58) MP3 SOULfeggio Piramide Sound Healing o.l.v. Sidhe & Keltische LeMUria Klank Elfen Ras, 49.13 min

17.00

DIT IS EEN UNIEKE LEMURIA SOULFEGGIO MP3 WAARBIJ IK DE LUISTERENDE LICHTWERKER GETUIGE LAAT ZIJN VAN HET EINDELIJK WEER OPSTARTEN VAN DE EERSTE UITADEMING VAN MOEDER LEMURIA  OP AARDE VANUIT DE ELFJES NATUUR BINNENWERELD  GESTEUND DOOR HET FEERIEKE KELTISCHE KLANK ELFJES RAS O.L.V. VAN DE MOEDERELF GODIN SIDHE – OP WEG NAAR JOU OVERZIEL STER TETRAËDER / OCTATËDER ZIEL IN DE ULURU ROCK KERSTWEEK 

TIJDENS HET BELUISTEREN ZAL JOUW PERSOONLIJKE MAAG MERIDIAAN ALSOOK DIE VAN MOEDER AARDE & DE KOSMOS WEER EEN FLINKE HELENDE ALSMEDE BEZIELENDE BOOSTER ONTVANGEN. 

Wie voor de maand december 2022 zich al op heeft gegeven via ‘MAAND DECEMBER: HEALING &  MAAG MERDIAAN ACTIVATIE’ zal deze SOULfeggio LeMUria Bron Klanken MP3 58, samen met nr 57, UITERLIJK op woensdag 30 november ontvangen in de Mailbox via WeTransfer.

Dankbaar ben ik dat ik deze magische Elfjes- en LeMUria Broncodes  als een Groot geschenk van God & Godina aan jou mag doorgeven. Als je deze MP3 bestelt, zal je meteen in mijn krachtige LeMUria  CHRISTUS-CHRISTINA Kwantumveld van Licht & Liefde opgenomen worden en dieper gronden, zodat je keer op keer als je luistert, op wonderlijke wijze de Scheppende &  Helende Genezende Oorspronkelijke Klank Codes zal ontvangen. Helende Elfjes bron Klank Codes zoals, die ook op hemelse wijze binnenstroomden in de Tijd van de eerste mensen, toen Adam & Eva geschapen en omringd werden door hun 12 vrouwelijke LeMUria Stamvaders (3-6-9 Mozes Codes) bij de Paradijselijke Boeddha Bodhi Gaia Tree.  

Stuur zelf de door jou ontvangen LichtCodes  ook rijkelijk vanuit je Gouden LeMUria Hart door naar je voorouders, kinderen, familie, vrienden, dierbaren en allen die het moeilijk hebben waar dan ook ter wereld, maar ook naar allen op Moeder Aarde, zoals planten, bomen, dieren ter land ter zee en in de lucht en te zend de ontvangen Liefde ook door naar alle Sterrenvrienden, waarvan er velen van heinde en verre naar ons toe afgereisd zijn om hier ook aan mee te werken.

TIPS ter ondersteuning:

LET OP: heb jij een Gmail adres? Dan is gebleken dat de toegezonden link van een MP3 wel eens als Spam wordt gezien? Voor meer info lees je linksonder op deze webpagina door!


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

Ik raad je aan:

  • om de toegezonden MP3 na downloaden meteen op te slaan op je eigen PC. Voor Ipad of Iphone is de App ‘Collect’ een handige opslagmogelijkheid!
  • om na het luisteren extra veel bronwater of lichte kruidenthee te drinken. Minstens 1,5 – 2 l per dag.

 Heb je een vraag? Stuur een mail naar Maria@sterrenpoort.com

Andere suggesties…