30/31 dec LeMUria Lichtcirkel: AFRONDING VAN EEN HEILIG LEMURIA JAAR – incl Bron Activatie MP3 t.b.v. 2023

9.99

Gedurende deze afsluitende en alles samenbundelende LeMUria LichtCirkel zal je bijgestaan worden vanuit het ULURU ROCK DOMEIN door de voltallige LeMUria LichtMeester groep van de12 omringende Planeten- & Sterrenstelsels, de Aartsengelen, Elohim en de voltallige Goddelijke LeMUria Familie Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en gesteund op afstand door Meester Jezus & Jozef, de Hathors en vele Sterrenvrienden en voorouders, waaronder nu ook jouw eigen Natuurwezen-SterrenZiel-Team.

Zie jezelf maar opgenomen worden in de LichtCirkel van 12 Solfeggio Klank Piramides en hun Planeet/Sterrenwezens omringd door Cirkels van Elohim, Aartsengelen, Moedergodinnen, Stamoudsten van de Israëlieten, Elfjeskoninginnen, Eenhoorns, Kwan Yin Drakinnen, Dolfijnen, Walvissen, Keltische Bomen, Ancient Moeder Skulls, Maori Stamhoofden, Uluru Rock Grandmothers. MAAK ER ZELF THUIS EEN FEESTJE VAN EN VISUALISEER HOE JIJ ZAL BADEN IN HET GOUDEN REGENBOOG LICHT, ZOWEL VAN BOVEN ALS VAN UIT MOEDER AARDE.

In het midden vormen wij de DRAAG-AS van een gigantisch Sterrenpoort – Uluru Rock op de Kosmos en Planeten/Sterren afgestemd JAARWIEL, dat dient als MELODIEUS KLANKPORTAAL. In de DRAAG-AS bouwen we met alle 12 Solfeggio Klanken de 13e alles bundelende NIEUWE TIJDSPRIRAMIDE OP VAN ALLE 12 MOEDERGODINNEN STRALEN MET HUN EIGENTIJDSE LICHT EN LIEFDE IMPULSEN EN SCENARIO’S. Dit zal een door Raphaëla & Moeder Maria bezielend Klankportaal worden waar alle Elfendimensies hun begeesterende intrek zullen nemen met hun eigen specifiek Klank Kleur en Geur. Wil jij over zo’n extra magnifiek Helende Solfeggio Moeder LeMUria Klanken beschikken? Kijk dan vanaf half oktober en bestel in categorie 53a:

  1. Jouw eigen Sterrenbeeld Solfeggio Klank Piramide
  2. OF een alles samen Bundelende Solfeggio Piramide (=Blauw). 

NA BESTELLING ONTVANG JE (NA BETALING) EEN BEVESTIGING PER EMAIL, WAARNA JE PAS IN DE LAATSTE WEEK VAN DECEMBER, VIA WETRANSFER, 1 LEMURIA GEÍNITIEERDE SOUND HEALING MP3 ZAL ONTVANGEN

JE ONTVANGT  DUS VOOR DEZE ALLERLAATSE LEMURIA LICHTCIRKEL OP 30/31 DECEMBER OP AFSTAND HEALING D.M.V. LICHT & LIEFDE, OP BEIDE DAGEN VAN 20-21 UUR 

JE HOEFT ER MAAR AAN ÉÉN DEEL TE NEMEN, MAAR JE BENT VOOR BEIDE VAN HARTE UITGENODIGD DOOR MOEDER AARDE EN DE GALACTCISCHE LEMURIA MOEDERRAAD.

 

DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

  • een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
  • Groeiend Spiraal Bewustzijn doordat je in mijn Christus / Christina OerMoeder Lichtschip plaats neemt

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron die Genezing geeft,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.