90 min – ROSAMUDIA D.N.A. / R.N.A. – Heilige Graal Bloedcode ontsleuteling : In mijn Praktijk

144.00


 
Al jouw Zielster-delen zal ik mogen aanspreken,
om de nodige Valsificaties en hieraan verbonden  beklemmende herinneringen, angst, te weinig zelfvertrouwen en onrust
uit je D.N.A. / R.N.A. te wissen.

De nog altijd in jouw LeMUria Hart aanwezige Heilige Graal Bloedcodes van één van de 64 oorspronkelijke Aminozuren, die ooit moesten dienen voor de opbouw van Lichaamscellen en Weefsel, zullen eindelijk via het klinken van een speciaal schema aan Trimurti Codes weer ge-ënt mogen worden op de Moeder Rassen Stamboom rondom de Smaragdgroene Aardas.

DE ONTSLEUTELING ZAL PLAATS VINDEN VIA DE MEEST HEILIGE 3 LETTER COMBINATIES VAN JHWH, IN DE BEZIELENDE AANWEZIGHEID VAN DE ALLERHOOGSTE SCHEPPENDE DRIE-EENHEIDS TRIMURTI’S:

1) Ma’aat, Shiva, Isis
2) Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin
3) Meester Jezus, Vader Jozef en Jozef van Arimathea
4) Mozes, Hermestrismgistus en Merlin(a)

Uiteraard kan dit slechts geschieden in een dagelijks onderhouden Kristallijnen Christus – Christina = Eenheidsbewustzijnsveld.

Ik ben dus als een van de weinige LEMURIANEN in staat om een energetische wending aan je leven te geven en/of jouw spirituele ontwikkeling met sprongen omhoog te laten gaan. waarbij ik je opneem in mijn Eenheidsbewustzijnsveld MET jouw Hogere Schelp Elf Zelven & Zielendelen.

ZO KUN JE MEER RUIMTE SCHEPPEN VOOR VREDE IN JEZELF ÉN MOEDER AARDE

We maken ruim van te voren een afspraak, want vooraf zal ik je op afstand in mijn specifieke energie voorbereiden op het consult. Vervolgens zal er ‘voor – tijdens – ná’ een consult, een flink portie adamantine deeltjes vanuit het Eenheidsbewustzijnsveld in jouw aura ingesluisd worden en zal je droombeleving een belangrijke leidraad vormen, omdat je in een totaal andere Dimensie & Bewustzijn terecht zal komen. 

Na boeking en betaling van dit LEMURIAANSE GESPECIALISEERDE CONSULT, er meteen op afstand een energetische voorbereidende Healing van start zal gaan.
Dit houdt in dat zelfs bij de meest onvoorziene omstandigheden,
er geen restitutie van het betaalde bedrag zal plaatsvinden.

MAIL OF BEL ME VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK
(zie onderaan dit bericht mijn contactgegevens)

IN MIJN KRISTALKAMER HEERST EEN SERENE LEMURIAANSE SFEER EN MIJN AANWEZIGE KRISTALLEN STAAN IMMER AFGESTEMD OP ALLE SFEREN IN MOEDER AARDE EN DE KOSMOS VIA DE ULURU ROCK STERRENPOORT EN DE 12 SOULFEGGIO KLANKPIRAMIDE TEMPELS IN MOEDER AARDE

🎶✨🌷💕TIP:

Laat je vooraf eerst inwijden door actief deel te nemen tijdens het bekijken / beluisteren van 2 MEESTERLIJKE LEMURIA INWIJDINGS VIDEO’S, die te bestellen zijn in mijn LeMUria Healing Webshop op deze website à € 33 door
 HIER te klikken. 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn website aanbevolen producten of werkmethoden. Niet een komt er in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Beschrijving

  

 

Andere suggesties…