5 x LeMUria Healing op afstand: 5 BEZIELENDE MP3’S – GEVULD MET SOULFEGGIO SOUND BRONHEALING GELUIDEN

555.00

WENS JE ALS VERVOLG OP JE ALLEREERSTE SOUNDHEALING IN DE STERRENPOORT IN OEGSTGEEST, NU THUIS IN JE EIGEN MAKKELIJKE STOEL OF LIGGEND IN JE EIGEN BED – EEN OPVOLGENDE REEKS BEZIELENDE SOULFEGGIO SOUNDHEALING TE ONDERGAAN OP LEMURIAANSE WIJZE?

BESTEL DAN DEZE REEKS ‘LEMURIA WONDER MP3’S – GEVULD MET SOULFEGGIO SOUND BRONHEALING’ VANUIT DE LEMURIA KLANKHEALING PIRAMIDE TEMPELS VAN MU’

JE ONTVANGT DAN 5, SPECIAAL VOOR JOU PERSOONLIJK GEÏNITIEERDE ‘MU MP3’s’ MET TELKENS EEN TUSSEN LIGGENDE PERIODE VAN 4 WEKEN.

VOOR WIE? 

Bestemd voor de Lichtwerker die zich op bewustzijnsniveau wenst door te ontwikkelen. Hiervoor kom ik in contact met jouw oorspronkelijke ZielenLied, welke ik vorm geef door gebruik te maken van uiteenlopende Klanken en Ritmes via Kristalijnen Planeten Klankschalen, klankstaven en stemvorken, waarbij mijn Helende stem over specifieke vermogens beschikt.

TIJDENS HET LUISTEREN ONTVANGT JE KEER OP KEER EXTRA KRACHTIGE ENERGETISCHE BEZIELENDE REGENBOOG STRAAL FREQUENTIES UIT DE KOSMOS & VANUIT JOUW GENENBANK ELFJESBRON. SESSIE NA SESSIE ONTVANG JE VENUSBRONCODES VAN ONDER UIT DE ULURU ROCK BAARMOEDER OM BIJVOORBEELD:

  • GERICHTE BRONHEALING TE ONTVANGEN T.B.V. EEN STEVIGER GRONDING
  • GERICHTE GENEESKRACHTIGE BRONHEALING TE ONTVANGEN T.B.V. EMOTIONELE, MENTALE EN/OF FYSIEKE KLACHTEN
  • BEVRIJD TE WORDEN VAN ANGSTEN DIE JE MOGELIJK OPGELOPEN HEBT TEN TIJDE VAN DE ONDERGANG VAN LEMURIA / ATLANTIS
  • GEÏNSPIREERDER EEN BEROEP UIT TE OEFENEN
  • MOEDER AARDE  TE HELPEN BIJ HET LATEN TERUGKEREN VAN HAAR WONDERLIJKE GENEZENDE KRACHTEN
  • JEZELF BETER VOOR TE BEREIDEN OP EEN EIGEN HEALINGPRAKTIJK
Graag zie ik je de allereerste keer in de Sterrenpoort verschijnen door een ‘Soulfeggio Sound Healing…..’ in de Sterrenpoort te boeken. Lees meer door HIER te klikken, waarna ik je bel voor het maken van een afspraak. 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

  

Andere suggesties…