Maand DECEMBER: Healing tijdens 3 LeMUria LichtCirkels incl Geleide Bron Activatie MP3’s

29.00

Gedurende de hele maand zal je bijgestaan worden door de Goddelijke Drie Eenheid: Moeder Maria, Maria Magdalena, Kwan Yin en gesteund op afstand door Meester Jezus & Jozef de Hathorgodinnen, de Moeder Leeuwin en vele Siriaanse Leermeesters, alsook jouw eigen Natuurwezen-Team.

We maken onderdeel uit van belangrijke veranderingen die weer mogelijk gemaakt zijn om de Evolutie van Moeder Aarde te bekrachtigen. Ga mee op Planeten Reis in afstemming op jouw Solfeggio Klank Piramide Portalen.

JE ONTVANGT  DIRECT  2 SOUNDHEALING MP3’S VOOR DIT ‘LEMURIA HEALING MAAND TICKET IN DECEMBER’ OP AFSTAND HEALING TE GEBRUIKEN TIJDENS 3 LEMURIA LICHTCIRKELS VAN 20-21 UUR OP:

 • MP3 NR 57) duur 53 min – bestemd voor VOLLE MAAN OP 8-12: MAAG MERIDIAAN Activatie LichtCirkel. 
 • MP3 NR 58) duur 49 min – bestemd voor LEMURIA POORTDAG 12-12 & LEMURIA WINTERWENDE 21-12:
  DIT IS TEVENS DE 4E LEMURIA JAARCIRKEL DAG, WAAROP DE KELTEN/DRUÏDEN YULE FEEST VIERDEN.
  ZIE JAARCIRKEL FOTO BOVENAAN.
 • Magisch LeMUria gebed ter BeZieling: ‘Een Magisch Verlangen’ gericht aan Aartsvader brahim & Aartsmoeder LeMUria
 • Overzicht met meer details van helende 7 Klankenreis: ‘Galactische Sterren Federatie oefening’

Wil je persoonlijk in dit Heilige LeMUria Jaar, weer in de armen gesloten worden door jouw SterrenZiel? Neem dan ook deel aan de door mij (op afstand) voor de 3e keer georganiseerde ULURU ROCK EVENT van 20 t/m 26 dec. LEES & BESTEL ALVAST JOUW DEELNAME TICKET: HIER

DEELNAME aan mijn LeMUria Healing Wonder LichtCirkels zullen:

 • een alsmaar verrijkend en hoger trillend Chakra-, Meridiaan- & Organenstelsel GEÏNITIEERD krijgen. Dit vormt de basis voor het verder uitbouwen in de Kosmos van haar/zijn Kosmische ZIJNS beworteling, ofwel Roots-afstamming met de Sterrenvolkeren via de alom vertegenwoordigende LeMUria Moeder Rassen Stamboom en Meridianen rivieren die als verbindende leylijnen door de Kosmos meanderen.
 • Groeiend Spiraal Bewustzijn doordat je in mijn Christus / Christina OerMoeder Lichtschip plaats neemt

TOELICHTING

Een nieuw ‘LeMUria Healing Wonder JaarCirkel’ start ieder jaar op de 8-8 Leeuwenpoortdag en volgt haar weg  SPRONGSGEWIJS via een LEMNISCAAT ACHTIGE SPIRAAL volgens de Kosmische Planetaire Jaarkalender:

De belangrijke ACTIVATIES DAGEN IN HET JAAR zijn voor ons:
8-8  Lughnasadh
21-9 Mabon
11-11 Samain
21-12 Yule
2-2  Imbolc
21-3 Ostara
5-5 Beltane
21-6 Litha

Deze 8 Poortdagen staan nog immer in connectie met het Gouden LeMUria Wiel als Keltische-Druïdische Jaar- en Indiaanse Medicijnwiel. Vele nazaten van uitheemse volkeren weten (soms onbewust), dat zij vertegenwoordigers zijn van ver weg gelegen Sterren en Planeten en hielden ceremonies op de:

 • Tijdsspiraaldagen van de seizoenswisselingen
  21-9, 21-12, 21-3, 21-6 op Moeder Aarde &
 • Tijdsspiraaldagen van het Kosmische Wiel:
  8-8, 11-11, 2-2, 5-5.
  Door het doen van Rituelen hielden ze op magische wijze via de doorlopende 8-Lemniscaat Spiraal de verbinding vast met Moeder Aarde via de 4 Elementen, de vele Natuurwezens met hun Voorouders en ZonneZiel afkomst. Het Gouden Zonne Jaarwiel diende voor de Maya’s en het veel latere Zodiac jaarwiel in Dendera aan de Nijl voor de Oude Egyptenaren, als een herinnering van hun afkomst met de Hemelse Sterrenvolkeren. Wie kent niet haar Sterrenbeeld in onze huidige Dierenriem horoscoop?  

Moeder LeMUria en de Hathors, zullen jou op HOLY-stische wijze behoedzaam helpen bij het verder helen van jouw spirituele, emotionele, mentale en fysieke lichaam, het leven op Moeder Aarde t.b.v. haar toekomstige bewoners afgestemd op het Kosmische draaiende Gouden Zonne Jaarwiel Uurwerk die diep in Moeder Aarde ligt verankerd en wij op onze beurt voor haar weer zullen ACTIVEREN tijdens de LeMUria Healing Wonder LichtCirkels.


Ik groet je vanuit de LeMUria MoederBron van al het Leven,

Maria van der Geest
06 5726 7011

Maria@sterrenpoort.com

www.sterrenpoort.com
www.aardehealing.com
www.moedermaria.nl
www.mariavandergeest.com

Ik maak de lezer er tot slot op attent:
Dat de Sterrenpoort en Maria van der Geest nooit aansprakelijk kunnen worden  gesteld voor enigerlei letsel die voortvloeit uit de toepassing van de op mijn Blog aanbevolen producten of werkmethoden en komen nooit in de plaats van een bezoek aan jouw arts / specialist.