FEBR 8-2-2023 ZOOM SOUND HEALING vanuit de LEMURIA MOEDERBRON: GENEZEND, INWIJDEND, BEZIELEND

19.00

Geef je uiterlijk 1 dag van te voren op door dit LEMURIA SOUND HEALING TICKET te bestellen

Om 20 uur start de LeMUria LichtCirkel, dus meld je a.u.b. op tijd via ZOOM aan om deel te nemen.

Moeder LeMUria Maria wordt tijdens deze LEMURIA SOUND HEALING van HART TOT HART bijgestaan vanuit de LeMUria Moeder Tempels door Liefdevolle Engelachtige Genezeressen, alsook vanuit de Brongewelven rondom de Uluru Rock Moeder Rassen Stamboom en haar vertakte rivierenrijk, geworteld en gedragen in het Christus – Christina Eenheidsbewustzijnsveld.  

Jouw Sterrenziel zal je voorgaan in mijn wervelende LeMUria Lichtschip, waarmee we op en neer zullen reizen tussen de Paradijselijke Tuinen en de Uluru Rock, via Axiotonale (lees: kosmische) Meridianen, om plasma stromen vol met plantaardige kruidige geneeskracht van Bloemen, mee terug te brengen.  

  • Na bestelling van jouw ZOOM SOUND HEAING TICKET, ontvang je vlak van te voren jouw WEBINAR ENTRE LINK, via het mailadrs dat je bij je bestelling had ingevuld.
  • Op 8-2-2023 dien je tussen 19.45 en 20 uur op de nagezonden Webinar link TE KLIKKEN. Het kan even duren tot je vanuit de zogenaamde wachtruimte van Zoom toegelaten wordt tot deelname aan het Zoom webinar van ‘Maria van der Geest-Sterrenpoort’s Zoom Meeting’.
  • Mochten er zich (vooraf of tijdens) de LichtCirkel onverhoopt elektrische verstoringen voor gaan doen i.v.m. de opbouw van de meest krachtige magnetisch instromende energievelden door én om ons heen éver? Wacht dan rustig af en ga eventueel als er geen verbinding meer tot stand komt, in afstemming op de Uluru Rock in meditatie, want je zal ook zonder beeld, op krachtige wijze als Goddelijk Kanaal mogen dienen én Healing ontvangen. Kijk dan later nog eens naar de toegezonden replay, die je binnen 1 dag na afloop zal ontvangen in je mailbox. NIET ONTVANGEN? Kijk dan eerst a.u.b. nog even bij de SPAM alvorens mij te mailen.

Tijdens een op LeMUriaanse wijze gegeven Zoom Meeting:

  • GRAAG EEN GLAS WATER NAAST JE KLAAR ZETTEN
  • EEN GEWIJDE LEMURIA KAARS BRANDEN (Webshop categorie 55)
  • EEN OF MEERDERE GEWIJDE SOULFEGGIO KLANK PIRAMIDE(s) VAST TE HOUDEN  (Webshop categorie 53a). Zie bovenstaande foto.
  • PAAR MOOIE KRISTALLEN (SKULLS) KLAAR TE ZETTEN
  • EEN DAGBOEKJE BIJ TE HOUDEN OVER WAT JE ZOAL ERVAART – WAARNEEMT – OPMERKT – VERANDERT VAN KEER OP KEER?

Nog geen Volger van mijn werk? ABONNEER JE DAN OP DIT BLOG D.M.V. JE E-MAIL AAN DE LINKERKANT VAN DEZE WEBSITE IN TE VULLEN

Heb je nog nooit met Zoom gewerkt of met iemand via Zoom gesproken? Installeer dan a.u.b. wel ruim op tijd Zoom op je PC of  je Ipad. Mobiel kan ook, maar dan is het beeld soms klein als ik een gebed op het beeldscherm toon om gezamenlijk te lezen.
Probeer alvast iemand te vinden om alvast op afstand Zoom uit te proberen. Het is niet moeilijk, maar alle begin lijkt moeilijk, dus is het verstandig om je er vooraf even in te verdiepen om stress te voorkomen.

Gedurende de Zoom Sound healing  verzoek ik je om je microfoon, knop links onderaan het scherm, uit te zetten (unmute), zodat alleen mijn stem hoorbaar is. Aan het einde van de sessie hoor ik graag hoe je het zelf hebt ervaren.

Zorg er dus voor dat je beschikt over een PC of Ipad waarvan het geluid in orde is, want dat bepaalt of de Sound Healing goed HOORBAAR OVERKOMT. Vaak zijn oudere apparaten niet in staat om zonder echo de intensiteit van alle doordringende geluiden goed en op rustige wijze weer te geven.

TIP: GEBRUIK ZOVEEL MOGELIJK EEN KOPTELEFOON OF OORTJES OM DEZE HEALING ZOOM WEBINARS TE VOLGEN.


Ik groet je vanuit de LeMUria Moeder Klank Piramide van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de deelnemer er op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel welke voort zouden vloeien uit het deelnemen aan mijn Sound Healing en/of toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethodes. Deze komen nooit in de plaats van een bezoek aan de huisarts / specialist. Ieder draag hier oprecht haar of zijn eigen verantwoordelijkheid voor.

Andere suggesties…