* Deelname op Afstand: Holy Grail Activatie- & Healing reis door Schotland o.l.v. Merlin(a), Kwan Yin & Heilige Familie

144.00

Van 17 tot en met 26 juli ben ik andermaal door de Siriaanse & Gallactische Federatie uitgenodigd om een speciale Holy Grail Aarde Activatiereis door Schotland te organiseren op LeMUriaanse wijze. Hiervoor nodig ik krachtige Oude Wijze Zielen uit om samen met mij (Maria van der Geest) & Sandra Minnee, door de Binnenaarde van Schotland te reizen om:

 1. Ten Eerste in de LeMUria Moeder Mary Tempels, hun gestolde Kristallijnen LeMUria Bloed Codes o.l.v. Merlin(a) & mijn Kristallijnen Skull & Draken Team, op te halen en terug te geven aan de rechtmatige Lichtwerkers die bewust meedoen op Afstand!
 2. Ten Tweede zal mijn LeMUria LichtCirkel Groep wederom als Kanaal mogen dienen, om voor Moeder Aarde de alom daar aanwezige zuivere GeNees Lichtkracht t.b.v. de Drievoudige Verwarmer Meridiaan te kanaliseren en deze met de instromende Bloedzuivere  741 Hz frequenties van Moeder Maan te verbinden
 3. Ten Derde in uitlijning te laten stromen met de Drie Voudige Verwarmer Meridiaan door de Kosmos richting de grote Centrale Moeder Maan.

Vele belangrijke Zon-, Maan- & Sirius Sterrpoorten Activaties zullen er deze 10 dagen plaats gaan vinden, want er bevinden zich magistrale LeMUriaanse hoogtij dagen in deze periode:

 • 22 juli – de dag waarop veel Lichtwerkers Maria Magdalena jaarlijks in het zonnetje zetten
 • 24 juli – laatste dag Tzolkin Maya Kalenderjaar
 • 25 juli – Dag Tussen de Tijd & de dag waarop onze Moedergodin Isis in het Oude Egypte altijd in het zonnetje gezet werd
 • 26 juli – Nieuwjaarsdag van de Maya Tzolkin Zonne Kalender, afgestemd op Sterrenstelsel Sirius, waar vandaan Meester Jezus ons het komende jaar zal leiden en herinneren aan onze belangrijke gezamenlijke levensopdracht!

Wil jij voor Moeder Aarde, op AFSTAND, deelnemen aan een van de meest krachtige LeMUria LichtCirkels en hierdoor ook jezelf als Goudgele Zonneziel op grootse wijze een dienst bewijzen?

Bestel dan dit TICKET ruim op tijd, want je ontvangt dan in je Kroonchakra, al van te voren tijdens deelname aan een Volle Maan of Poortdag LichtCirkel op Afstand, een hele speciale HOLY LICHT INPRINT voor deze Heilige Missie op magische wijze, waarbij Merlin(a) ook jou deze dagen (én vooraf) zal gaan inspireren.

Vergeet dus niet ook voor 3-7 Volle Maan en/of 7-7 Poortdag een Deelname Sound Healing Ticket te bestellen om energetisch goed voorbereid & in de flow te komen van deelname aan deze reis op afstand (waar jij zelf ook bent deze dagen).

Ter Info

Sandra en ik gaan incognito op reis met een niet spirituele reisorganisatie, zodat wij op onze geheel eigen wijze, ongehinderd Kosmisch ingeshakeld LeMUria Healing zullen kunnen verrichten.

We voegen ons naar het dagprogramma, maar krijgen ook geregeld voldoende vrije tijd om op specifieke plekken ons ongeziene Holy werk te verrichten i.s.m. de Holy Spirit LeMUria Geest met haar Bezielende Witte Tovenaarskrachten, waaronder Merlin(a) en Kwan Yin, omringd door 12 Moederdraken & Eenhoorns,  12 Walvissen & Dolfijnen, 12 Elohim-Aartsengelen & Regenboog MoederElfen etc.

Onze LeMUria loopt allereerst via de Noordzee Waterdrakenlinie van IJmuiden richting Engeland, waarna we een serie roemrijke en soms beruchte plaatsen zullen aandoen.

Wie zich opgeeft, ontvangt enkele dagen voor vertrek een dagelijks reisschema met belangrijke informatie en/of documenten ter wille van je dienstbaarheid.

TIPS om mee te bestellen zijn onder andere:

 • Holy Aura Spray E) MERLIN met het Bewustzijn van Merlin(a) – 30 of 100 ml flesjes: 22 en 55 euro.
  De flesjes zijn in de Sterrenpoort vanuit de Kristallijnen LeMUria Hathor Tempels op MA-AT door Merlin(a), Kwan Yin & de 5 Dhyani Boeddha Godinnen ingestraald en tegelijkertijd ingeklonken door de Aboriginal Grandmothers van het Uluru Rock Domein down-under.
 • In mijn webshop verkoop ik meerdere ge-Holy-ficeerde Merlijn / Merlin(a)producten ter ondersteuning van het herboren laten worden van LeMUria op Moeder Aarde:

  Heb jij ook een band met de natuur? Dan voel je zeer zeker haar magische hand af en toe over je haren of hart strijken. Dit is om je te ontlasten en tegelijkertijd in een hogere trillingsfrequentie te brengen.

  Wie haar ingewijde Merlin(a) Edelsteen beeldje op zak draagt of naast haar/zijn bed zet, zal dag en nacht door haar, samen met de Goddelijke Moeder Kwan Yin en haar Dolfijnen & Drakinnen, Natuurwezens en MERLINA worden ondergedompeld en begeleid, want Merlin(a) is een Mediator. Zij regelt en stemt alle Helende Energieën op elkaar af met de LeMUria ElfenBron en Oeroude Oorspronkelijke Natuur Wezens

  Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron,

  Maria van der Geest
  06 5726 7011

  Maria@sterrenpoort.com

  www.aardehealing.com
  www.moedermaria.nl
  www.mariavandergeest.com

  Ik maak de lezer er tot slot op attent:
  Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.