60 min – HEALING & Kennismaking Consult: In mijn Praktijk of via ZOOM

111.00

WENS JE EEN KENNISMAKINGSGESPREK
INCLUSIEF KORTE SOUNDHEALING?

In mijn Praktijk, via ZOOM of via FaceTime?

Maak dan gebruik van dit aanbod om even kennis te maken met mijn manier van spreken, werken etc., waarna je kan overwegen of je een vervolg circuit in wenst te gaan via COACHING / SOULFEGGIO SOUNDHEALINGEN, waarbij ik je opneem in mijn Eenheidsbewustzijnsveld – Op Weg naar Eenwording met jouw Hoger Zelf & Zielendelen.

MAIL OF BEL ME VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
(zie onderaan dit bericht mijn contactgegevens)

Na een reeks van Energetisch Coachingsconsulten vanuit de MoederBron geleid, zal je leven niet meer hetzelfde voelen. Op Magische wijze zal er een zingevende wending plaats gaan vinden middels het transformerende Christus – Christina Licht van Moeder LeMUria: gevormd door de Goddelijke Drie-Eenheid Moeders, waaronder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin, Isis, Tara, Venus, Maya, Zwarte Madonna, Kali, Hathors enz. o.l.v. Meester Jezus.

Dit houdt in dat het Allerhoogste Bewustzijn van de Goddelijke Moeder Maria jouw leven zal binnenstromen met al haar Licht, Liefde en Grootsheid.

IN MIJN KRISTALKAMER HEERST EEN SERENE LEMURIAANSE SFEER EN MIJN AANWEZIGE KRISTALLEN STAAN IMMER AFGESTEMD OP ALLE SFEREN IN MOEDER AARDE EN DE KOSMOS VIA DE ULURU ROCK STERRENPOORT EN DE 12 SOULFEGGIO KLANKPIRAMIDE TEMPELS IN MOEDER AARDE


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
Maria@sterrenpoort.com

06 5726 7011

Rosa Spierlaan 14
2343 PT Oegstgeest (Z.H.)
Nederland

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn website aanbevolen producten of werkmethoden. Niet een komt er in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

  

 

Andere suggesties…