Volle Manen 2020

Op alle Volle Manen in 2020 leid ik tussen 20-21 uur op Afstand,  een krachtige ‘Volle Maan Healing Licht Cirkel’.

Hiermee neemt de eerste LeMUria Healing Licht Cirkel op het Europees continent haar aanvang, in rechtstreekse verbinding met de Moeder Bron uit het Uluru Rock Domein. Als een Goddelijke Afgezant van het Moeder LeMUria Rijk, zal ik met mijn HerScheppende Oer godinnen vermogens, ieders Holografische Blauwdruk Coderingen op gaan halen en teruggeven aan de rechtmatige LeMUriaanse eigenares/eigenaar!

EVEN VOORAF, voor de instromende deelnemers!

Veel Oud LeMUrianen waren de Bouwers van het Licht, en zijn tijdens hun Kosmische (heen en weer) Reizen, als bouwers van al het Leven op Moeder Aarde, ergens onderweg van de ZonBron op weg naar de LeMUria Moeder BronZon in het Uluru Rock Domein, bestolen door Buitenaardsen van hun Scheppers Kwaliteiten.
 
Hiermee ging misschien ook wel jouw Ware Hologram Identiteit verloren! VOEL MAAR EENS GOED OF JIJ OOK ERGENS GEBLOKKEERD  WORDT IN JE ONTWIKKELING!
 
Het zou zo maar kunnen dat als je deel neemt aan mijn Volle Maan Healing Licht Cirkels, ik jou ook weer je eigen  Bezielende Bron Tweelingcoderingen mag terug schenken, door maandelijks een opbouwende LeMUria Frequentie voor jou op te halen.

Alle Goddelijke Moeders hebben eens op Moeder Aarde geleefd als een Hathorgodin en samen met de Grootmoeders van het LeMUria Uluru Rock Domein, zullen ze Moeder Aarde en ons allen energetisch ondersteunen, bij het weer tot stand brengen van een liefdevol eenheidsbewustzijn als van het Moederrijk LeMUria.
Om mee te doen: Klik HIER om alle ins en outs omtrent de ‘Volle Maan Healing Licht Cirkels’. Onderstaande Volle Manen kan je alvast in je agenda noteren, zodat je deze eventueel vrij kan plannen!

Hieronder plaats ik een lijst met links naar de Volle Maan Healing Licht Cirkel artikelen en geleide MP3 opnames. Doe er je voordeel mee op, want zij bevatten allen Wonderbaarlijke krachtige Coderingen vanuit de LeMUria Moeder Bron. Let op: neem hierbij bovenstaande blauwe tekst in acht. Rust, Reinheid, Stilte!

1e Volle Maan 10 jan: klik HIER  en bijbehorende MP3: klik HIER
2e Volle Maan 9 febr:
3e Vole Maan 9 mrt:
4e Volle Maan 8 apr:
5e Volle Maan 7 mei:
6e Volle Maan 5 juni:
7e Volle Maan 5 juli:
8e Volle Maan 3 aug:
9e Volle Maan 2 sept:
10e Volle Maan 1 okt:
11e Volle Maan 31 okt:
12e Volle Maan 30 nov:
13e Volle Maan 30 dec:

Het is belangrijk om tijdens alle Volle Maan Healing Cirkels op de hoogte te zijn van de:

13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits

GRAAG AANDACHT VOOR HET VOLGENDE:

 • Ga ruim voor 20 uur een rustig plekje in je eigen woning opzoeken.
 • Een witte kaars aansteken
 • Jezelf even energetisch reinigen door een witgouden Vlam te visualiseren van onder je voeten vandaan en door je hele lichaam heen te laten opvlammen. Hierin verbrand je alles wat jou niet dient.
 • Vervolgens richt jij je aandacht op je voetzolen en visualiseer je dat je goed verankerd bent met Moeder Aarde: door je hele naam in een rots te schrijven, door wortels uit je voeten te laten groeien, door een anker uit je stuit te laten zak naar het Hart van Moeder Aarde of wat jij zelf gewend bent. Zie maar wat voor jou het beste werkt.
 • Je ademt nu flink diep in door de neus en na een korte adempauze, met een krachtige geluid uit door de neus. Herhaal dit 3 x!
 • Je vraagt of de 4 Aartsengelen van de 4 windrichtingen je met goud willen omhullen en beschermen. Zij zijn:
 1. Oosten-Rafaëla-Lucht element
 2. Zuiden-Michaëla-Vuur element
 3. Westen-Gabriëla-Waterelement
 4. Noorden-Uriëla-Aarde element.
 • TIP: zoek van te voren in mijn13 Drakinnen Volle Manenkalender 2020 i.c.m. Maori Natuur Spirits op, welke Maori Natuur Spirit, welke Moeder Drakin en welke Waterwegen, tijdens deze Volle Maan naar voren treden.
  Roep hen allen aan om zich met hun Bewustzijn bij je toe voegen om je de komende 4 weken
  te begeleiden, op weg naar de volgende bezielende Volle Maan.
 • Op Afstand stem jij je nu af op mijn Sterrenpoort, door mijn naam Maria van der Geest (in gedachten) uit te spreken, waarna je een begeleidende MP3 om 20 uur start.

 

Ik zou het op prijs stellen als je eens een reactie plaatst over je bevindingen tijdens het afluisteren van een MP3. Dat kan via onderstaand Formulier. Enkele toegezonden berichten zal ik anoniem plaatsen onderaan deze pagina. Hiermee help je misschien nieuwkomers en lichtwerkers die zelf niet beschikken over deze heldere vermogens d.m.v. je toegezonden reactie.

Enkele ontvangen reacties n.a.v. 1e Volle Maan MP3:

 • Dankjewel Maria
  Het was zo prachtig en puur!
  Ik heb een diepe warme deken van gezamenlijk licht en liefde ervaren, prachtige muziek. Ik zag de energie uit de wateren omhoog rijzen als waterengelen elfen. Zij maakten zich een met de aarde en sproeiden hun waterlicht in druppels op de brandhaarden en Moeder Aarde. Verder zag ik de energie van onze harten als een flower of life over de aarde gaan. Ik hield mijn beer vast als ware het Moeder Aarde en troosten haar.
  Dankjewel voor je liefdevolle zegen.
 • Dank u wel Maria van der Geest,
  Ik voel mij heel verbonden, en prachtig zoals u spreekt.
  Ik ga het zeker nog een keer beluisteren, hartelijk groet
 • De goede beslissing genomen om me ook in 2020 te blijven verbinden met jouw praktijk en de Volle Maan meditaties. Bedankt om me te blijven inspireren! Ik heb een bezoek gebracht aan de beek in mijn woonplaats, daar de drakin en spirit aangeroepen, heling intentie gesteld, steentje in het water geworpen, gebed gelezen. De meditatie zelf was ook fijn en ik voelde een hele sterke verbinding met mijn versteend houten skull en mijn seleniet skull. Ik moest beide soms vasthouden, soms aankijken, soms zelfs over mijn lichaam bewegen of op mijn lichaam leggen. De witte kaars die ik had aangestoken, was een bekrachtiging van de mooie witgouden vlam die ik van tevoren gevisualiseerd had.
 • Ik blijf je blogs volgen en ook de Volle Maan meditaties/lichtcirkels! Het helpt me om me gedragen te blijven voelen, me verbonden te blijven voelen met iets hogers, met licht, liefde, geluk, overvloed, voorspoed, en voorbij de sluiers te kijken van menselijke dramatiek in mijn huidige situatie. Veel liefs en bedankt.

www.sterrenpoort.com

Maria van der Geest

%d bloggers liken dit: