7-1-2023 Volle Maan: HEALING TICKET LEMURIA LICHTCIRKEL OP AFSTAND OM 20 UUR

13.00

WENS JE PERSOONLIJK HEALING TE ONTVANGEN VAN DE GODDELIJKE MOEDER ÉN HIERDOOR OPGENOMEN TE WORDEN IN EEN VAN DE MEEST GENEESKRACHTIGE SOUNDHEALING LICHTCIRKELS OP MOEDER AARDE?

WENS JE JOUW EIGEN STERRENZIEL TE GAAN ONTMOETEN?

HAD JE MOEIT OM VOORUIT TE KOMEN WELKE HEALING METHODE JE OOK TOEPASTE?

BESTEL DAN DIT GEÏNITIEERDE LICHTCIRKEL HEALING TICKET ÉN ONTVANG OP DEZE LEMURIA JAARCIRKEL KRACHTDAG, ONEINDIGE LIEFDE & BRONHEALING UIT DE GODDELIJKE MOEDER LEMURIA LICHTCIRKEL, WELKE IN VERBINDING STAAT MET JOU EN ALLE GENEESKRACHTIGE KOSMISCHE REGENBOOGSTRALEN DIE DOOR HET OMNIVERSUM HEEN MEANDEREN OP WEG NAAR MOEDER AARDE T.B.V. AL HET LEVEN.

LET OP: LUISTER TIJDENS DEZE VOLLE MAAN LEMURIA LICHTCIRKEL ALTIJD NAAR DE JUISTE MAAND ‘SOUNDHEALING MERIDIAAN AFSPEELLIJST’ OP SPOTIFY OF KLIK OP:
Sound Healing + Affirmaties

DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

  • Een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
  • Snel groeiend Bewustzijn omdat ik je meeneem naar jouw oorspronkelijke SterZiel Sterrenstelsel, waar je ooit vandaan bent vertrokken voor een hemelReis naar Moeder Aarde, om te helpen het BeZielende Sterrenzaad naar Moeder Aarde te brengen t.b.v. al het Leven met al haar Geneeskrachtige Meridianen en tussen Poorten.
  • Om jouw SterrenZiel op jouw Ster van afkomst weer te ontmoeten, die daar nog altijd trouw op je wacht, ga ik jou als Deelnemer meenemen in mijn Sterrenpoort MerKaBa LeMUria Moederschip langs de Uluru Rock Sterrenpoort voor een Hemelse KlankReis, langs vele Planeten en Sterren. Een weg die ik inmiddels op mijn duimpje ken en de bevoegdheid heb om door Poorten te reizen waarvan nog niemand de sleutelcodes in haar bezit heeft gekregen.  

Wij vormen met elkaar een Moeder LeMUria Lichtschip en reizen via de Uluru Rock door Sterrenpoorten, sleutelend aan het kosmische Uurwerk dat draait om haar reusachtige Aard-As in de Kosmos met al haar rondcirkelende Planeten en Sterrenstelsels, als een JAARWIEL, dat dient als MELODIEUS KLANKPORTAAL.

Via onze DRAAG-AS staan alle 12 Solfeggio Klank Piramides afgestemd op de 13e Centrale Moeder Piramide in de Gaia Tree Moeder Rassen Stamboom. Zij functioneert sinds de Kerst als de Goddelijke Moeder – DE NIEUWE TIJDSGEESTPIRAMIDE VAN DE 12 LEMURIA GODINNEN MET HUN EIGENTIJDSE LICHT EN LIEFDE IMPULSEN EN SCENARIO’S.

Dit is een door Raphaëla & Moeder Maria een bezielend Klankportaal geworden, waar alle Elfendimensies hun begeesterende intrek in hebben genomen met hun eigen specifiek Klanken Kleuren en Geuren. Wil jij over zo’n extra magnifiek Helende Solfeggio Moeder LeMUria Klanken beschikken? Kijk dan  in categorie 53a voor een specifieke :

  1. Sterrenbeeld Solfeggio Klank Piramide
  2. OF een alles samen Bundelende Solfeggio LeMUria Klank Piramide (13) 

Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron die Genezing geeft,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.