LEMURIA LICHTCIRKELS 2022

Bouw in 2022 mee aan jouw LEMURIA LEVENSBOOM tijdens de LichtCirkels van 2022  en bestel hiervoor eventueel de benodigde gewijde stenen/mini skulls in mijn Gewijde LeMUria Healing Webshop in categorie 11 of mini skulls in categorie 23.

Klik op LEMURIA STAMBOOM JAAR KALENDER 2022.docx voor het downloaden en uitprinten en zie welke Kristallen je nodig hebt én onder de hoede van welke Keltische LeMUria Bomen jij in 2022 geleid zal worden.

Houdt verder nauwkeurig in de gaten wat ik telkens vanaf 1-1-2022 aan berichten zal gaan publiceren, want de energie verhoogt snel en dit houdt in dat er telkens weer nieuws zal zijn en er mogelijk hier en daar aanpassingen nodig zijn.

AGENDA LICHTCIRKELS 2022

In 2022 zijn er weer veel belangrijke veranderingen op komst, geleid vanuit het ULURU ROCK DOMEIN samen met de Reuzen, Elfen & Dwerg Bewustzijn uit de Tijd van de Aanleg van Moeder Aarde en LeMUria. Wil jij jouw steentje bijdragen zoals we dat al vóór deze incarnatie met elkaar hadden afgesproken, en meehelpen aan de Genezing van ons aller Moeder Aarde? Dan adviseer ik je om zo vaak als je kunt tijd vrij te maken, om geleid vanuit de LeMUria Uluru Rock & Sterrenpoort (hét Coördinatie Centrum van LeMUria op Moeder Aarde), op telkens op Afstand geleid, mee te doen aan mijn LeMUria LichtCirkels in 2022 tijdens Volle Manen en andere LeMUria Feestdagen volgens de LeMUria Stamboom Kalender (helemaal onderaan of in dit Artikel!).

Je gaat dan rustig zitten en je stemt je af op Maria van der Geest / Sterrenpoort Oegstgeest, zing vooraf een LeMUria Mantra of een LeMUria gebed en start met luisteren om 20 uur naar de MP3 die ik aankondig in mijn Berichten op deze website.

Je hoeft om deel te nemen op afstand aan de geleide LeMUria Healing LichtCirkel , je niet op te geven. Door eenvoudig de aangekondigde LeMUria Healing MP3 te bestellen weet ik wie mee zal doen aan de door mij geleide LichtCirkel. Je beluistert de aangekondigde MP3 altijd tussen 20-21 uur op VOLLE MAAN én zo vaak daarna als je zelf wenst én ontvangt op Wonderlijke Wijze Healing vanuit de LeMUria MoederBron!

NOTEER ALVAST IN JE AGENDA &
KIJK WANNEER JE MEE KAN DOEN VAN
20-21 uur

Poortdagen: 1-1, 2-2, 3-3, 4-4, 5-5 t/m 12-12

De 12 Volle Manen van 2022:
Dinsdag 18-1
Woensdag 16-2
Vrijdag 18-3
Zaterdag 16-4
Maandag 16-5
Dinsdag 14-6
Woensdag 13-7
Vrijdag 12-8
Zaterdag 10-9
Zondag 9-10
Dinsdag 8-11
Donderdag 8-12

Equinoxen 21 maart, 21 juni, 22 sept, 21 dec YULE FEEST 2022

Overige LeMUria Feestdagen in 2022:
2 febr IMBOLC + Maria Lichtmis
17 april 1e PAASDAG
1 mei BELTANE
26 mei HEMELVAARTSDAG
5 juni 1e PINKSTERDAG
25 juli DAG TUSSEN DE TIJD
1 aug LAMMAS – LUGHASA
31 okt SAMHAIN – HALLOWEEN
1 nov KELTISCH NIEUWJAAR
11 nov LEMURIA NIEUWJAAR
31 de OUDJAAR

 

LeMUria wordt door ons allen heen opnieuw Geschapen op Moeder Aarde en daarvoor is ook jouw hulp als Lichtwerker Van HART tot HART NODIG ! 

Hoe weet je of je hier aan mee kan doen op Afstand? Doordat je resoneert met de berichtgeving op dit Blog en jij je dus opgeeft als gratis Abonnee aan de linkerkant van deze website, want als mijn berichten resoneren in jouw hart dan ben je naar deze website toe gezogen, omdat ook jij van oudsher afkomstig bent van de oude LeMUria Healing Tempels en de oud Egyptische Maya Beschaving.

MEDITEREN SAMEN MET MIJ OP AFSTAND IN 2022

Op dagen als de Volle Maan, Poortdagen en ander Hoogtijdagen, stroomt er extra veel vernieuwende en Trillingsverhogende energieën vanuit de Kosmos omlaag, als vanuit het Hart van Moeder Aarde omhoog. Om dit in goede banen te leiden zijn er extra veel Lichtwerkers nodig in deze rumoerige tijd dit Licht te gaan verspreiden door de wateren, meridianen die dienen als Holy-stische leylijnen. Hiervoor heb ik de LeMUria LichtCirkel opgebouwd en in het Leven geroepen, om op vruchtbare krachtige wijze te helpen het Genezende en alles doordringende Holy Kristallijnen Regenboog Liefdeslicht terug te schenken aan alle levende Wezens.  Daarom zullen deze Helende LichtCirkels ook de Deelnemers goed doen én terug brengen in de rustgevende MoederTrilling van het Goddelijke LeMUria Paradijs op Aarde.

We doorbloeden haar met nieuw Diamantine Lichtdeeltjes via netwerken die van oudsher waren gevormd om het leven te Scheppen. Jij draagt door mee te doen aan mijn LichtCirkels bij aan de Genezing van Moeder Aarde én jezelf!

Beschik jij niet over voldoende geld om van Volle Maan tot Volle Maan de allernieuwste ‘HerstelCode MP3”  te bestellen? Luister dan naar onderstaande Healing MP3 opgenomen in 2021

  

1) Luister naar de betreffende Healing Muziek op mijn pagina bovenaan deze website: Healing Afspeellijsten
Beluister de hele nrs via jouw eigen (gratis) Spotify account. Maak dit dus van te voren aan en type in zoekvenster STERRENPOORT: Healing Milt Meridiaan.

2) Gewijde MP3: Door Moeder Maria Magdalena geleide Volle Maan 21-9-21 Sterrenpoort LeMUria LichtCirkel.
Duur 51.10 min


 Wat wordt er zoal van een LeMUria LichtCirkel Deelnemer op Afstand verwacht op Volle Maan of een Poortdag?

  • Je gaat rustig zitten bij een aangestoken, liefst witte (gewijde LeMUria) kaars, met beide voeten stevig op de grond
  • Bereid je voor zoals je zelf gewend bent je te verbinden met de Spirituele wereld.
  • Visualiseer jezelf goed in het GOUDEN ZONZILVEREN MAANKOPEREN VENUS LIEFDES LICHT
  • Stem je even af op Maria van der Geest of de Sterrenpoort door simpelweg aan mijn naam te denken of het woord LeMUria hardop uit te spreken
  • De voorbereiding kan ondersteund worden d.m.v. het lezen van gebeden
  • De voorbereiding kan ondersteund worden d.m.v. het zingen van gewijde Mantra’s
  • Vervolgens: start je met Mediteren met op de achtergrond een rustig muziekje OF je beluistert een van de hierboven vermeldde Helende LeMUria Healing MP3’s. 

Hieronder zie je schematisch hoe de Hoofd LeMUria Draak-Drakinnen Stroom loopt over Moeder Aarde, langs de 4 Hoofd Elementen Vortexen. Zij vormt uitgelijnd op de Kosmos en de Hoofd Kristallen in de Binnenaarde, de oorspronkelijke voedende LeMUria Hoofdsapstroom langs alle krachtplaatsen vanuit onze LeMUria Wortel Rassen Stamboom vanuit de Uluru Rock (grijze rondje)

www.sterrenpoort.com
www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: