I) LEMURIAANSE TEMPEL INWIJDING & HEALING door ‘Aphrodité & De Witte Tempel Dolfijnen’

144.00

Wie eerder (Afstands)Healingen van mij hebt gehad, kan zich laten inwijden in de Sterrenpoort in Oegstgeest tot LeMUria Tempel Healer in de 5e Graad VERBONDEN AAN DE HELENDE
5e SMARAGD GROENE STRAAL VAN DE AARTSENGELEN RAPHAËLA & MOEDER LEMURIA – MARIA

Ná deze inwijding ontvang je van mij een HOLY DEEL INWIJDINGSCERTIFICAAT + GEWIJDE LEMURIA KAARS + GELEIDE MEDITATIE MP3

Alles vindt plaats in een gewijde Christus-Christina-Uluru Bewustzijns Omgeving, waarin de ziel van Meester Jezus & Maria Magdalena altijd aanwezig zullen zijn om jouw bij te staan in je Bezielende – Helende – Holy Proces. We gaan hiervoor regelmatig samen in gebed, mediteren, zingen mantra’s en worden omringd door bezielde Kristallen, Geuren, Kleuren, Klankschalen, Klankvorken terwijl er op de achtergrond gewijde LeMUria Muziek zal klinken.

De 1e Inwijding heeft altijd het thema: ‘Aphrodité & haar Tempel Dolfijnen’, want deze Sterrenpoort is een Holy Sterrenpoort Vortex op Moeder Aarde, omdat zij tevens een Sluis / Poort is van Sterren afgezanten, waaronder de Zon, Maan en Sirius. Zij diende als Toegangspoort op de Matrixen voor de aanvoer van Kristal Helder Kosmische Water uit de Centrale Moeder Bron, ter voorbereiding van het leven op Moeder Aarde. Nadat dit rijkelijk stroomde vulde het zich op met leven, waarvoor etherische Bekkens werden aangelegd. Zo ook in de regio Oegstgeest / Leiden, waar Dolfijnen, Walvissen en vele andere soorten dieren en planten zich ontwikkelden op deze planeet. Al mijn Witte Tempel Dolfijnen zijn verbonden met verschillende Regenboogkleuren die de kleur van het water in het bekken bepaalt. Ook jij zal door hen in deze Helende Energie baden meegenomen worden.

Sinds de ondergang van LeMUria en het latere Atlantis waren bijna alle Poorten van de oorspronkelijke Moeder Matrix gesloten door negatieve Buitenaardsen, waaronder de Sirianen afkomstig van Sirius.

Omdat deze scheppende ‘Water’ Sterrenpoort na 13.000 jaar weer als vanouds zijn functie terug krijgt op de Kosmische Matrix, kunnen de Witte Tempel Dolfijnen die hier ooit de Groei & Healing Bekkens beheerden, weer terug keren en HOLY-serende werk vanuit de Sterrenpoort voortzetten en de wereld insluizen via de waterwegen..

Mocht jij ooit het slachtoffer zijn geworden van het dichtgaan van deze Sterrenpoort, doordat jij ook een Dolfijnen – Zielendeel hebt? Dan zal je tijdens de Tempel Inwijding een belangrijke herstelcode ontvangen in de Sterrenpoort van jouw Dolfijnen – Zielendeel, doordat ik die hier naar toe zal laten komen.

Je zal ondergedompeld worden door de Liefde van je eigen Dolfijn, waarna deze met jou mee naar huis zal gaan om deelgenoot te worden van je als maar meer Bezielde Leven.

Ik beveel daarom ook oud cliënten aan om voor deze LeMUria Tempel Inwijdingen nog eens naar mijn vernieuwde Sterrenpoort in Oegstgeest af te reizen, want nu de Goud, Zilver & Koperen LeMUria Drie-Eenheid Straal van de Moedergodin Geest van LeMUria als vanouds weer ferm binnen straalt in deze Witte Sterrenpoort Zon-Maan-Venus Tempel, vindt er een omzetting plaats die haar weerga niet kent tot nu toe! 

Tijdens de Inwijding zal er een ‘Maria – LeMUria – Hathor’ Ingewijde Kaars branden terwijl we samen mediteren, bidden, mantra zingen etc. De kaars mag je na afloop zelf doven en mee naar huis nemen!

Neem je eigen skull(s), Dolfijn, Draak, Eenhoorn etc alsjeblieft ook mee? Zij zullen allen een Activatie ontvangen, waardoor zij officieel weer op de Moeder Tempels van LeMUria afgestemd zullen zijn.

Door in de Sterrenpoort een LeMUriaanse Tempel Inwijding te ontvangen, doe je niet alleen jezelf een groot plezier, maar ook jouw eigen Tempel Dolfijnen Zielendeel om hun bijdrage te wederom te kunnen leveren voor de terugkeer van LeMUria en jouw Schelp Elf Hoger Zelf op Moeder Aarde!

Door dit Tempel Inwijding Ticket te bestellen, neem ik contact met je op. Soms kan het telefoontje even op zich laten wachten i.v.m. afwezigheid. Natuurlijk mag je mij ook altijd even bellen en/of een duidelijke boodschap inspreken.

Maria van der Geest
Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…