Kosmische Reflecterende LeMUria Drie Eenheid Piramide van kristalglas

33.00

Afmeting: 5.7 x 5.7 x 5.7 cm  (lxbrxh)   

Chakra’s: ALLEN 

Ben jij op zoek naar een Kosmische Licht Piramide, dan is deze goddelijk geïnitieerde Drie Eenheid Piramide vanaf Sirius via Zon, Maan & Venus. Hierdoor is zij een gelijkzijdig juweeltje, waarbij het licht optimaal gebroken wordt en de Regenboogkleuren van alle planeten op een geweldige manier zichtbaar worden rondom de Centrale Piramide in het LeMUria Hart van deze Kristalglazen Piramide.

DEZE REGENBOOG PIRAMIDE ZET JOU EN JE OMGEVING IN HET REGENBOOG ZONNETJE!

Wat is een Kosmisch afgestemde LeMUria Licht Piramide?

Een LeMUria Piramide Tempel is een kosmisch verbonden Lichtruimte die doorlopend vanuit haar Top, op roterende wijze haar wijde leefomgeving voorziet van helende instromende hoogwaardige scheppende levensenergie coderingen. Voortdurend tot in de eeuwigheid!

Deze Holistische LeMUria Tempels, herkennen je gouden LeMUria trilling, die je meedraagt in je hartchakra en omhullen je met haar Licht, warmte, kracht, plezier en Wijsheid. Samen met deze krachtpatser sta je sterk en zal je voortdurende Scheppende coderingen uitwisselen met Moeder Aarde.

Mijn piramides bevatten zeldzame lichtcoderingen en informatie van het kristallijnen netwerk. De steensoort waaruit ze gevormd zijn liggen diep uitgelijnd met de LeMUriaanse geheugendomeinen van Moeder Aarde.

De symmetrische piramidevorm is heilig, waardoor ze connecten en uitlijnen met Vortexen, oude Songlines, Drakinnenlijnen, Leylijnen én Moeder Mary-dianenstelsel (lees: LeMUria Oer meridianen) , soms diep verzonken, maar altijd verbonden met oude heilige krachtplekken.

Door deze Piramide te bestellen, geef je gehoor aan de Roep van jouw Sterren Overziel om mee te willen werken, de oude wijsheidscoderingen via je hart als kanaal door te geven aan alle levende wezens op Moeder Aarde: mineralen, planten, bomen, dieren en de mensheid: afhankelijk van jouw zielendomein en afkomst.

TIPS: 5*****PRODUCTEN:


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.

Uitverkocht

Beschrijving

 

Andere suggesties…