Uluru Rock 7-daagse van 20-26 december

LeMUria wordt door ons allen heen opnieuw opgebouwd op Moeder Aarde en daarvoor is ook jouw hulp als Lichtwerker Van HART tot HART NODIG ! 

Het hele jaar leid ik LichtCirkels op AFSTAND  tijdens Volle Maan, Poortdagen en de Uluru Rock Kerstweek van 20 t/m 26 december.
Moeder Aarde en alle
deelnemers in mijn LeMUria
LichtCirkels ontvangen hiervoor op Afstand, vanuit DE GOUDEN LEMURIA LICHTSTAD YERUSHALAÏM – DOWNUNDER DE ULURU ROCK, keer op keer vanuit de Elfjes & Natuurwezen Healing bronnen een persoonlijke Healing met Initiaties en Activaties t.b.v. lichamelijk, geestelijk, mentaal herstel en niet op de laatste plaats t.b.v. jouw Spirituele Ontwikkeling tot LeMUria Drie-Eenheid. Dit vindt plaats via trillingsgetal verhogende LeMUria LichtCirkels welke resulteren in een gestage Bewustzijnsgroei én een adequate uitbouw van alle Matrixen tussen Hemel & Aarde via jouw Meridianenstelsel en de Hoofd Meridianen die door de Kosmos Meanderen en door Moeder Aarde. Lees voor meer info mijn maandelijkse berichten en wordt gratis Abonnee door je in te schrijven aan de linkerkant van deze website.

7 DAAGS ‘ULURU ROCK EVENT’
jaarlijks van 2
0 t/m 26 dec

Dit is een 7 dagen durende LEMURIA LICHTCIRKEL

DEELNEMEN DOE JE GELEID OP AFSTAND DOOR 7 DAGEN ACHTEREEN, VIA EEN TOEGEZONDEN PAKKET VAN 7 SOULFEGGIO SOUNDHEALING MP3’S, DEZE IN DE JUISTE VOLGORDE TE GAAN BELUISTEREN OP:

  • 20 T/M 24 DEC OM 20 UUR
  • 25 DEC OP HET MOMENT DAT HET JOU UITKOMT
  • 26 DEC LIEFST OM 11 UUR
    Voor bestellen en meer info klik HIER.

30/31 DEC – DEELNAME LEMURIA LICHTCIRKEL
AFRONDING VAN EEN COMPLEET HEILIG LEMURIA JAAR
MEN ONTVANGT VAN TE VOREN EEN LEMURIA HEALING MP3 SPECIFIEK OP DE DEELNEMER AFGESTEMDE BRON ACTIVATIE T.B.V. 2023. Voor bestellen en meer info klik HIER

OPROEP VAN MOEDER AARDE:

Doe in 2022 (gratis) iedere zondagavond mee aan mijn ‘WERELD VREDE MEDITATIE & LEMURIA HEALING’ geleid vanuit de STERRENPOORT – 20-21 uur.

Hiervoor klik je op onderstaande paginalink:
Wereld Vrede Meditatie & LeMUria Healing  en vervolgens op de
geïnitieerde YouTube Video of beluister je de MP3. Jij bepaald zelf wat je het prettigst vindt: Luisteren met gesloten of gesloten ogen, wel of niet hardop meezingen, meelezen en/of meebewegen! Actief meedoen vergroot namelijk de heilzame stroming in & vanuit jouw chakra’s door en rond Moeder Aarde en in onze Wereldwijde LichtCirkel op zondag tussen 20-21 uur.

 

Onze Meridianen zijn de Kosmische Mediators tussen Hemel & Aarde. Neem je dus deel aan mijn LeMUriaanse Jaar LichtCirkels? Dan ontvangen allereerst jouw Meridianen een Booster van Licht zowel van onder uit de LeMUria Bron in Moeder Aarde via je Aardesterchakra, alsook via je Zielsterchakra. Jouw Natuurwezen delen, o.l.v. jouw Hoger Zelf Elf en je Drakin, Dolfijn, Eenhoorn etc. Zielendelen helpen jou en mij om langzaam weer de oorspronkelijke posities met hun coördinaten te gaan herinneren van alle  Drakinnen leylijnen die dienden als Meridianen en Songlines van Noord- naar Zuidpool kriskras door en langs de rivieren en binnenaardse kristalwegen en bronnen. 

Belangrijk is dat jij dus ook meedoet voor mijn LeMUria LichtCirkels als je vermoedt DAT JE BESCHIKT OVER GEHEIME STERRENCODES, dat je een leylijntrekker bent geweest bij de aanleg van Moeder Warde of ten tijde van LeMUria een Zonnepanelen Netwerkbouwer.

Doe dan ook als het je uitkomt zelf langs rivieren, strand of waar jij naar toe getrokken wordt, een LEMURIA CEREMONIE MET GEACTIVEERDE LEMURIA KRISTALLEN of thuis met BRANDENDE GEWIJDE KAARSEN, ZING, MEDITEER EN DEEL JOUW LICHT MET DE LICHTCIRKEL MET EEN GEOPEND HART VOL LIEFDE EN ZET JOUW VREDES EN LIEFDESLICHT REGENBOOG INTENTIES ER AAN MEE OM HET ALLERHOOGSTE TE DIENEN VAN DE WIL VAN GOD & GODINA.

Doe jij dus mee met mijn LichtCirkel op afstand, dan zal ook jouw Meridianenstelsel een Holy Booster ontvangen tijdens het luisteren naar mijn Merdiaan SoundHealing Afspeellijsten op Spotify of via de webpagina: SoundHealing + Affirmaties
LET OP: KIES DE JUISTE VOLLE MAAN MERIDIAAN UIT OP:

 

We doorbloeden haar met nieuw Diamantine Lichtdeeltjes via netwerken die van oudsher waren gevormd om het leven te Scheppen. Jij draagt door mee te doen aan mijn LeMUria LichtCirkels bij aan het herstel van Moeder Aarde én jezelf natuurlijk!

Hieronder zie je schematisch hoe de Hoofd LeMUria Draak-Drakinnen Stroom loopt over Moeder Aarde, langs de 4 Hoofd Elementen Vortexen. Zij vormt uitgelijnd op de Kosmos en de Hoofd Kristallen in de Binnenaarde, de oorspronkelijke voedende LeMUria Hoofdsapstroom langs alle krachtplaatsen vanuit onze LeMUria Wortel Rassen Stamboom vanuit de Uluru Rock (grijze rondje)

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron die Genezing geeft,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: