AGENDA LEMURIA LICHTCIRKELS 2022

In 2022 zijn er ontzettend veel belangrijke veranderingen gaande, geleid vanuit het ULURU ROCK DOMEIN samen met de Natuurwezens en nog veel andere Bewustzijnsvormen en Dimensies uit de Tijd van de Aanleg van Moeder Aarde en LeMUria. Wil jij meer inzicht, inspiratie én persoonlijke healingcodes ontvangen + jouw steentje bijdragen? Zoals we vóór deze incarnatie met Moeder Aarde hadden afgesproken: waaronder meehelpen aan de Genezing van ons aller Moeder Aarde? Op afstand, ieder voor zich gaat rustig thuis een uur in meditatie door te luisteren naar de Spotify Afspeellijst die ik telkens voor iedere Volle Maan zal plaatsen in mijn bericht en de verzamelpagina HEALING MUZIEK+AFFIRMATIES’.

LICHTCIRKELS starten altijd om 20 uur op:
|

MILT MERIDIAAN Dinsdag 18-1 
HART MERIDIAAN Woensdag 16-2
DUNNE DARM MERIDIAAN Vrijdag 18-3
BLAAS MERIDIAAN Zaterdag 16-4
NIER MERIDIAAN Maandag 16-5
BLOEDSOMLOOP MERIDIAAN Dinsdag 14-6
3-VOUDIGE VERWARMER Woensdag 13-7
GALBLAAS MERIDIAAN Vrijdag 12-8
LEVER MERIDAAN Zaterdag 10-9
LONG MERIDIAAN Zondag 9-10
DIKKE DARM MERIDIAAN Dinsdag 8-11 
MAAG MERIDIAAN Donderdag 8-12 

Equinoxen 21 maart, 21 juni, 22 sept, 21 dec YULE FEEST 2022 &Overige LeMUria Feestdagen in 2022: Gebruik hiervoor ook telkens de Meridiaan Spotify Afspeellijsten, van de desbetreffende Volle Maanperiode.

2 febr IMBOLC + Maria Lichtmis
17 april 1e PAASDAG
1 mei BELTANE
26 mei HEMELVAARTSDAG
5 juni 1e PINKSTERDAG
25 juli DAG TUSSEN DE TIJD
1 aug LAMMAS – LUGHASA
31 okt SAMHAIN – HALLOWEEN
1 nov KELTISCH NIEUWJAAR
11 nov LEMURIA NIEUWJAAR
30/31 OUDJAAR 

 

LeMUria wordt door ons allen heen opnieuw Geschapen op Moeder Aarde en daarvoor is ook jouw hulp als Lichtwerker Van HART tot HART NODIG ! 

MEDITEREN SAMEN MET MIJ OP AFSTAND IN 2022

Op dagen als Volle Maan, Poortdagen en ander Hoogtijdagen, stroomt er extra veel vernieuwende en Trillingsverhogende energieën vanuit de Kosmos omlaag, alsook omhoog vanuit het Hart van Moeder Aarde. Om dit in goede banen te leiden zijn er extra veel Lichtwerkers nodig in deze rumoerige tijd om als Kanaal te dienen om dit Licht te gaan verspreiden door meridianen en waterwegen die dienen als Holy-stische leylijnen. Hiervoor heb ik de LeMUria LichtCirkel in het Leven geroepen, om op vruchtbare krachtige wijze te helpen het Genezende en alles doordringende Holy Kristallijnen Regenboog Liefdeslicht terug te schenken aan alle levende Wezens.  Daarom zullen deze Helende LichtCirkels ook de Deelnemers Healen én terug brengen in de rustgevende MoederTrilling van het Goddelijke LeMUria Paradijs op Aarde.

We doorbloeden haar met nieuw Diamantine Lichtdeeltjes via netwerken die van oudsher waren gevormd om het leven te Scheppen. Jij draagt door mee te doen aan mijn LichtCirkels bij aan de Genezing van Moeder Aarde én jezelf!

Hieronder zie je schematisch hoe de Hoofd LeMUria Draak-Drakinnen Stroom loopt over Moeder Aarde, langs de 4 Hoofd Elementen Vortexen. Zij vormt uitgelijnd op de Kosmos en de Hoofd Kristallen in de Binnenaarde, de oorspronkelijke voedende LeMUria Hoofdsapstroom langs alle krachtplaatsen vanuit onze LeMUria Wortel Rassen Stamboom vanuit de Uluru Rock (grijze rondje)

Klik op onderstaande titel om kalender met daarin een overzicht van alle data – Keltische Bomen – Runentekens – Kristallen
te openen

 LEMURIA STAMBOOM JAAR KALENDER 2022

www.sterrenpoort.com
www.mariavandergeest.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: