12) 27-12-2023 VOLLE MAAN: GENEESKRACHTIGE SOUND HEALING OM 20 UUR

13.00

Geef je uiterlijk 1 uur van te voren op door dit LEMURIA SOUND HEALING TICKET te bestellen

LET OP: dit is geen Webinar, maar leid ik op Afstand terwijl alle deelnemers tegelijk luisteren vanuit hun eigen luie stoel naar de desbetreffende maandelijkse Spotify Afspeellijst van de ‘STERRENPOORT. Deze vind je bovenaan deze website onder het kopje DECEMBER door op de volgende link te klikken: SOUND HEALING AFSPEELLIJSTEN

Je dient wel te beschikken over een Spotify account die je gratis vooraf kunt aanmaken via deze link: Download voor Windows – Spotify

WENS JE NAAST HET BINNENSLUIZEN VAN GENEESKRACHTIGE LICHTZADEN OP MOEDER AARDE OOK ZELF PERSOONLIJK HEALING TE ONTVANGEN VAN DE GODDELIJKE MOEDER?
WENS JE EEN BEZIELD, OVERVLOEDIG EN GELUKZALIGER LEVEN?

BESTEL DAN DIT GEÏNITIEERDE LICHTCIRKEL HEALING TICKET ÉN ONTVANG OP DEZE LEMURIA KRACHTDAG, ONEINDIGE LIEFDE EN BRONHEALING UIT DE GODDELIJKE MOEDER LEMURIA LICHTCIRKEL, WELKE IN VERBINDING STAAT MET JOUW ZIEL EN ALLE GENEESKRACHTIGE KOSMISCHE REGENBOOGSTRALEN DIE DOOR HET OMNIVERSUM HEEN MEANDEREN OP WEG NAAR MOEDER AARDE T.B.V. AL HET LEVEN.

DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

  • Een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
  • Snel groeiend Bewustzijn omdat ik je meeneem naar jouw oorspronkelijke SterZiel Sterrenstelsel, waar je ooit vandaan bent vertrokken voor een hemelReis naar Moeder Aarde, om te helpen het BeZielende Sterrenzaad naar Moeder Aarde te brengen t.b.v. al het Leven met al haar Geneeskrachtige Meridianen en tussen Poorten.
  • Om jouw SterrenZiel op jouw Ster van afkomst weer te ontmoeten, die daar nog altijd trouw op je wacht, ga ik jou als Deelnemer meenemen in mijn Sterrenpoort MerKaBa LeMUria Moederschip langs de Uluru Rock Sterrenpoort voor een Hemelse KlankReis, langs vele Planeten en Sterren. Een weg die ik inmiddels op mijn duimpje ken en de bevoegdheid heb om door Poorten te reizen waarvan nog niemand de sleutelcodes in haar bezit heeft gekregen.  

Je reist in mijn LeMUria Moeder Lichtschip via de Uluru Rock door Sterrenpoorten, Op Weg naar diepere Eenheid én tegelijk sleutelen we aan het kosmische Uurwerk dat draait om haar reusachtige Aarde-As in de Kosmos met al haar rondcirkelende Planeten en Sterrenstelsels, als een JAARWIEL, dat dient als MELODIEUS KLANKPORTAAL en nemen we Sterren Bloemzaden mee terug naar het nieuwe Land van Ooit op Moeder Aarde om haar verdwenen erfgoed weer op te laten bloeien! DOE JE MEE VAN MAAND TOT MAAND? BESTEL DAN EEN JAARABONNEMENT, WANT DE CONTINUITEIT VAN MEE DOEN AAN MIJN LICHTCIRKELS ZORGT VOOR EEN OVERVLOEDIGER LEVEN EN VERSPREIDING.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Maria Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst 2022 als de magnetische kern van de Goddelijke Moeder Eenheid – DE NIEUWE TIJDSGEESTPIRAMIDE VAN DE 12 LEMURIA GODINNEN MET HAAR EIGENTIJDSE LICHT EN LIEFDE IMPULSEN EN SCENARIO’S.

Dit is een door Raphaëla & Moeder Maria een bezielend Klankportaal geworden, waar alle Elfendimensies hun begeesterende intrek in hebben genomen met hun eigen specifiek Klanken Kleuren en Geuren. Wil jij over zo’n extra magnifiek Helende Solfeggio Moeder LeMUria Klanken beschikken? Kijk dan  in categorie 53a voor een specifieke :

  1. Sterrenbeeld Solfeggio Klank Piramide
  2. OF een alles samen Bundelende Solfeggio LeMUria Klank Piramide (13) 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron die Genezing geeft,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.