder Skull

Weegschaal

1-10-2020

 

Nr 1 Tussen Australië –  Nieuw Zeeland
‘Great Barrier Koraal Rif’

Alpha Centauri

 

Schorpioen
31 okt 2020Blauwe Maan
Samhain Keltisch Nieuwjaar
Nr 2 Japan
Mount Fuji

Cassiopeia

 

Boogschutter

30-11-2020

Nr 3 China
Himalaya
Kolunshan gebied

Andromeda

Antares / Scorpio

 

Steenbok

30-12-2020

Nr 4 Australië
Uluru Rock

Orion

 

Waterman

28-1-2021

Nr 5 V.S.
Arizona, Sedona

Sirius

 

 

Vissen

27-2-2021

Nr 6 Mexico
“Sierra Madras, San Patricia

Zeta Reticuli

Virgo/Spica

 

Ram

28-3-2021

Nr 7 V.S. Hawaii,
Maui, Haleakala Krater

Dragon

 

Stier

27-4-2021

Nr 8 V.S. California
Mount Shasta

Taurus

Aldabaran

Tweelingen

26-5-2021

Nr 9 Nieuw Zeeland
Mount Cook

  Arcturus

 

Kreeft

24-6-2021

Nr 10 Peru
Chiclayo, heilige lagune bij Huncabamba

Ursa Major =

Grote Beer

 

Leeuw

24-7-2021

Nr 11 Denemarken
Fyrkat

Pleiaden

 

Maagd

22-8-2021

Nr 12 Tanzania
Kilimanjaro

   Lyra/Cygnus/
Zwaan

 

Maagd/ Weegschaal

21-9-2021

 

 

 

Nr 13 Frankrijk
Rennes-le-Chateau+Beijing
China
Plaats waar alle 12 Poorten hun energie naar toe transporteren van alle Volle Manen sinds 1 okt 2020

OMNIVERSUM
Alcyone
Centrale Zon

 De Grote LeMUria Drakin-Draak Lemniscaat
die over heel Moeder Aarde stroomt. Lees hierover meer in mijn berichten op deze website, maar zeker die gaan over het
‘Schelpen Bewustzijn 1 t/m 4’ – in de rechterkolom.

Heb je een vraag? Mail dan even naar Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

 

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: